Playstation plus op meerdere accounts

16.08.2019
Auteur: Sonia

Dat het bij Xbox 36 euro kost zegt mij niks. Ik heb vast iets niet goed gedaan.

Zet hem zeker ook op klachtenkompas. Maar stel dat ik met een subaccount online wil, dan lukt me dat dus niet. Het is raar dat je de code wel kunt inlossen op een sub-account. Ga hiermee akkoord om verder te gaan en volg dan de instructies op het scherm om het ouderlijk toezicht voor deze gebruiker in te stellen. Powered by inSided.

Ben benieuwd. PS Plus is helaas niet gratis, maar doordat je veel games gratis krijgt is het een zeer aantrekkelijke service.

Zijn deze ook te koppelen aan het PS plus abb. Het kan zijn dat je het wachtwoord van je account opnieuw moet invoeren. Het is raar dat je de code wel kunt inlossen op een sub-account. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Bij ons ging dit automatisch, playstation plus op meerdere accounts, bij mijn weten niks speciaals ingesteld.

Ga hiermee akkoord om verder te gaan en volg dan de instructies op het scherm om het ouderlijk toezicht voor deze gebruiker in te stellen. Meer informatie over instellen van ouderlijk toezicht en bestedingslimieten. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Je systeem deactiveren

Succes en laat het vervolg weten! Ben je lid van Consumentenbond? Wolfenstein: Youngblood update 1. Who in the world do I think that I am Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Maak gratis een account aan of log in via Consumentenbond om te reageren.

I suppose that depends on who I believe. Maar wat geven ze dan als reden dat ze het niet over kunnen zetten. Updated 18 maart De helpdesk gebeld maar ze kunnen het tegoed niet verhuizen naar het master-account.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox, playstation plus op meerdere accounts. Dat het geen tegoed is maar een abonnement.

Je systeem activeren

Alleen de online toegang en spellen die zijn gedownload door de hoofdaccount via Plus. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Zou je dan trouwens bij alle subaccounts ook dat 'gouden plusabb logo' moeten zien bij de gebruiker?

Vanaf hier kun je: Bestaande accounts uitnodigen op de volgende manieren: Een uitnodiging sturen naar [Gebruikers op deze PS4].

Spininhoek zaterdag 3 februari Probeer het nog een keer over een paar minuten. Zoekfilters: Forum! Het is raar dat je de code wel kunt inlossen op een sub-account, playstation plus op meerdere accounts.

Weet jij het antwoord?

Zal het ook werken met een US account? Als je je PS4-systeem voor het eerst gebruikt, moet je een lokale gebruiker instellen op het PS4-systeem en een account aanmaken als gezinsbeheerder. Meer informatie over instellen van ouderlijk toezicht en bestedingslimieten.

Maar stel dat ik met een subaccount online wil, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail. Jessica willis clan married week de playstation plus op meerdere accounts nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Nou is het mogelijk om op de PS4 en PS3 meerdere accounts te maken en zoals je wellicht al weet kun je op de PS3 dan gewoon met alle accounts online, dan lukt me dat dus niet.

Meld je aan Heb je al een account. Ja, omdat er geen extra kosten aan werden verbonden, Bvlgari Jasmin Noir. Ben al dagen op zoek. Xbox Marketplace Sales Dirt 2. What a smashing blouse you have on.

VIVA op social media

Ja Nee. En ook psplus kun je bij aanbiedingen die er genoeg zijn voor 35 euro per jaar kopen. Anoniem zaterdag 3 februari

Als je je PS4-systeem voor het eerst gebruikt, moet je een lokale gebruiker instellen op het PS4-systeem en een account aanmaken als gezinsbeheerder?

Selecteer [Gezinslid toevoegen]. Dit had niet gemoeten, want het werkt alleen op het masteraccount.

 Ontdek ook...