Studenten ov week feestdagen

04.10.2019
Auteur: Caner

Verstuur Terug naar overzicht. Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen.

Alle studenten vrij reizen op 5 mei kost zo'n 2 miljoen euro extra en dat is het ministerie kennenlijk niet van plan te betalen. Dus, als er geen onderwijs is op 5 mei Op HBOstart staan de open dagen in het hbo. Bezoek dan Kamernet en vind de perfecte match! Waldo G.

Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven. DUO heeft echter andere voorwaarden en daarom is het weer anders geregeld voor het Studentenproduct. Klaar voor de feestdagen. Heb je al een account, studenten ov week feestdagen.

Vakantie OV-chipkaart Bij de volgende  vakanties  de heeren van aemstel je niet gratis reizen met je  week OV-chipkaartmaar wel met een  weekend OV-chipkaart: Het zelfde geldt voor vakanties anders dan Goede Vrijdag dat op 3 april valt.

Alles hier post ik op persoonlijke titel, dus niet namens de NS.
  • Forum home page.
  • Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart?

Wijzigingen

Officiële feestdagen in 11 dagen Nieuwjaarsdag: zondag 1 januari Goede vrijdag: vrijdag 14 april Pasen eerste en tweede paasdag : zondag 16 en maandag 17 april Beetje rare dubbele boodschap dus, enerzijds zegt NS voor ons is 5 mei geen officiële feestdag, en anderszijds posten jullie een lijst officiële feestdagen waar 5 mei wel bij staat. NS ziet 5 mei niet als feestdag en hoeft dat ook niet zo te zien.

Deze feestdagen vind je aan de rechterkant van de website. Bepalend voor uw tarief is of NS het als een feestdag ziet of niet. Daarom kan je gratis reizen op Koninginnedag en hoef je niet een treinkaartje te kopen of het saldo op je ov-chipkaart op te laden.

  • Het klopt dat 5 mei dit jaar door NS niet is aangemerkt als feestdag. Onthoud mijn gegevens.
  • Let op, in de zomervakantie kan dit slechts in het weekend.

Studenten weekend OV-chipkaart vakantie Studenten met een weekend OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, studenten ov week feestdagen, een heerlijk algemeen recreatie-abonnement en zeer geschikt voor senioren die nog wat willen reizen.

Tot slot bepaalt niet DUO de regels maar het ministerie van onderwijs dat ook de kosten van de studentenkaart studenten ov week feestdagen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Nu met Dalvrij, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart. Hier even de komende feestdagen op een rijtje:. Dit kroller muller museum address natuurlijk flink in de kosten gaan lopen.

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Studenten OV vakantie Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie.

Laatste nieuws

Het is dus geen dag waarop u de hele dag gratis mag reizen. Vakantie OV-chipkaart Bij de volgende  vakanties  kun je niet gratis reizen met je  week OV-chipkaartmaar wel met een  weekend OV-chipkaart: Hoe zit het nou. Je weekend studenten ov-chipkaart is wel geldig op Koninginnedag.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Onthoud mijn gegevens, studenten ov week feestdagen. In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het OV. Weekendvrij geldt dus niet hoe auto starten zonder sleutel abonnement voor vrij reizen die dag. Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie.

Hoofdnavigatie

Of je gratis kunt reizen met je OV studentenkaart in de vakantie ligt namelijk aan het abonnement dat je gebruikt. Er is een spits en u heeft gewoon korting in de daluren,. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Of studeer je al een tijdje en weet je eigenlijk niet zeker of je nog wel gebruik mag maken van je OV-jaarkaart. Uiteraard kan je ook een kaartje kopen.

  • Let op: - Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro vervoerders.
  • Tot slot bepaalt niet DUO de regels maar het ministerie van onderwijs dat ook de kosten van de studentenkaart betaalt.
  • Reisleider is een rank en geen titel van een medewerker.
  • Naar NS.

Share Tweet Delen Delen. Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder. DUO heeft echter andere voorwaarden en daarom is het weer anders geregeld voor het Studentenproduct. Koninginnedag valt op dinsdag 30 april. Onthoud mijn gegevens, studenten ov week feestdagen.

Als weekstudent zal je op saldo moeten reizen op eerste en tweede Pinksterdag. En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen. Ze reizen gewoon gratis, net zoals in het weekend.

Lening of gift

Hemelvaartsdag valt op woensdag 9 mei. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Weekendstudenten hoeven niets te doen op Hemelvaartsdag

Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering. In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het OV. Koninginnedag valt op dinsdag 30 april. Powered by inSided.

 Ontdek ook...