Heksendans berg en dal

03.10.2019
Auteur: Tan

Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug. Onlangs weer een keer na hier lange tijd niet te zijn geweest een pannenkoek gegeten.

Daardoor is het interieur vooral voor kinderen een paradijs. Omdat ik al vaker bij de Heksendans ben geweest, zag ik gelijk dat de serre nu erg mooi versierd was het plafond , waardoor er nog meer sfeer was.

Vorige week lekker gegeten met vriendinnen bij de heksendans. Een zware, dikke, kleffe ongaar? Vorige week ben ik met mijn vriendinnen bij de Heksendans gaan eten. Janneke op 28 september

Het duurde allemaal erg lang. Uitgebreide menukaart. Heerlijke spekpannenkoeken gegeten, vriendelijke bediening. Het was dan ook niet verbazingwekkend dat er nauwelijks gasten waren.

Gevolg; warme wijn. Werd iemand hier vermoord, of niet.

Iets verderop ligt het meertje aan je rechterhand. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Hoe was jouw ervaring? Na onze daguitstap naar Park Tivoli besloten we om de dag af te sluiten met een etentje in dit pannenkoekenhuis tegenover het park. Natuurlijk zijn er wat pluspunten, maar helaas behoorlijk wat minder dan min punten.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Zeker de moeite waard om een keertje terug te gaan. Erg gezellige avond gehad, het was weliswaar druk maar de bediening vond ik oprecht erg lief en handig. Erg jammer voor deze locatie, heksendans berg en dal. Ons team bestaat uit heksendans berg en dal dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven.

Vreselijk 3. Het eten kon beter maar de sfeer die er was, deeg niet gaar en vet droop er vanaf, maakte dat wel weer goed.

Honing kreeg ik een uit de supermarkt plastic knijpflesje op de tafel gekwakt.

Contactgegevens

Ik werd de deur gewezen. Vandaag even een pannenkoek gegeten. Prima dus.

De pannenkoeken waren overheerlijk. Bedank Rob v. Heerlijk gegeten bij de Heksendans. Bediening was erg gastvrij en de pannenkoeken waren heerlijk. Zijn er voor de tweede maal geweest.

Onze serveerster was leuk met de kinderen en erg aardig. Er is wel een leuke glijbaan buiten. Onderweg naar huis nog 2x gestopt om drinken te kopen vanwege de dorst.

Zie je een leuk bedrijf?

Hennie Budde. Huiselijke sfeer. Niet te eten, ik bak ze zelf nog lekkerder. We hebben hier met de hele familie heerlijk gegeten en ondanks de grote groep werd ons eten verrassend snel geserveerd. Dat gaan we dus zeker doen want we hebben lekker gegeten. Een aanrader voor uitje familie. Een mooie actie, het eten was erg lekker en toen het op was kregen we een nieuwe die we hadden heksendans berg en dal. Dat wist ik niet. Kijk foutje maken kan, maar los het even normaal op, heksendans berg en dal.

Reserveren

Met vrienden uit Amerika een heerlijke Hollandse pannenkoek gegeten. Beoordeeld op 26 mei via mobiele applicatie Pannenkoeken. Zijn er voor de tweede maal geweest. Wat een aanfluiting.

Zeker een aanrader!!. Paul Buijs 7 punten! Rode wijn kregen we in een glas die net uit de afwasmachine kwam.

 Ontdek ook...