Delain we are the others album

02.10.2019
Auteur: Abdessamad

Door het prominente gitaarwerk en de bombastische sound blijft alles wel behoorlijk heavy, zodat het geheel niet al te zoet en licht wordt. Verkoop door NS Music. Externe links.

Delain Moonbathers 18, Blijkbaar vind het label dit ook. Ondanks dat ik ze snel oppik, hoor ik nog steeds nieuwe elementen in de nummers, hoe vaak ik het ook draai. Generation Me 9. Geen slechte song te bekennen ook.

We Are The Others 4.

Die hadden daar een gigantische hit mee in Amerika en ook wel in Europa. Zangeres Charlotte Wessels zorgt daarna voor aanstekelijke zang?

De levering was erg snel en prima, ik had dit album op de releasedatum binnen. Where Is The Blood feat. Yvett Rotterdam 2 juni .

Erg goed album. Wat vooral opvalt is dat de nummers toegankelijker zijn en al snel blijven hangen.

De digitale krant van Groninger Gezinsbode

Het klinkt allemaal heel goed. Misschien is meesterwerk een te groot woord, maar ze komen enorm in de buurt. Nooit gedacht dat ik een metal album zou gaan luisteren!

Kippevel overal. Sleepwalkers Dream begint te gek. Erg prima album is dit hoor!

Het debuut van Black Sabbath geldt als de eerste metalplaat. From fear to eternity europese monetaire unie betekenis The best of Wat is delain we are the others album favoriete studio-album uit de eerste helft van.

Een fraaie toevoeging aan We Are The Others zijn de vier live-tracks die bewijzen dat het gezelschap ook op het podium zijn vak verstaat. Om de toenemende professionaliteit te onderstrepen nam de band producer Jacob Hellner in de arm onder andere bekend van Rammstein.

Vooral in de auto, en dan niet om het gaspedaal in te trappen, maar om iedereen om je heen te vergeten. Meer zelfs, ik wordt iedere keer vrolijk als ik luister naar Delain. Terug naar boven. De levering was erg snel en prima, ik had dit album op de releasedatum binnen.

In een interview dat ik met de band had omschrijft Westerholt het zelf treffend: stevige rock met een melodieus randje. Het is toch een andere sound als bij de twee andere cds. Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten. Sleepwalkers Dream begint te gek. Delain 5. Are you done with me.

Meest gelezen

Mooie productie. Dat wordt namelijk steeds dunner. Charlotte zingt echter uitstekend en de nummers komen ook goed naar voren.

Not enough. Het productieteam zal zeker ook hebben bijgedragen aan het robuuste geluid op deze cd.

  • Heerlijke nummers Vernieuwend Goede zang Goede lyrics eigenzinnig.
  • De twee vorige cd's van Delain waren lichter van geluid.
  • Vond je dit een nuttige review?
  • Het volwassenere geluid komt niet alleen doordat Delain meer ervaring heeft.

Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft! Forevermore i. Iron Maiden. LexB Twente 4 juli Ik hoop dat ze nu eens een keer uit de schaduw van WT komen, want dat verdienen ze? Over dat randje wil ik nog wel wat kwijt. Klik hier voor ons privacy statement. Wat vooral opvalt is dat de nummers toegankelijker zijn en al snel blijven hangen. BvdV meer.

Een fraaie toevoeging aan We Are The Others zijn de vier live-tracks die bewijzen dat het gezelschap ook op het podium zijn vak verstaat. Pop ligt goed in het gehoor en spreekt idealiter een massapubliek aan. Niks mis mee, maar wij zoeken toch naar het proggehalte in de muziek, wat dat ook precies moge zijn.

Op April Rain klonk ze al een stuk minder groen dan op het debuut, delain we are the others album, net als hun vorige album April Rain die ook zeer zeker een topper is en echt een aanrader.

Kaida 2 juli De goede productie draagt zeker bij aan coca cola nederland hoofdkantoor luisterplezier. Ik ben zeer tevreden over dit album, maar nu zijn de jaren ervaring ook echt goed in haar stem te horen.

 Ontdek ook...