Restaurant porto maurizio italie

14.08.2019
Auteur: Shirin

Ik krijg de indruk dat er behoorlijk bezuinigd wordt op de inkoop. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bedankt voor je hulp!

Zeer goede bediening, af en toe lang wachten. Gisteravond voor de eerste keer gaan eten bij Porto Maurizio. Op de sfeer en service is niets aan te merken. Erbovenop ligt welliswaar ook echte kaas, maar veel minder dan de laag "plastic" onder de rucola. Sandra 38 punten.

Niet bijzonder. Voor de tweede keer hier gegeten, en het was weer lekker. Dus niet suf. Het was erg druk en het rook er heerlijk. Personeel beleefd en duidelijk, snel, en de porties zijn vers en zeer royaal.

Meer informatie

Ik kom er elke keer weer met veel plezier! Is dit uw vermelding? Locatie en contact. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Jammer, voor ons is het voorbij.

  • Het was inderdaad "vertruffelijk" en de wijn die Nicole ons had aanbevolen paste er prima bij. Heel goed
  • Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Ik vond de geur afstotend.

Veel met lege glazen gezeten en aangekeken tegen lege borden! Het personeel is altijd vrolijk en vriendelijk hoe druk het ook is. Deze nieuwsbrief heb je altijd al in je suffe inbox willen hebben, dus schrijf je snel in en ik spam je helemaal suf. Kay Wijers 3 punten. De pizza was niet gaar, de tagliatelle was lekker maar erg weinig, restaurant porto maurizio italie. Is dit een Zweeds restaurant. Alle restaurants in Heythuysen weergeven.

Hoe was jouw ervaring?

Voor een luttel bedrag vlieg je tegenwoordig zo naar Milaan en Bergamo. Maurizio en Nicole: grazie mille! Heb genoten van de Antipasto mare e monti, en als hoofdgerecht de Filetto alla griglia con salsa pepeverde o salsa gorgonzola.

Heel erg lekker gegeten. De bediening doet helemaal niets met klachten en opmerkingen die je hebt. De hoofdgerechten mogen eigenlijk die naam niet hebben. Vervolgens heb ik een kalfs escalope gegeten in porchinisaus, restaurant porto maurizio italie. Bij ons meest recente bezoek hadden we het dagmenu, eenmaal vlees en eenmaal vis.

Waarderingen en beoordelingen

Datum van bezoek: april We kende Porto Maurizio al uit Horn. Kay Wijers 3 punten.

  • Meer talen.
  • Paar keer geweest, diverse tijden en andere gerechten gehad.
  • De pizza was niet gaar, de tagliatelle was lekker maar erg weinig.
  • Bekwaam, gastvrij en zeer vriendelijk personeel.

Annie Moonen. Het eten is altijd goed verzorgd, eten was zeer goed. Is dit een Nederlands restaurant. Een late zomerdag in oktober hier heerlijk gedineerd, vers en mooi opgediend, Amsterdam: De Boekerij. Alle gerechten ogen restaurant porto maurizio italie lekker maar hebben heel weinig smaak. Ik snap niet hoe het zo heeft kunnen afglijden. Ga er zeker terug?

Contactgegevens

Geschikt voor vegetariërs, Glutenvrije opties. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. En als een Italiaanse ergens trots op zou moeten zijn dan is dat de smaak van zijn tomaten.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Beoordelingen Het was gezellig druk op het terras en binnen. Zo niet dan loop je een culinaire ervaring mis.

 Ontdek ook...