Vlekken zonnebrandcreme autolak verwijderen

06.08.2019
Auteur: Djesse

Frank Van Der Sligte Vlekken verwijderen buitenkant auto? Hi, Een collega heeft op zijn zilverkleurige VW Golf zonnecreme vlekken op de lak die er met wassen niet afgaan.

Tonr Detailing addict.

Het enige wat ik mij kan bedenken is dat het vlekken zijn van zonnebrandcrème of iets dergelijks. Ik vind het nog steeds jammer dat ik de blik van hun vader heb gemist, toen ze hem het kunstwerk lieten zien. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Op het duitse A2 forum beweren ze dat het zelfs na het polijsten etc. Word nu abonnee!

Page of 1. Word nu abonnee. Ik heb dit vorig jaar meegemaakt, was eigenlijk de eerste keer dat ik zo iets had gezien. Registreer je gratis. Jeroen Detailing guru Tester of Bling.

Gooi het in de groep of is het top secret.
  • In dit geval wordt het indringen van zweet in het lakoppervlak begunstigd en worden witte vlekken veroorzaakt.
  • Om het niet erger te maken heb ik het maar gelaten. Dan kan ik een aantal dagen de behandelde plekken beoordelen.

Meer nieuws

Het kan dus best hardnekkig inbranden in de velle zon. Sinds 04 Leeftijd 59 Posts 7. Quote Bofkont Ligt er aan Pobresh, als hij diep zit is polijsten de enige optie. Plaats reactie. Het beste antwoord Je auto door een professioneel cleaningbedrijf carclean in Berschenhoek is heel goed laten polijsten, daarna wax erover en je ziet er niets meer van.

  • Het is veilig voor de kleur van mijn kleding, maar durf niets over autolak te zeggen.
  • Als je in de buurt van Capelle aan den IJssel woont, wil ik het voor je doen. Vanaf nu : eerst je handen goed wassen voor je met de wagen gaat rijden

Vorige artikel Audi vlekken zonnebrandcreme autolak verwijderen prijzen nieuwe A5 bekend. Registreer je gratis. Vet de palmboom markthal rotterdam zich niet altijd makkelijk verwijderen met een gewoon sopje, maar zal vroeg of later verdwijnen.

Sowieso is het niet goed om op je handen te krijgen. Weet eerlijk gezegd ook niet hoe ik aan de vlekken kom dat maakt het nog lastiger.

Gerelateerd

Dat wordt poetsen Hallo, Er zijn 2 opties om de vlekken te verwijderen. En een stofje om het aan je huid te laten kleven. RedCat Detailing guru.

Even proberen met poets middel, als hij diep zit is polijsten de enige optie. Thunderbird Detailing chief Tester of Bling. Quote Bofkont Ligt er aan Pobresh, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

De url is niet geldig, vlekken zonnebrandcreme autolak verwijderen als dat niet werkt zou ik maar contact opnemen met een schadebedrijf. Ik gebruik het zelfs om de roet-aanslag van mijn sierstukken te krijgen?

Weet jij het antwoord?

RedCat Detailing guru. Apetrots was-ie toen hij op zondag de lak weer tot leven had gebracht met Turtlewax. Onthoud mij?

Neem aan dat je dit niet voor niets wilt doen. Oorspronkelijk geplaatst door flappy Bekijk Berichten. Zie mijn reactie op het antwoord. Labels: Geen. Ik heb hele slechte ervaringen met commandant en heb mijn civic destijds volledig moeten laten polijsten omdat er allemaal schuurplekken in de blanke lak kwamen, dus ik zou daarmee oppassen.

Als dit niet helpt, vlekken zonnebrandcreme autolak verwijderen, dan is overspuiten de enige remedie. Btw : waar blijft je "voorstelling". Snel de plaats waar de vingers zaten gereinigd met een vlekken zonnebrandcreme autolak verwijderen en boer gijsbert en femke waren ze.

Toevallig twee weken geleden een Focus gehad die aan de rechterkant volledig onder de zonnebrandvlekken zat. Ingebrande zonnebrandcreme is inderdaad berucht, zoek maar eens op een detailingforum.

Succes met de klei.

Het is vaak wel flink boenen, maar ik krijg vrijwel alles uit de blanke laklaag daarmee. Registreren Inloggen. Kleien werkte prima bij mij of was het nu de paint cleaner van Meguiar's.

 Ontdek ook...