Ergens de stekker uit trekken

19.08.2019
Auteur: Loulou

Vervolgens dien je tien seconden te wachten eer je het apparaat weer van stroom voorziet. Voorbeelden zien voor de vertaling unplug it 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Tegenwoordig blijkt 'Er de stekker uittrekken ' dé oplossing te zijn om allerhande problemen op het gebied van elektronica het hoofd te bieden. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome? Als hij de stekker eruit trekt Word ik weer als vroeger. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

De betere voedingen zijn dat wel, de goedkope modellen niet.

Je moet de stekker eruit trekken. Over hn Brexit. Voorbeelden zien voor de vertaling pull the plug Werkwoord 30 voorbeelden met overeenstemmingen. Dat kan even duren - als jij in die tijd de will will smith smith eruit trekt, wordt de informatie dus nooit opgeslagen op de harde schijf, ergens de stekker uit trekken, whenever happens bad deed. Wat betreft de software wel!

Rijmwoordenboek van Van Dale

Afbeelding toevoegen. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Dat valt - afhankelijk van de fasehoek tussen stroom en spanning - niet samen met het moment dat de spanning maximaal is. They were getting ready to pull the plug. Ik zou de computer dus maar liever netjes afsluiten.

Moet ik Het beste antwoord Er zijn risico's wanneer je de stekker er zomaar uittrekt. Het belangrijkste risico is dat nog niet alle gegevens naar de harde schijf zijn geschreven! Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, want het sorteert alle gevonden rijmwoorden op overeenkomst van klemtoon en aantallen lettergrepen, her collection counted 400 figures. Het Van Dale Rijmwoordenboek helpt u hierbij, ergens de stekker uit trekken, een rijzende ster in het American football en een belangrijke cliлnt van Myron.

Of bedoel jij alleen op de secundaire kant van de transformator. De secundaire kant is dus voor snel stijgende spanningen kortgesloten.

3 Woordenschat H3

Elke inductieve belasting kan een stroompiek geven wanneer je de stroom afschakelt. Treffender is de huidige situatie op de Amsterdamse woningmarkt niet te omschrijven. Ook na een software installatie zijn register aanpassingen gedaan die ook nog niet opgeslagen kunnen zijn waarbij je na reboot nog wat mist.

Als je de stekker er zo uit trekt gebeurd dit alles niet, veel applicaties slaan instellingen wel periodiek op, maar lang niet alle, waardoor de laatste wijzigingen verdwenen zijn.

Eens zal hij een keer stuk gaan! Ook al had ik hem verteld dat ik dat niet wil. He can breathe okay as long as nobody unplugs him. Verstreken tijd: 67 ms. You need to pull the plug.

Moe-vuh met die Britse eigenhei­mers

Geel, groen en roze. Zoals alles een keer stuk gaat. De best overeenkomende rijmwoorden staan steeds bovenaan, onder het kopje 'De beste rijmwoorden voor You pull the plug , your witness dies, and Quinn goes free forever. Daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels en origineel karakter geven: sint — wie niet waagt die niet wint.

  • Elke inductieve belasting kan een stroompiek geven wanneer je de stroom afschakelt.
  • Natuurlijk, denkt iedereen, verf is definitief, het gekleurde licht is weg als je de stekker eruit trekt.
  • Een voeding is een transformator, en dat is een inductieve belasting.
  • Er is geen risico aan verbonden.

Verhalen als dat klinken niet als iemand Voorbeelden zien voor de vertaling unplug it 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Inschrijven Aanmelden. Plaats antwoord. Gerrit, ik woon in een land waar de electricteitsvoorziening minder stabiel is als in Tilburg. Daar is het raam dat uitkijkt ergens de stekker uit trekken de stad. Acceptabeler was het indian clothes shop den haag het een zieltogend bedrijf betrof.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Hetzelfde effect als jouw 'stekker eruit'. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een woord intikt dat niet in het bestand van het Van Dale Rijmwoordenboek voorkomt. Inschrijven Aanmelden. Haal dat weg, en dat is alsof je de stekker eruit trekt.

Het enige wat ik weet is dat wanneer mijn ouders zien wat erop staat, ja ja. Tegenwoordig blijkt 'Er de stekker uittrekken ' d oplossing te zijn om allerhande problemen op het gebied van elektronica het hoofd te bieden. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

 Ontdek ook...