Elektrische fiets stella dolce

21.09.2019
Auteur: Louk

Ga verder ». Overige specificaties.

Stel ook een vraag. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Ja, Stuur mij een gratis brochure toe met informatie over Stella en de actuele prijzen. Meld je aan voor de nieuwsbrief Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Merk, positie en het vermogen aangeduid in newtonmeter.

De Stella Dolce Dames elektrische fiets is als beste getest: Beste elektrische transportfietsen AD fietstest Framemaat cm of inches.

Gratis brochure Proefrit maken. De accu in elektrische fiets stella dolce elektrische fiets is van invloed op de afstand die je kunt fietsen actieradius.

Dan raden we het merk Brinckers aan met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Al je spullen passen gemakkelijk in de grote mand en je fietst iedereen moeiteloos voorbij.

De Batavus Tria E-Go biedt een opvallend stabiele rij-beleving doordat de accu en de motor op een De inhoud van de accu in Ampre per uur Ah?

Hoofdnavigatie

Dit is de type ondersteuning die u krijgt op het moment dat u aan het fietsen bent. Al je spullen passen gemakkelijk in de grote mand en je fietst iedereen moeiteloos voorbij. Write a review. Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?

Ook heeft de Stella Dolce 7V een gesloten kettingkast. De voorvork van de fiets is vast, maar de verende zadelpen geeft toch de fiets een stuk comfort. Testresultaat - Ondersteuning -.

Heb je al mee gedaan aan onze winactie. Dit maakt onderhoud aan de kettingkast makkelijker. Vraag de gratis brochure aan Brochure aanvraag.

Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Netto gewicht kg. De actieradius geeft elektrische fiets stella dolce hoeveel kilometer je kunt rijden op een volle accu, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs.

Specificaties

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Plus- en minpunten Stevige standaard Modern design Geen voorvorkvering. Expert Score Read review. Functioneel Voor analyse, social media en het verbeteren van de website.

Ga naar Stella. Maak gratis kans op jouw droomfiets. Video kan niet worden geladen Deze functionaliteit werkt helaas niet zonder het gebruik van cookies. Shops in the Spotlight Voordelig geprijsd Meer voordeel. Minpunten Breed stuur?

Verdere informatie over de accu

NEW De beste e-bike? Deze informatie wordt door het motormanagement gebruikt om de trapondersteuning van de motor te bepalen. De inhoud van de accu in Ampère per uur Ah. Kracht Nm.

Doe de Fietstest. De fiets is stevig en sterk en valt dus niet zomaar om als er bagage op word gezet? De fiets heeft een stevige tweepoot standaard, elektrische fiets stella dolce. Duurdere elektrische fiets modellen hebben naast een rotatiesensor ook een trapkrachtsensor? Er zijn electrische fietsen die veel sneller kunnen en die worden Speed Pedelecs genoemd.

Nadelen:  hogere kosten in onderhoud vanwege de half open kettingkast! Aantal versnellingen.

Verder lezen

Best deal at: Amazon. Aan ruimte geen gebrek Zie jij jezelf al fietsen door de stad? Merk en model van de e-bike. Motor Details De plek van de motor heeft veel invloed op het rijgedrag van de fiets.

Deze informatie wordt elektrische fiets stella dolce het motormanagement gebruikt om de trapondersteuning van de motor te bepalen. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews?

Het zadel geeft een extra conform met de verende zadelpen, of klik op 'Geen interesse' om direct naar de fietstest te gaan.

 Ontdek ook...