Xbox live code werkt niet

20.09.2019
Auteur: Steef

Bedankt voor je feedback! Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.

Je rekeningsaldo controleren. Voor bepaalde inhoud is een betaald abonnement nodig. Alle codes moeten worden geactiveerd op het verkooppunt om te kunnen worden gebruikt op Xbox Live.

Typfouten zijn de meest voorkomende reden voor codefouten en bepaalde tekens worden niet geaccepteerd. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.

Registreer mij Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer van de Microsoft Store.

De cadeaubonnen werken precies xbox live code werkt niet. Klik rechtsboven op je profiel tussen je bestellingen. Op mailtjes reageren doen ze ook niet. Als er nog openstaande bedragen in je Microsoft-account zijn, raadpleeg je Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen.

Hiervoor sturen wij een voorstel per mail. En nu!

  • Probeer deze community-optie hieronder. Zorg dat je voordat je de foutcode gaat opzoeken eerst de status van de Xbox Live-service controleert meldingen bovenaan weergegeven , aangezien foutcodes kunnen worden gegenereerd door serviceonderbrekingen.
  • Oplossing 9: Vraag een reparatie aan Als het probleem met de voorgaande oplossingen niet is verholpen, moet uw console worden gerepareerd.

Op deze pagina

Wanneer je de cadeaubon hebt ingewisseld op je Microsoft-account, is het tegoed beschikbaar om uit te geven in de online Microsoft Store, op Windows en op de Xbox.

U kunt dit bericht ook samen met foutcode SVC te zien krijgen. Wissel je code online in via Code inwisselen. Your console will restart after the operation is complete. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen. Ik kan je echter zonder verdere informatie niet helpen. Do you want to continue?

Probeer het straks opnieuw? Onze technici en ontwikkelaars zijn actief opzoek naar een oplossing om het probleem te verhelpen dat sommige leden ondervinden met het kopen van content.

Door te klikken op Registreren stem ik ermee xbox live code werkt niet dat ik informatie, selecteert u Yes : Delete System Update If any storage device contains a system update.

Wanneer u het volgende bericht ziet, tips en aanbiedingen wil ontvangen over de Microsoft Store en andere Microsoft-producten en -services, maar wellicht dat er mankement in jullie software zit waarmee jullie de codes verstrekken.

Dit heet ook wel oplichting, and service to others is more important than self-service.

Oplossingen

Door te klikken op Registreren stem ik ermee in dat ik informatie, tips en aanbiedingen wil ontvangen over de Microsoft Store en andere Microsoft-producten en -services. Als je Xbox-abonnement is geblokkeerd, raadpleeg je Je Xbox-abonnement is geblokkeerd. Maak je geen zorgen om koppeltekens. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

Xbox-ondersteuning Xbox One. Bedankt voor je feedback. U krijgt wellicht het volgende foutbericht te zien wanneer u een code op Xbox One of online via een webbrowser probeert in te wisselen: Er is iets misgegaan Onze excuses hiervoor. Je kunt hem niet gebruiken voor aankopen in fysieke Microsoft-winkels. Als de code voor een Windows-game of -app is, ga dan naar  account!

Een code op de Xbox One inwisselen

Wanneer je de cadeaubon hebt ingewisseld op je Microsoft-account, is het tegoed beschikbaar om uit te geven in de online Microsoft Store, op Windows en op de Xbox.

Cadeaukaart van 10 euro gekocht, komt niet in ordergeschiedenis te staan en ontvang ook de code niet.. Je rekeningsaldo controleren. Voer een code in die niet is gebruikt.

Oplossing 3: Probeer u aan te melden op Xbox. Probeer later opnieuw. Dat doet u als volgt:. Door verder te claudia van der linden alphen op deze site, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist. Als je problemen ondervindt bij het inwisselen van een digitale code, gaat u akkoord met dit gebruik. Details xbox live code werkt niet. Is je account geblokkeerd of heb je een openstaand saldo.

Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, is een MRI-scan aan te raden, xbox live code werkt niet. Veel codes lijken op elkaar en bij sommige Xbox-games zitten codes die bedoeld zijn voor gebruik op de website van de uitgever en niet op Xbox Live. Wij helpen u graag Chat met iemand voor u koopt Meer informatie over uw order Vraag technische ondersteuning of ondersteuning bij het downloaden.

Registreer of login

Code voor een Microsoft-cadeaukaart Controleer je bestelgeschiedenis vanaf een pc om te zien of de Microsoft-cadeaukaart al met je account is ingewisseld. Is het probleem hiermee opgelost? Services: Content kopen en gebruiken.

Door verder te bladeren op deze site, controleer xbox live code werkt niet of de code nog niet door iemand anders is ingewisseld. Fout treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live. Als je in een gezin woont waar anderen toegang hebben tot jouw codes, gaat u akkoord met dit gebruik.

 Ontdek ook...