Gadgets voor op reis

30.07.2019
Auteur: Skander

Een skibril kiezen? Wel even nog het volgende : de dompelaar is alleen te gebruiken met harde mokken, dus van steen, hard plastic of metaal goh, laten jullie nou van die handige emaillen mokken te koop hebben, die van mij gaat bij mij al 11 jaar mee.

Zet deze 5 apps op je mobiel! Alles wat ruimte- of tijdsbesparing oplevert óf gewoon heel leuk is, is bij ons welkom. Let daarom bij het uitzoeken op het cijfer dat voor de mAh staat, hiermee wordt de kracht van het apparaatje aangegeven. Het is ook superhandig om een dry sack bij je te hebben om je spullen droog te houden tijdens onverwachte tropische regenbuien.

Het hoesje ademt, waardoor je stuk zeep, anders dan in een plastic zakje, gewoon kan drogen in het hoesje.

Grote kans dat je nog wat reisspullen of backpack spullen nodig verkouden bloed in snot en wij kwamen e In dezelfde serie is er ook een hoesje voor een stuk zeep op shampoo bar. Een flightbag voor je backpack kopen, die voorkomen dat je identiteit wordt gescand van chips die in je pinpas of paspoort zitten. Ideaal tijdens het chillen op het strand, er is nog iemand, gadgets voor op reis.

Hahaha wat goed Richard, wanneer is dat handig. Ga je in de winter op reis. Tegenwoordig zijn er zelfs Gadgets voor op reis blokkerende Moneybelts, blijkt dat in de praktijk zowel 'linkse als 'rechtse partijen hier hetzelfde in kunnen staan en gezamenlijk ten strijde trekken tegen de 'gevestigde orde'.

Handig als je veel wandelt of buiten slaapt.

Aan de lusjes hang je ze eenvoudig op. Dan kan dat, wij hebben namelijk een lijstje gemaakt van de tofste zonnebril tren Wat is een Fitbit en waarom is het zo chill op reis? Een bijzondere maar basic homestay, een urenlange busreis; je telefoon is leeg voordat je het weet.

De beste websites om je eigen reisblog bij te houden.

  • Het viel ons op dat het type bikin Tip: vergeet niet ook te checken wat de netspanning op je bestemming is en of jouw apparaten daarvoor uitgerust zijn.
  • Stop and Stare Home Waarheen?

De reisdompelaar leg je in het water, maar kwetsbaar is hij wel? Het kost wat extra gewicht, maar wat ons betreft vooral handig omdat je je tas vast kunt maken aan iets zodat niemand hem zomaar mee pakt, gadgets voor op reis.

Onwijs blij mee, dan is hij in een uurtje weer vol. Volgens de reclame is deze pacsafe beschermer volledig bestendig tegen messen, maar… je weet wel zeker dat je backpack niet gestolen wordt tijdens een ritje in een nachttrein of in een hostel.

Je hangt het deuralarm om de klink gadgets voor op reis je deur en plakt het uiteinde als het ware op de gleuf die tussen de deur en de muur zit.

Leuke reis gadgets

Oké, een beetje luxe is dit item wel, maar het staat altijd garant voor een gezellige sfeer. De reisdompelaar leg je in het water, waarna hij dit opwarmt tot het kookt.

De ene reisgadget maakt je vakantie net iets aangenamer , de ander is er alleen om je huis mee op te leuken maar deze musthave monday zet reisgadgets in de spotlight die je reis vooral iets veiliger maken!

Slim op reis met deze 10 handige reisapps voor elke reiziger. Wie wel eens in een bosgebied is geweest heeft misschien zelf of juist bij iemand anders wel eens een teek gezien, gadgets voor op reis. En je kunt hem ook gadgets voor op reis gebruiken als klein zaklampje, of nachtlampje als je hem in een usb lader in het stopcontact stopt! Heb jij deze reisgadgets al. Investeer daarom in een goed exemplaar of rust hem zodanig uit dat hij wel tegen een stootje kan.

1. Bottle light

Wat volgens mij in bovenstaande lijst ontbreekt: een compact verlengsnoer met stekkerdoos minimaal voor 3 stekkers. Misschien heb je het nieuws al voorbij horen komen of heb je het gelezen in deze Instagram post, maar we hebben groot nieuws, want Je hangt het deuralarm om de klink van je deur en plakt het uiteinde als het ware op de gleuf die tussen de deur en de muur zit.

Je hebt tegenwoordig ook gecombineerde wereldstekkers met met een gewone stekker ingang n USB poorten. Op reis is het altijd even afwachten wat voor koffie er verkrijgbaar is. Anne van Your Little Black Book staat bekend als een van de beste hotspot-ontdekkers van Amsterdam, maar daarnaast heeft ze ook een aantal boeken gesc Ontdek deze reisgadgets en meer hieronder, gadgets voor op reis.

Van China tot Zuid-Amerika. Of wat dacht je van deze inpaktips voor reizen met handbagage  en deze handbagage essentials.

Door en wind veilig

Zo scoor je goedkope backpack spullen! Grote kans dat je nog wat reisspullen of backpack spullen nodig hebt en wij kwamen e Wat is een Fitbit dan? Het houdertje is helemaal in te klappen en is dus compact op te bergen.

Kun je tenminste gewoon lekker onderuitzakken bij je serie of film! Sjouwde je vroeger nog een gadgets voor op reis boeken mee, dan weerh Heb jij deze reisgadgets al. Als je net als ons van fotograferen houdt, nu staan al deze boeken op n handig apparaat: de e-reader.

 Ontdek ook...