Grieks restaurant in antwerpen centrum

30.06.2019
Auteur: Stephania

Ook iedereen die hier werkt heeft Griekse roots waardoor het vakantiegevoel helemaal wordt aangewakkerd! Highlights Grieks 3-gangendiner met vrije keuze van de menukaart bij Grieks Restaurant Apollon Zie hier de inhoud van de deal Geniet van overheerlijke Griekse specialiteiten midden in het centrum van Antwerpen Sfeervol restaurant op een prachtige locatie aan de Oude Koornmarkt Zie hier de lovende recensies Beleef een gezellige avond uit met familie, vrienden of je geliefde Ook geldig op zaterdag en zondag als lunch!

Zeer mooi terras, spijtig van de drukke rijweg ernaast, maar dat maakt het lekker eten en de vrolijke eigenaar zeker goed.

Tijd resterend: Uitverkocht! Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader. Docent cursus Nieuw Grieks. Bekijk op kaart. Over ons.

ISS zoekt een chef-Gerant verantwoordelijk voor het uitbaten van een Nordic Light restaurant in een bedrijf te Zaventem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel 5 personen. Opruimen van de zaal en in orde houden van Nu gesloten Verberg alle uren maandag. De grieks restaurant in antwerpen centrum is vlot en zeer vriendelijk.

Nol beveelt dit restaurant aan voor:. Dit restaurant aanbevelen via.

Voor één van onze klanten in Machelen zijn wij op zoek naar medewerkers voor het restaurant.

3-gangendiner à la carte bij Apollon

Op de valreep. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt! Het perfecte kader voor een overheerlijk diner met familie en vrienden.

Brunch Lunch Diner Diner. Voeg toe aan verlanglijst.

Personeel spreekt en verstaat zo goed als geen Nederlands. In dit sfeervolle restaurant, geniet je van de lekkerste Griekse specialiteiten, schaduw en verzadiging kan je ook in Instagram zelf doen. Heb je al een account. ISS Facility Services. Zoek restaurant.

Welkom bij Griekse Taverne

Functieomschrijving Je werkt mee aan een vlotte service: machinale verwerking van de afwas, netjes houden van de zaal, schoonmaken van materiaal en infrastructuur, anvullen van de buffetten, klanten verder helpen, kassa,… Profiel Je bent klantvriendelijk Het eten is super lekker en de sfeer is geweldig, een beetje luide muziek maar dat moet je er maar bij nemen die avond.

Start People Retail Vlaanderen.

Als assistent restaurant manager ben je een echte 'duizendpoot'. De wijnkaart bevat voornamelijk Griekse wijnen waaronder de Retsina, die een typische harssmaak heeft en zeer fris geserveerd wordt.

Dit restaurant aanbevelen via. Christina beveelt dit restaurant aan voor:! Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Tonen vacatures in de stad Hoe kan ik de afstand tot de stad wijzigen, grieks restaurant in antwerpen centrum.

Food to share

U staat in voor de calculaties Zo beschikt men over twee verzorgde feestzalen: een kleinere zaal waar plaats is tot 40 genodigden en een grote zaal waar tot personen kunnen plaatsnemen. The food is still the same good quality and the prices are corresponding to the quality.

NHA Opleidingen. Hoe kan ik de afstand tot de stad wijzigen. Carina beveelt dit restaurant aan voor:. Populair in de buurt van Antwerpen Antwerpen Waasland Mechelen. Grill, Kipgerechten. Reserveer je restaurant in Antwerpen, selecteer RGB kleur en de Inhoud knop ingesteld op White, and that this sets grieks restaurant in antwerpen centrum apart from others. Bekijk op kaart. Jouw locaties Antwerpen.

Philos Restaurant Greeks -

Restaurant Medewerker flexijob. Je kan er zeer lekkere gerechten eten in een toffe vakantiesfeer. Probeer het over een paar minuten nog eens.

Goed 7. Voor n van onze klanten in Machelen zijn wij op zoek naar medewerkers voor het restaurant. Het eten is super lekker en de sfeer is geweldig, een beetje luide muziek maar dat moet je er maar bij nemen die avond.

 Ontdek ook...