Hotel den haag strandweg

02.10.2019
Auteur: Necip

Bij aankomst werden we door een zeer vriendelijke maar zeer snel en grotendeels onverstaanbare receptioniste geholpen die in razend tempo de informatie meedeelde. Angela en de andere personeelsleden zijn heel aardig en behulpzaam. Maximale dinercapaciteit: 90  personen.

Zeer vriendelijk personeel aan de receptie. Tot uur. Over Booking. Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Diensten en praktische informatie.

Hopelijk tot ziens. Hotel Albion. De goede survice en klantvriendelijkheid. Geachte meneer H. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen. Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan! Mooie kamer?

Log in om verder te gaan. Recentelijke beoordelingen Uitzonderlijk 10,0 van zoveel beoordelingen: 6.

Meer Top Hotels

Hotel aan het strand met 3 restaurants, in de buurt van Strand van Scheveningen. Comfort 8,5. Gratis parkeren. New City Hotel Scheveningen. Kies naar wens uit onze verschillende kamertypen: Standaard kamer, Superior kamer of onze Suite met een prachtig uitzicht over Den Haag. Al was ik wellicht voor iets anders dan een douchegordijn gegaan.

  • Vanaf uur.
  • Zeer ruime keuze bij het ontbijt. Er ging iets mis bij het laden van de beoordelingen.

Hosts uitnodigen Registreer uw accommodatie. Gesproken talen Engels Nederlands. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie. Aquarius Hotel. De Pier Suites.

Enjoy our rooms!

Reis voorbij? Vriendelijke, plezierige nachtwaker zaterdagnacht 20 juli en de volgende ochtend idem receptioniste. Parkeerplaats gewoon aan de weg,slechte verlichting badkamer.

Weekend weg, naast het hotel. Parkeren en de prijs er van 35 euro voor 1 nacht. Het zijn huizen geweest denk ik, de hotel den haag strandweg zijn omgebouwd en in de kamer is een badkamer ingebouwd. Sorry, verblijf in het Mercure. Babylon Hotel Den Haag. Hilton The Hague 8?

Top hotels

Buiten Buitenmeubels Terras. Buiten die tijden helpen we je in het Engels. Ibis Den Haag Scheveningen. Fijn dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad, maar jammer dat het niet fantastisch was!

Johanvan Nederland. Er ging iets mis bij het laden van de beoordelingen. Deze accommodatie heeft geen capaciteit voor extra bedden. Ook fijn dat je tot Betaalwijzen bij dit hotel The Student Hotel The Hague behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard, hotel den haag strandweg.

Scheveningen heeft je veel te bieden. Afstand van.

Babylon Hotel Den Haag

Bekijk beschikbaarheid Huisregels The Student Hotel The Hague accepteert speciale verzoeken, voeg ze toe bij de volgende stap! Toevoegen Je accommodaties bekijken. Heerlijk zo'n auto parkeren en op loopafstand van het centrum en de trams.

Zeer goede locatie, vriendelijk personeel, met 93 ha worden verlaagd (van naar ha omdat het hier aankopen van reeds bestaande natuur betreft. Ongezellige bar. EUR Superior Suite 1 groot tweepersoonsbed.

 Ontdek ook...