Odorex extra dry review

21.07.2019
Auteur: Romaissae

In principe is dat natuurlijk niet nodig als het zo goed werkt, maar wilde het gewoon even checken :. Een maar minuutjes die handjes de lucht in dus!

Ik kan gewoon niet slapen van de afgrijselijke jeuk! Dus óók tijdens dat spannende rijexamen of presentatie! Zelfde verhaal bij syneo 5 ook trouwens.. Het gaat lang mee wel ongeveer een half jaar. Ze zeggen dat de hoeveelheid zweetproductie en de geur erfelijk bepaald zou zijn.

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Geef mij maar n gewone deo. Iets wat je zweetklieren helemaal blokkeert, een vreemd odorex extra dry review eigenlijk. In een enkel geval niet maar dan zullen ze wel tot botox injecties overgaan. Mensen kochten ook.

Bekijk de hele lijst. Helaas was het product alleen niet geschikt voor mij op de één of andere manier.

Berichtnavigatie

Het is meer voor tussendoor gebruik wat opfrissen. Maar het is wel de enige deo die bij mij werkt om mn zweetplekken te voorkomen. Marinka Lettink. Ben je lekker zweterig dan zal je Odorex wellicht om de 2 dagen moeten gebruiken, maar valt het wel mee met de zweterigheid dan kun je het misschien wel om de 4 dagen gebruiken.

Ik heb het gekocht en nog dezelfde avond gebruikt. Droeg zelfs axe voor mannen. Doe ik ook weleens als ik deo opdoe.

  • Volgens mij is het echt ongezond om te stoppen met zweten..
  • Bijbehorende producten.

Misschien is operatief ingrijpen nog een alternatief. Ook met parfums dan gebruikt hun dochter weer de zelfde geur. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. De meeste mensen die ik tegenkom in het openbaar vervoer en de winkel ruiken nog wel fris, odorex extra dry review. Ik gebruik nu de deo Rexona Maximum protection, blauw vaak. Pa gebruikt Old Spice deostick of Brut after shave of Tabac orginal after shave en zoon gebruikt deze merken dan ook en is geen meeloper die met alle trends mee gaat.

Bio Oil Verzacht Littekens, Huidstriemen En Pigmen...

IK vind het echt geweldig, k gebruik het nu sinds een week k heb de depper Maar t werkt echt goed. Dit product breng je aan op een schone droge okselhuid voor het slapen gaan dus laat je de hele nacht inwerken.

Op verlanglijstje. Nu zweet ik soms nog wel eens een klein beetje als ik bijv.

Dat zweten is mss wel lastig, dus misschien dat ik Odorex nog een kans geven. Ik had jaren geleden zoveel last van natte oksels? Wel een stuk duurder, op de dag zelf maar zeker ook daarna. Alle producten odorex extra dry review Odorex zijn onzichtbaar en geven je huid een zachte bescherming. Recensies 50 5. Of je zou zo af en toe op die dag bij moeten spuiten.

Odorex Extra Dry Deodorant Lotion

Laat het goed opdrogen voordat je je kleding aantrekt, anders heb je kans op vlekken. E-mail deze pagina. Maar wanneer je een gevoelige oksel huid hebt doet het echt heel veel pijn.

Dus óók tijdens dat spannende rijexamen of presentatie! Ik was niet enthousiast over de werking, omdat ik merkte dat ik ging zweten.

Altijd haast in de ochtend! Ben je bekend met het merk Odorex. Lees natuurlijk altijd even de gebruiksaanwijzing odorex extra dry review dat je een product gebruikt.

De effectieve werking maakt het gebruik van een reguliere deodorant overbodig. Dan irriteert het. Want dan kan het nog onduidelijk zijn waar het om gaat. Maar het is wel de enige deo die bij mij werkt om mn zweetplekken te voorkomen. Wat kost een gipsplaat Beautyill: Ik ben echt zeer tevreden over dit product, odorex extra dry review.

De Lady Speedstick vond ik zo muffig ruiken! Dat is inderdaad heerlijk spul! In winkelwagen.

Goed genoeg voor mij, maar wel jammer. De Odorex Extra Dry Spray heeft odorex extra dry review speciale gebruiksaanwijzing die je goed op moet volgen wil je dat het product effectief zijn werk doet:. Na gebruik is het nog net zo erg en zijn mijn oksels erg uitgedroogd.

 Ontdek ook...