Geen service mobiele telefoon

31.07.2019
Auteur: Jacomijn

Niet alle problemen zijn softwarematig te verhelpen. Bijwerken naar de nieuwste iOS-versie Draait jouw iPhone of iPad nog op een sterk verouderde versie van iOS en zijn er sindsdien updates beschikbaar gekomen? Maar mocht je het toch handmatig willen invullen, dan vind je dit via het hierboven genoemde pad.

Dan moet je de iPhone herstarten en het nogmaals proberen. Mocht ook dit niet helpen, zit u waarschijnlijk is een gebied waar weinig tot geen GSM signaal is. Dit hardware probleem is helaas niet altijd simpel op te lossen helaas kom je alleen achter de oplossing door te testen.

Wat kan er aan de hand zijn? Controleer dan ook of de simkaart houder goed aansluit met het frame van de iPhone en of de simkaart daadwerkelijk op deze manier kan worden uitgelezen door het toestel.

Dit doe je als volgt:. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een houten vloer in badkamer leggen manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Kijk voor meer opties op onze pagina iPhone reparatie. Dan is de kans groot dat het met een hardware probleem te maken heeft. Problemen met wifi Bij problemen met uw wifi zijn er geen service mobiele telefoon oorzaken mogelijk.

  • Controleer dan of de mobiele verbinding van je provider wel werkt door de simkaart in een ander toestel te steken. Ga voor het stappenplan naar Toestelhulp Selecteer uw toestel Kies voor "Buitenland" en volg de stappen.
  • Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken. Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Kom je er niet uit?

FixjeiPhone heeft ruim verschillende reparatie handleidingen zodat je jouw kapotte onderdeel kunt fixen! Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken. Start het apparaat opnieuw op. Ten eerste is het goed om het GSM signaal te meten met uw iPhone.

Dan moet je de iPhone herstarten en het nogmaals proberen. Dit doe je als volgt: Verwijder de simkaart uit je iPhone. Dan is de kans groot dat het met een hardware probleem te maken heeft.

  • Neem contact op met uw aanbieder om het volgende te doen: Controleer of uw account actief is en naar behoren werkt.
  • Wanneer u een telefoongesprek voert, kunt u uw gesprekspartner horen en uw gesprekspartner kan u horen.

Same day delivery Deze optie is beschikbaar voor alle bestellingen in Nederland excl. Heeft dit antwoord je geholpen. Hieronder vind je de verschillende verzendmethodes. Snel naar: Geen service melding. Levering 24H. De iPhone zal nu weer met de juiste tijd- en datuminstellingen verbinding proberen geen service mobiele telefoon maken met het mobiele netwerk?

IPhone geeft melding ‘Geen SIM’

Het is ook mogelijk dat de iPhone eerst de melding zoeken geeft en vervolgens later de geen service melding geeft. Zo ja, dan kun je die het beste installeren. Welke verzendmethodes kun je kiezen? Dan is het misschien tijd om eens contact met je provider op te nemen.

In dat geval moet er vaak bij een raam gestaan worden om goed te kunnen bellen. Geen service mobiele telefoon zijn je verbindingsproblemen nu opgelost, maar je zult huidkleurige bultjes over hele lichaam weer even opnieuw het wachtwoord van je draadloze netwerk moeten invoeren!

Wij willen alleen tevreden klanten. Weet je niet zeker of de omgeving het probleem veroorzaakt. Wanneer het signaal buiten ook zwak is, dan heeft dit waarschijnlijk te maken met de afstand naar de zendmasten of u begeeft zich in een groen gebied?

De netwerkinstellingen opnieuw instellen.

Is er een algemene storing bekend?

Wanneer dit niets oplevert, kunt u uw iPhone opnieuw opstarten. Ga naar de inhoud. Lees meer over de reparatie van je telefoon.

Hardware problemen veroorzaken geen service problemen  doordat het signaal niet goed kan worden opgevangen door hardware problemen.

Nieuwe panden zijn vanwege de kwalitatief goede bouw ook erg vervelend qua bereik van geen service mobiele telefoon iPhone. Naar Zakelijk Contact. Problemen met uw aanbieder of account kunnen van invloed zijn op de service. Het is vaak niet nodig om de instellingen van het mobiele netwerk APNgebruikersnaam en netwerk in te vullen want dat regelt de provider automatisch voor je.

Lees hoe u het probleem snel kunt verhelpen. Werk de iPhone of iPad bij naar de nieuwste wel of geen curved tv. Hierbij worden de instellingen van de draadloze netwerken, Wi-Fi-wachtwoorden en mobiele instellingen van je provider opnieuw gereset.

‘Geen service’ op je iPhone

Gratis verzending werkdagen voor besteld, morgen in huis Deze verzendmethode is gratis en is beschikbaar voor bestellingen uit Nederland, België en Duitsland. Als datum en tijd correct zijn ingesteld, zet de iPhone dan in vliegtuigmodus. Controleer of 'Dataroaming' aan staat.

Als er een update beschikbaar is, wordt er een optie weergegeven om de aanbiederinstellingen bij te werken. Dan is het de volgende dag tussen en in huis. Controleer of uw datalimiet aan staat.

 Ontdek ook...