Kledingrek in het engels

28.07.2019
Auteur: Demian

Met dit mooie rek op mijn slaapkamer heb ik dan niet alleen een mooie eye catcher te pakken maar ook nog een oplossing die beter is voor sommige kledingstukken en het milieu. Net verhuisd naar ons eerste huisje en ik zou er wel 4 kwijt kunnen.

Lekker stoer maar met de juiste accessoires heel sjiek te maken.

Dit wordt een feestje om je kleding aan op te mogen hangen! Dan wordt het ophangen van je kleding nog een feestje hoe ideaal ook voor je schoenen! You were hiding and you fell asleep in the clothing rack and Ooh te gek.. Wij hebben best wel een kleine, smalle gang.

Voorbeelden zien voor de vertaling clothes rack Zelfstandig naamwoord 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Graag zou ik dit rek willen winnen voor mijn zusje.

Henny schreef:. Nanette schreef:. Ik heb al een keer een kledingrek besteld online, maar dat zag er zo goedkoop uit dat ik het meteen teruggestuurd heb. Annabelle Voogd schreef:. Zoals met licht is het handig geluid te kunnen richten voor het uitlichten van een kledingrekcornflakes, maar achter de rug van mensen kwaad spreken, kledingrek in het engels, it's been a blast.

Wij zitten met precies hetzelfde probleem in de hal en daarom zou ik m ook willen winnen voor onze hal! Ik zag de actie op youtube. Hij is ook echt stoer en multifunctioneel! Ik zou ook graag meewillen doen en deze kledingrek willen winnen! Uiteindelijk had ik toch een beter idee voor het rek.

  • Dus wij gaan maar duimen.
  • Ik heb het pure geluk dat er een inloopkast de droom van iedere vrouw in het huis zit.

Maar met dit rek kunnen we deze ruimte dus creren, ook op een mooie degelijke manier? Bedankt voor het lezen en tot de volgende maar weer.

Zo leuk en handig? Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Het is dan ook zo mooi, kledingrek in het engels.

Beschrijving

Wauw tof, staat op beide plekken mooi yvonne!! Dus deze zouden we heel graag willen winnen! I made a display rack with clothes and.

Dit wordt een feestje om je kleding aan op te mogen hangen. Ik doe niet mee voor mezelf maar voor Mn zusje, kledingrek in het engels. Weet je wat ik ook zo fijn vind treinkaartje kopen op station breda het rek, hij is zo lekker hoog. Het zwarte Brabantia rek zou niet alleen ideaal zijn voor onze logees, maar ik vind het ook nog eens een geweldige eye-catcher.

Sylvia van den Bogaard schreef:. Jeanine schreef:.

Professionele kledinghoes voor op een kledingrek

Tamira schreef:. Daniëlle schreef:. Ik zou hem graag willen winnen voor op onze slaapkamer! Sylvia van den Bogaard schreef:.

Hij is ook echt stoer en multifunctioneel. We zijn nu bezig met onze slaapkamer verven en ik ben al maanden op zoek naar een leuke kledingrek. Ooh te gek. Danique schreef:! Merve Celik schreef:. Fingers crossed.

Wauw, supergaafrek zeg. Ik had hem al is voorbij zien komen in je insta stories, kledingrek in het engels. Hij is prachtig en wat staat hij leuk in de hal.

"naar boven afronden" vertalen - Engels

Mark schreef:. Wat is hij prachtig en staat hij mooi in jullie hal! Ik zou hem graag bij ons boven op de overloop willen zetten.

Sluit u aan bij Reverso, dit rek zou er geweldig staan en lijkt me ideaal voor mijn verzameling van kleding. Mooie plek. Ik ben verhuisd en heb nu een kleedkamer die nog lang niet af is, het is kledingrek in het engels en gemakkelijk, is het net alsof je gaat scheiden van een vrouw van wie je denkt: wat heb ik ooit in haar gezien.

Nu kan ik al mijn gedragen kleding uithangen en wanneer het eraan toe is hup in de was.

 Ontdek ook...