Trein naar disneyland parijs

05.08.2019
Auteur: Stéfanie

Mis geen enkele aanbieding! Vanaf vandaag is het zover!

NL Bestemming met de Trein Disney. We verkopen tickets van ze op één plek. Hoe vindt u deze treinverbinding met Thalys? U stapt uit voor het park Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor het park uit te stappen: Reis rechtstreeks met Thalys Reis naar Brussel en stap over op TGV Weekend Disneyland Paris Disneyland Paris is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg!

Hulp nodig? Hakuna Matata!

Hoe vindt u deze treinverbinding met Thalys. Met Thalys reist u binnen 3,5 uur rechtstreeks naar de Franse hoofdstad, waar ben winkels in de buurt in hartje stad uitstapt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen. Goedkoopste treinen naar Rome, trein naar disneyland parijs.

Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen. Tickets van Eurostar.

Dit vermaarde pretpark is ook met de trein zeer goed bereikbaar. Wij hebben vandaag de rechtstreekse reis gemaakt en zijn erg enthousiast!

De voordelen van een boeking bij Disneyland Paris

Het park ligt ongeveer 32 kilometer ten Oosten van het centrum van Parijs. Deze prijzen zijn alleen haalbaar als u minimaal 2 maanden van te voren een reservering maakt. Goedkoopste treinen naar Florence. Ben je in het gezelschap van kleine kinderen dan is een ontmoeting met de verschillende Disney-figuren natuurlijk fantastisch, net als de muzikale cruise 'It's a small world'. Lees meer. Zo reist u comfortabel met het hele gezin of samen met uw vrienden.

  • Zoek voordelige toegangstickets Disneyland Paris Benieuwd hoe dit eruit ziet? De kosten van de Disneyland Paris Express hangen af van het aantal parken dat je bezoekt, het aantal dagen dat je boekt en het seizoen en de beschikbaarheid.
  • Bus Londen - Amsterdam. Tickets van Alsa.

Bus Amsterdam - Brussel. Vanaf Nederland trein naar disneyland parijs er meerdere keren per dag naar Marne-la-Valle vertrokken worden. Hoe vindt u deze treinverbinding met Thalys. Sluit je dag af met een schitterend vuurwerk dat iedere avond na de parade op Main Street U. Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor het park uit te stappen:.

Tickets van KLM.

Nieuw vanaf 31 maart 2019: Snel, voordelig en comfortabel met de Thalys

Met Thalys reist u binnen 3,5 uur rechtstreeks naar de Franse hoofdstad, waar u in hartje stad uitstapt. Train Marne la Vallée Chessy Noctilien. Reizen Stedentrip. Vergeet niet om je met de stoomtrein tussen de verschillende delen van het park te laten verplaatsen.

First Great Western. Wanneer je naar Disneyland Paris gaat dan wil je natuurlijk geen kostbare tijd verspillen aan wachtrijen bij de kassa. Over Guido Damsteeg 17 Artikelen! Goedkoopste treinen naar Mnchen. Goedkoopste treinen naar Rome? Alle Disney-idolen zijn ng bereikbaarder.

Goedkoopste treinen naar Barcelona. Vlucht Amsterdam - Parijs. Agentensite alles over Agentensite. Twee keer per dag rijdt Thalys naar het pretpark, en dat in slechts 3 uur en 40 minuten!

Facebook LinkedIn? Disclaimer : Informatie  op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. U stapt uit voor het park Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor het park uit te stappen: Reis buikpijn en bruine afscheiding met Thalys Reis naar Brussel en stap over op TGV Weekend Disneyland Paris Disneyland Paris is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg.

Ontvang je punten en kortingen. Marne-la-Valle - Chessy is het eindpunt van deze lijn. Algemene informatie over treinen naar Disneyland Resort Paris, Trein naar disneyland parijs Bekijk gerelateerde reisinformatie:! Je bent in totaal ongeveer 45 minuten onderweg, trein naar disneyland parijs.

Voordelig op stap? Je reist comfortabel en bent al binnen een paar uur zonder gedoe op de plaats van je bestemming. Vlucht Amsterdam - Tangier. Bel ons:

Bus Amsterdam - Londen. Trein naar Disneyland: reisinformatie Disneyland Parijs is al weer jarenlang een belangrijke toeristische trekpleister voor toeristen van over de hele wereld. Trein Roosendaal - Antwerpen. Betaal met vertrouwen.

 Ontdek ook...