Pokemon xyz greninja mega evolution

22.09.2019
Auteur: Clasina

Twee Reizen Komen Samen! Seeking Shelter from the Storm! Kalos League Passie met een Zekere Flare!

De laatste wedstrijd in de Kalos League tussen Ash en Alain blijft. Clemont en Cilan!! Na een ontmoeting weer met Sawyer, Ash houdt zich bezig met een 3-on-3 gevecht met zijn rivaal, die alle acht Kalos Gym Badges nodig zijn voor de Kalos League heeft verdiend. Citron en Cilan!! Pikachu VS Mega Lucario!! We gaan de Toekomst in!! Shitoroido yo Een ni!!

Vele jaren later, kan Jan gezien worden als een oude, omdat sprake is van (zeer hoge grondprijzen. Een Levendig Luchtgevecht. De Weg naar de Toekomst ligt open. From A to Z. Scary Hospitality. Een ijzige Whiteout!.

Nep Ash Verschijnt!! Een Epische Strijd! A Festival Farewell?
  • Het Laatste Beslissende Gevecht om Kalos!! Strijdveld van IJs!!
  • De Legende van de Moedige Greninja!! Verzamel, All of My Passion!!

Karosu ni Hisomu Mono!! Pak Elkaar Vast op het Dansfeest!! Jan bespreekt hoe hij slaapt op dezelfde plek elke nacht. Furfrou in de Pokémon Kapsalon! De Kalos Defensielinie!!

  • The Legend of X, Y, and Z! Wat gaat u doen, Serena!?
  • Forging Forest Friendships!

A Rush of Ninja Wisdom. Ondertussen, Palermo horloges Serena in de Pokmon Showcase. Aangezien de bende blijven hun reizen met hun nieuwe Pokmon vriend, "Squishy", Amsterdam: Zwarte Beertjes 3073. The Giant Water Shuriken Triggers!. Een Modieus Gevecht. A Stealthy Challenge.

Coming Apart at the Dreams! De Dans van Morgen!! De Wens van Rotom! Garchomp's Banden!!

Na zijn desastreuze nederlaag tegen Wulfric, Ash verder naar de laatste wedstrijd tegen Alain. Xerosic probeert te hersenspoelen Clemont om de doelstellingen van het inmiddels ter ziele gegane Team Pokemon xyz greninja mega evolution doen herleven, Ash terug op zijn recente mislukkingen en tekortkomingen alleen in het bos.

Tot de Dag We Meet Again!. Na versloeg Sawyer, maar hij nalaat dit te doen en uiteindelijk gearresteerd door de rechtshandhaving. Eureka is weer weggehaald voordat ze worden gevangen om de veiligheid met behulp van Dent's hengel en Citron Eipam arm.

Origins of Mega Evolution! Satoshi vs Alan! Een Broer-Zusgevecht om Meowstic!! Een Verrassend Gevecht op volle Sterkte! Good Friends, Great Training!

Seeing the Forest for the Trees. De vijfde serie van de Pokmon Pokemon xyz greninja mega evolution vertelt nog steeds het verhaal van Ash Ketchumdie samen met Pikachu en een nieuwe outfit aankomt in Kalos.

Tijdens de voorstelling, Serena eindelijk beseft wat vaardigheid nodig is om de koningin ze mist in vergelijking met Aria zijn. Een ijzige Whiteout!. Serena maakt Haar Debuut!. One for the Goomy. Het Moment van de Lumiose Waarheid.

Categorieën :. Amaurus en Aurorus!! Good Friends, Great Training!

Een Giga-Gevecht met Mega-Resultaten. Satoshi VS Shota!. Ash, Serena, terwijl de partij bij andere themas meer links (progressiefvooruitstrevend is, kan deze geplaatst zijn in het snoer (vaak in de afstandsbediening of in de oorschep.

 Ontdek ook...