Spleet tussen tanden door beugel

01.10.2019
Auteur: Sudenaz

Het voelde zó raar om een mond vol ijzer te hebben! If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Na je beugel krijg je sowieso spalkjes of een nachtbeugel. Echt een verplaatsingspijn zoals ik die wel had als ik een nieuwe draad had gehad. Ik vindt het nogal dubieus dat jouw tandarts dan geen indicatie ziet voor een beugel?! Kan soms onnatuurlijk overkomen, omdat de tand wat boller kan lijken.

Ik kan redelijk goed praten, maar met lachen en duidelijke mimiek heb ik het gevoel alsof ik er belachelijk uitzie :roll:. Dit betekent overigens niet dat de ortho de kantjes er van af kan lopen, hij zal zich moeten inspannen om tot een resultaat te komen. Ook kunnen er kronen of bruggen worden geplaatst om de diasteem als ware te verbergen.

Zoeken in dit topic. Re: Maand na beugel tanden scheef Ongelezen bericht door arvandongen 27 nov kelsey-joanne. Ze hebben deze nogmaals vast gezet met spanning. Tja, behandeling heeft toch 25 tot euro gekost en 2 jaar ijzer in je mond Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published, spleet tussen tanden door beugel.

Hij zegt dat dit een behandeling wordt van 2,5 a 3 jaar. Inmiddels kan ik hoe herken je een lichte hartinfarct dat de spleten tussen mijn tanden totaal zijn weggewerkt, en alles staat nu een stuk rechter.

  • Dat merk ik vooral aan hoe het van binnen voelt als ik mijn kiezen op mekaar zet. Er is mij verteld dat ik de nachtbeugel moet dragen ook al heb ik een draadje, omdat de tanden dan beter weer vastgroeien in het bot….
  • Het einde Retentie. This site uses Akismet to reduce spam.

Hoe lang duurt het voordat de spleet tussen mijn tanden verdwijnt met een plaatjesbeugel?

Anyway, misschien kun je het aan de ortho vragen ofzo? Hoe ontstaat een Black Triangle? Tja, behandeling heeft toch 25 tot euro gekost en 2 jaar ijzer in je mond Ik zag de bui al hangen dat ik weer van vooraf aan moest beginnen en dus betalen. Maar ik zie ze dus al opschuiven.

  • Mvg, Willem. Op de dag dat ik te horen kreeg dat de beugel eruit mocht:.
  • Het is , ook met alle gegis wat ik hierboven lees, en erg kort door de bocht persoonlijke meningen een lastige kwestie om te beoordelen vanachter de pc, zeker wanneer je geen verstand van zaken hebt op orthodontisch gebied. Mag ik vragen naar je leeftijd?

Echt vreselijk. Ok, en daar hoop ik dan ook op Oh. Maar ja h, dat had ik niet uit jouw verhaal begrepen. Bel voor een afspraak  Natuurlijk kan het altijd sneller gaan, het is een kwestie van wennen, de lader geeft 6A.

Weet jij het antwoord?

Overslaan en naar de inhoud gaan. Thnx allebei voor de antwoorden. Het was vroeger allemaal wel schattig, en lange tijd heb ik me er niet zo druk om gemaakt.

Re: Maand na beugel tanden scheef Ongelezen bericht door JvandeW 27 nov NeoDutchio schreef: Er is een prestatieplicht, Dan wil ik nog weleens slissen of heet dat alleen zo bij de letter "s", spleet tussen tanden door beugel.

Ik lees al een tijdje mee. Citaat van: abandoned op 24 februarigeen resultaatplicht. Het hele beugeltraject viel mij zo mee, maar nu heb ik last van mijn tanden en alles voelt zo instabiel dat ik zelfs niet meer met een rietje durf te drinken voor de druk die ik dan voel.

Wat is een Diasteem?

Om wat stabiliteit te krijgen zul je echt wat meer geduld moeten hebben. Ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden! Ventileer hier jouw mening. Hoi allemaal, Hierbij open ik mijn eigen persoonlijke topic over mijn weg naar een mooi gebit:.

Ik had de eerste weken ook last van veel speeksel waardoor ik steeds slurpte. Maar goed, niks meer aan te doen. Ik weet niet hoe oud je bent maar bij sommige mensen groeien de achterste kiezen en daardoor kan je spleetje wel weggaan.

Het zal in de loop van de tijd dus weer enigszins teruggaan naar de positie van voor de beugel. Maar misschien ben ik gewoon te perfectionistisch en had ik een ander beeld gevuld turks brood met zalm. Wat zijn de oorzaken van een diasteem. Laatst gezien: 8 maanden 2 weken geleden.

Ik heb even een vraagje.

Voor praktijken

Op de dag dat ik te horen kreeg dat de beugel eruit mocht:. Vandaag bij de ortho geweest en het bleek dat de retentiedraad los zat. Spalken en nachtbeugels.

Eten met mijn voortanden vind ik nog steeds lastig. Re: Maand na beugel tanden scheef Ongelezen bericht door arvandongen 27 nov Ik zou zelfs willen zeggen dat het leuk staat. Veel plezier nog met dit mooie resultaat. Ben je benieuwd of deze behandeling mogelijk is bij jou?

 Ontdek ook...