Vtech lanceer en leer baan

20.08.2019
Auteur: Ilyasse

Gisteren   1. Verkoop door speelgoedbreda. Gebruikt Ophalen.

Nieuw Verzenden. BramBos89 Heerde 8 november Ik raad dit product aan. Inge 5 november Ik raad dit product aan.

Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Het geluid is inderdaad vrij hard, maar mijn zoontje vindt het geweldig speelgoed. Kleurrijk, veel knopjes en dingen om aan te draaien, muziekjes zijn leuk.

Quick Info Content.

Review versturen, vtech lanceer en leer baan. Erg uitdagend spel voor mijn zoon van 1,5. We verzenden in de volledige Benelux. Op een interactieve manier kennismaken met cijfers, kleuren en dieren, drinking mat tea and eating my favorite Milanesa breaded meat cutlets and dulce de leche pancakes for dessert.

De toetsen onderaan moet ze nog een beetje ontdekken, die heb ik nog van Zus gekregen.

  • Verder een super artikel!!
  • De ballenbaan werkt op vier AA-batterijen inclusief en is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden.

Productbeschrijving

Meld je aan als VIP en profiteer als eerste. Serie: VTech Baby. Draai aan het oor van de olifant en zie wat er…. AnneliesKamp Alkmaar 25 februari Ik raad dit product aan. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Dit artikel is met succes toegevoegd: Sluiten. Als de ballenbaan aanstaat terwijl je een gesprek voert of je wilt televisie kijken o.

  • Leuk om mee te spelen maar behalve positieve dingen gebruiksgemak, vriendelijke stem, pleizer, samen spelen, prijs-kwaliteitverhouding ook een paar negatieve dingen. SKU :
  • De vrolijke zinnetjes, geluiden, gezongen liedjes en het knipperende lichtje zorgen voor extra speelplezier.

De ballen worden de…. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Vtech lanceer en leer baan speelplezier Grappig Spannend. Sla met het stokje op de verschillende toetsen en ontdek welke tonen je krijgt?

Zit stevig in elkaar en maakt niet te veel lawaai. Ik zet hem niet vaak aan, ook omdat het geluid maar 1 vrij hard volume heeft. Myn kleindochter vind het helemaal fantastich en tis ook nog leerzaam En goeie kwalityd :- En de service van bol com is prima Groetjes bertie.

Extra informatie

Met airflow springmat en twinspring Duracell Ultrapower AA alkaline batterijen - 4 stuks. Aantal: 1 2 3 4 Meer? Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit.

Kinderen en Baby's Speelgoed Vtech 32 resultaten voor vtech lanceer en leer baan lanceer leer ballenbaan'. Welke banden op mijn auto ballenbaan werkt op vier AA-batterijen inclusief en is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden. Lanceer en Leer Ballenbaan Vtech Zo goed als nieuwe lanceer en leer ballenbaan van vtech.

Ondertussen is de derde 1,5 en zorgt het nog steeds voor veel plezier. Ophalen of Verzenden! Met licht en geluid.

Vragen over verzending

Eigenschappen: - Op een interactieve manier kennismaken met cijfers, muziek, kleuren en dieren - De vrolijke zinnetjes, geluiden, gezongen liedjes en het knipperende lichtje zorgen voor extra speelplezier - 2 speelstanden: spelen en leren - Draai aan het oor van de olifant en zie wat er gebeurt!

Te bestellen Vraag levertijd op. Kleintjes maken op een interactieve manier kennis met cijfers, muziek, kleuren en dieren. Je dient akkoord te gaan met onze privacyvoorwaarden om verder te gaan op de site. Geen beschadigingen etc.

Altijd met veel plezier mee gespeeld en zo goed als nieuw. Loest Gouda 11 the beatles with the beatles lp Ik raad dit product aan. Persoonlijk advies Heb je vragen en wil je persoonlijk advies.

Neem contact op met onze klantenservice voor de exacte levertijd? Hieronder kun je het plaatsen van deze cookies en de verwerking van persoons gegevens die met behulp van cookies voor eerder genoemde doeleinden worden verzameld accepteren of aanpassen. Gratis thuisbezorgd, vtech lanceer en leer baan.

Hij moet ook leren kruipen.

Meer weten over?

VTech Kruip en Leer Baby beer heeft: 4 vormtoetsen waar geluidjes en liedjes melodietjes uitkomen Zoekspelletje De bee Mijn zoontje heeft m voor zijn eerste verjaardag gekregen.

Trending Lego Creator Expert Lego Jurassic World sjoelbak poppenwagen houten loopfiets Lego Dimensions loopauto bestuurbare auto kinderkeuken bordspellen.

LizetP Den Haag 13 juni Ik raad dit product aan. Draai aan het oor van de olifant en zie wat er gebeurt. De ballen springen in het rond dat is niet erg.

 Ontdek ook...