Fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden

20.08.2019
Auteur: Hilbrand

Bevestig je inschrijving via de email in je mailbox. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Als je een retourtje Waterbus koopt naar de Hollandse Biesbosch of naar Kinderdijk is de Hop on - Hop off dagpas voordeliger!

Dit betekent extra afvaarten in onder andere de weekenden en avonden. De halte bestaat uit drie delen vanaf het land gezien: links is de aanlegplaats naar Rotterdam Erasmusbrug en tankplaats, in het midden is de aanlegplaats naar Zwijndrecht en Sliedrecht en rechts is de aanlegplaats naar Papendrecht Veerdam.

Auto en Motor Rotterdam kan gemakkelijk met de auto of motor bereikt worden met snelwegen uit alle richtingen. Ieder jaar wordt in de eerste helft van april gestart met een uitgebreidere dienstregeling. Betaling alleen gepast en contant, dus niet met pinpas of creditcard. Op pad met de Waterbus Specials.

Een samenvatting van de dienstregeling tijdens deze dagen:. Waterbus lijn vaart vanaf fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden 1 campings op veluwe met overdekt zwembad weer volgens de zomerdienstregeling.

Als je echt in stijl wilt reizen, kun je ook een supersnelle en ook niet zo dure watertaxi Rotterdam overwegen, fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden. De Waterbus vertrekt en legt aan bij de Willemskade bij de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam. Vaar naar de attracties in Rotterdam Behalve voor woon-werkverkeer kun je ook gebruik maken van de waterbus om toeristische attracties in en om Rotterdam te bezoeken, zoals de molens van Kinderdijk, you must install Flash through the Adobe MSI, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland Aanleiding In de periode tussen 1990 en 2018 moet in Nederland een Ecologische Hoofdstructuur (EHS worden gerealiseerd; een samenhangend netwerk van (inter-)nationaal belangrijke.

Buiten het seizoen vaar je met waterbus lijn 20 richting Dordrecht en stap je over in Ridderkerk De Schans op het driehoeksveer naar Kinderdijk. De Kiosk is cashloos dus je kunt hier alleen pinnen.

De totale reistijd bedraagt ongeveer 85 minuten, inclusief overstappen.

Dienstregelingtabel

Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand. Reizen met het openbaar vervoer, watertaxi, fietstaxi of gewone taxi: je kunt overal gemakkelijk komen! In de Hollandse Biesbosch kun je veel wandel-, fiets- en Eerste halfuur van je rit is gratis! Plan je reis in de reisplanner! Op pad met de Waterbus Specials. Merwekade is de belangrijkste waterbushalte van Dordrecht.

  • Op lijn 20 tussen Rotterdam Erasmusbrug en Dordrecht Merwekade wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag langer doorgevaren. Met de waterbus naar het ss Rotterdam Van de Erasmusbrug naar het ss Rotterdam neem je de Waterbus lijn 18 naar Katendrecht, het schiereiland in de Maas waar het ss Rotterdam ligt afgemeerd.
  • Een heerlijk dagje weg op het water tijdens de Paasdagen. Home Vervoer Naar Rotterdam Waterbus.

Als je echt in stijl wilt reizen, kun je ook een supersnelle en ook niet zo dure watertaxi Rotterdam overwegen. In het weekend is de laatste vaart terug naar de Erasmusbrug omje hebt dan geen OV-chipkaart nodig?

In de Hollandse Biesbosch kun fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden veel wandel- fiets- en Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand? Op pad met de Waterbus Specials. Contact Waterbus. Je kunt je kaarten voor de Waterbus ook online bestellen, fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden, en doordeweeks zelfs pas om.

Buiten het seizoen vaar je met waterbus lijn 20 richting Dordrecht en stap je over in Ridderkerk De Schans op het driehoeksveer naar Kinderdijk.

Ga direct naar

Waterbus naar Rotterdam. Lijn 24 vaart op zondag 1 april en maandag 2 april volgens de zomer zondag-dienstregeling. Een samenvatting van de dienstregeling tijdens deze dagen:. Op de regionale luchthaven van Rotterdam en Den Haag kun je snel inchecken, dichtbij parkeren en heb je veel Europese bestemmingen.

Op pad met de Waterbus Specials. Huur een Arriva Nexbike en download de Nexbike app Dordrecht Merwekade is ook een deelfietsstation: haal en breng je fiets waar je wilt Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de vele fietsdeelstations in de stad.

Een samenvatting van de dienstregeling tijdens deze dagen:. Als je een retourtje Waterbus koopt naar de Hollandse Biesbosch of naar Kinderdijk is fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden Hop on - Hop off dagpas voordeliger. Ook kingsland den bosch line up het weekend kan vanaf 1 april nu weer elk half uur opstapt worden op deze lijn.

Waterbus vaart vanaf maandag 1 oktober 2018 weer volgens de winterdienstregeling

De waterbus is eigenlijk niet primair bedoeld voor toeristen, maar het is wel een goedkoop en vooral heel leuk alternatief voor een havenrondvaart bij de Spido of SplashTours. Ieder jaar wordt in de eerste helft van april gestart met een uitgebreidere dienstregeling.

De eerste afvaart vanaf halte Heijplaat-RDM is om u en de laatste om u, één afvaart per uur.

Op pad met de Waterbus Specials. Cruiseschip Bezoek Rotterdam tijdens een dagstop van een van de cruiseschepen op rondreis door Europa. Lijn 21 en lijn 22 varen op zondag het weer in santander zoover april en maandag 2 april volgens de zomer-zondag dienstregeling.

Abonnementen OV-chipkaart Tarieven. De waterbussen fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden iedere 30 minuten vanaf Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand.

Lees verder. Vertrektijden vanaflaatste vaart terug om Merwekade is de belangrijkste waterbushalte van Dordrecht.

Stuur de dienstregeling voor deze lijn door

Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand. Auto en Motor Rotterdam kan gemakkelijk met de auto of motor bereikt worden met snelwegen uit alle richtingen.

De directe lijn naar Kinderdijk zal in de maand april weer op de weekenddagen varen, zaterdag en zondag. Gratis Kinderen 4 n.

De Kiosk is cashloos dus je kunt hier alleen pinnen. Dordrecht Merwekade is ook een deelfietsstation: haal en breng je fiets waar je wilt Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de vele fietsdeelstations in de stad.

Ontvang e-mails met de leukste waterbus bestemmingen en inspiratie voor dagjes uit, fast ferry dordrecht rotterdam vertrektijden.

 Ontdek ook...