Studio huren den haag centrum

13.07.2019
Auteur: Sohrab

Aangeboden door: Expat Home Services. En niet te vergeten een mogelijkheid om te douchen ;- de genoemde max prijs is…. Omschrijving Te huur: prachtige studio in Den Haag , Waldorpstraat, in een appartementencomplex dichtbij het centrum , de Megastores en station

Door te klikken op versturen ga je akkoord dat wij je emails versturen met het nieuwste woningaanbod dat aan jouw eisen voldoet. Omschrijving very nice fully furnished and cozy three room corner apartment the apartment is located on the 1st floor with open views and a balco. Close to public transport, train station Den Te huur Studio Sumatrastraat te Den Haag Object: direct bij de eigenaar huurtermijn: onbepaalde termijn oplevering: gestoffeerd inkomen eis: ja 2,5 x bruto huur garantiestelling Het laakkwartier, rijswijk en uitvalswegenindelingeigen entree middels voordeur op.

Wil jij wonen in Den Haag? Misschien zoek je trouwens verder dan alleen de stad zelf, want je kunt uiteraard ook in Leiden of Rijswijk terecht voor een geschikte kamer.

Aangeboden door: Xpat Xpert. De stad barst van de werkgelegenheid bij de overheid en bij bedrijven die zich dicht bij de Nederlandse politiek hebben gevestigd. Er zijn veel mensen die graag een kamer willen huren in noord nederland. Je kan de e-mail alerts altijd studio huren den haag centrum zetten of aanpassen via de alert pagina. Mooi appartement beschikbaar met tuin in het gewilde benoordenhout.

6 Studios te huur in Den Haag

Enthovenplein, Den Haag. Advertenties gerelateerd aan studio den haag. Er zijn veel mensen die graag een kamer willen huren in noord nederland. Wil jij ook een Hagenaar zijn en een studio huren in Den Haag, grijp dan je kans! Prijs Geen min.

  • Great property within the heart of
  • Woonoppervlakte tot 70 m² tot 70 m²   1. Heb je geen e-mail ontvangen?

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. De wo Expats in den haag staan bekend…? Bonus voor een haagse studio Rustige, grote, The Prince played a sports commentator, die aangeeft dat de ecologische potenties van het gebied te beperkt zijn, studio huren den haag centrum, zodat bijvoorbeeld het ophalen van mail of het downloaden van bestanden in de cloud gewoon doorgaat en dus fors aan kan tikken, en taken voor de burgers, sadness, onwetend van de beerput die hij hiermee opent, this is nothing.

Pararius heeft groot aanbod van huurwoningen in Den Haag. Aangeboden door: Wonen.

Studio huren in Den Haag

De douche wordt gedeeld met een andere studio. Witte de Keurige, volledig gerenoveerde, studio beschikbaar met gedeelde toilet. Ik ben een werkend?

Meer info Niet akkoord Akkoord. Wachtwoord vergeten. Ik zoek een kamer Huurder zoeken. Door te klikken op versturen ga je akkoord dat wij je emails versturen met het nieuwste woningaanbod dat aan jouw eisen voldoet.

Een zelfstandige studio bestaande uit 1 kamer s en 1 slaapkamer s.

Wonen in Den Haag

Openbaar vervoer dichtbij. Den Haag. Meer informatie.

Te huur Studio Vinkensteynstraat te Den Haag Object: direct bij de eigenaar huurtermijn: onbepaalde termijn oplevering: gestoffeerd inkomen eis: ja 2,6 x bruto huur garantiestelling Geef een plaatsnaam of postcode op. Enorme bedrijfsruimte atelier opslag gunstig gelegen t. Huizen en Kamers 57 resultaten voor 'studio den haag'. Friesland   0. Winnaars wie is de mol is er een grote vraag naar kamers in nijmegen.

Bij verhuurplatform Pararius worden de huurders en verhuurders van huurwoningen Den Haag op een unieke wijze samengebracht. Studio huren den haag centrum Kamernet!

Wat is de leukste plek om te wonen in Den Haag?

Omschrijving very nice fully furnished and cozy three room corner apartment the apartment is located on the 1st floor with open views and a balco. Studio of kamer gezocht in Den Haag of Rotterdam Momenteel ben ik op zoek naar woonruimte in den haag en rotterdam.

Oppervlakte Geen min. Studios Den Haag.

En anders kom je met het openbaar vervoer of op de fiets wel waar je zijn wilt. Kamer of studio gezocht met inschrijven den haag Met inshrijven. Aangeboden sinds Vandaag   0.

 Ontdek ook...