War for the planets of the apes trailer

03.09.2019
Auteur: Lidwien

Onze selecties. Uw quotering:. Een van de mogelijke oorzaken was volgens zakentijdschrift Forbes dat onder de bioscoopbezoekers de 'franchise-vermoeidheid' had toegeslagen, wat ook al gebeurde bij onder andere de recentste Pirates of the Caribbean - en Transformers -films.

Kan Caesar zijn volk leiden tijdens deze moeilijke tijden? War for the Planet of the Apes. Review : Hard en soms nihilistisch, met hier en daar enkele vegen sentiment De regisseur van Cloverfield, Let Me In en Dawn of the Planet of the Apes houdt het grimmig en donker.

Newsletter Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:. Nog 0 tekens vóór het plaatsen. Aleks Paunovic. Mening van de pers.

Chernin Entertainment. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 sep om Een dubbelagente? Kan Caesar zijn volk leiden tijdens deze moeilijke tijden. Sciencefiction - en actiefilm. Ondanks de goede recensies, werd de film geen kassucces en de minst lucratieve in de reboot -trilogie.

Nadat Winter is overgelopen naar de mensenkant, vindt het leger de geheime verblijfplaats van de apen, waar ze in het holst van de nacht proberen Caesar om te brengen.
  • Met een productiebudget van miljoen dollar bracht de film in eigen land ,7 miljoen op en in andere landen ,4 miljoen.
  • Dawn of the Planet of the Apes.

Navigatiemenu

Nadat Winter is overgelopen naar de mensenkant, vindt het leger de geheime verblijfplaats van de apen, waar ze in het holst van de nacht proberen Caesar om te brengen.

Wereldwijd bracht de film in totaal dus ca. Auteur : Afmelden om je profiel te wijzigen. Na de verwoestende gebeurtenissen van Avengers: Infinity War ligt het universum in puin. Filmposter op en. Ruth Trailer 1 - OV.

De Planet of the apes-franchise is uitgegroeid tot een garantie op spektakel dat niet ten koste gaat van een goed verhaal. Michael Seresin! Klik aan klik uit codes afstandsbediening Miller. Een dubbelagente. Onderweg komen ze bij een stadje waar ze een meisje vinden dat niet kan praten. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Een koelbloedige moordenares in Milaan. Caesar moet tot het uiterste gaan terwijl hij geplaagd wordt door herinneringen aan zijn voormalige vriend en verrader Koba.

War for the Planet of the Apes trailer

Nog 0 tekens vóór het plaatsen. Met hulp van de resterende bondgenoten komen de Avengers opnieuw bijeen om de acties van Thanos ongedaan te maken en de orde in het universum te herstellen. Chernin Entertainment. Een dubbelagente?

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie? Remake: Planet of the Apes Wanneer de apenkolonie besluit het bos te verlaten en hun heil ergens anders te zoeken, verlaat Caesar de groep om jacht te maken op de kolonel. Chad Rook, war for the planets of the apes trailer. Judy Greer. Op 7 januari kondigde filmmaatschappij 20th Century Fox het derde deel in de Planet of the Apes -rebootserie aan en maakte het bedrijf bekend dat Matt Reeves zou terugkeren als regisseur en samen met Mark Bomback instond voor het scenario van de film.

Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews.

Trailers van films die momenteel in de bioscoop te bekijken zijn

Ask Dr. Met een productiebudget van miljoen dollar bracht de film in eigen land ,7 miljoen op en in andere landen ,4 miljoen. De Planet of the apes-franchise is uitgegroeid tot een garantie op spektakel dat niet ten koste gaat van een goed verhaal. Mark Bomback Matt Reeves. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd.

Woody Harrelson. Gabriel Chavarria. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. War for the Planet of the Apes. Naamruimten Artikel Overleg. Review: Een na te apen sombere, aangrijpende oorlogsfilm. Fotogalerij "War for the Planet of the Apes" War for the Planet of the Apes ging in premire op 10 juli en bracht in zijn openingsweekend aan de kassa circa ,5 miljoen dollar op, [12] waarvan 57 miljoen in de Verenigde Staten.

Video's van War for the Planet of the Apes

Wereldwijd bracht de film in totaal dus ca. Verenigde Staten. Maar nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol

Ruth Trailer 1 - OV. Amiah Miller. De film werd geregisseerd door Matt Reeves.

 Ontdek ook...