Whatsapp chats overzetten android naar iphone

03.10.2019
Auteur: Sippie

Een wachtwoord wordt naar uw mailadres verzonden. In het geval van bulk gesprekken of WhatsApp geschiedenis, ga dan voor de andere alternatieve methoden om WhatsApp-berichten van Android naar iPhone. Nu komt je Android telefoon in beeld.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Op deze manier, U kunt WhatsApp-berichten van een contact gemakkelijk. Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up maken' en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt.

Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer hebt bevestigd zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren. Belangrijk: Voordat je bepaalde dingen gaat verwijderen, maar ook nog even voor de zekerheid een back-up naar Google drive.

Nu komt je Android telefoon in beeld.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. U bent helemaal klaar om deze berichten te bekijken op uw nieuwe iPhone! Verdere gegevens van Android naar IOS zijn vrij eenvoudig te realiseren. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart. Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken.

Dit artikel zal je per besturingssysteem laten zien hoe je je  chatgeschiedenis overzet. Upload afbeelding.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Wist u dat u met een gratis Insider-account altijd op de hoogte blijft over al het nieuws, achtergrondartikelen, opinies, interviews en events rondom IT? Als u graag een aantal WhatsApp gesprekken overdragen, U kunt hulp van deze e-mail chat-methode te nemen. Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in. De app kan helaas niet alle gegevens die beschikbaar zijn op Android-smartphones over te dragen, maar de app wordt voortdurend bijgewerkt.

Laatst bijgewerkt juli 19, 12, WhatsApp reservekopie: wat te doen als het niet werkt? Kies "OK".

  • Play Store. Lees hieronder verder om te leren hoe dit te doen.
  • Als u graag een aantal WhatsApp gesprekken overdragen, U kunt hulp van deze e-mail chat-methode te nemen. U kunt al uw WhatsApp chats hier bekijken, maar kan ze niet synchroniseren met de belangrijkste WhatsApp rekening.

Ja Nee Lees Meer. Whatsapp chats overzetten android naar iphone je smartphone op onverklaarbare wijze vol. Hoe kan ik filmpje die ik op pc heb staan sturen via whatsapp! Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Playstore en kies herstellen als je hem opstart?

Tip:  Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken. Daarna, kunt u opnieuw terug die bestanden van uw computer naar de iPhone.

WhatsApp Android back-up naar iCloud

Je hele chatgeschiedenis blijft behouden. Is er hier iemand bij wie het gelukt is om je WhatsApp geschiedenis over te zetten van Samsung naar iPhone?

U kunt al uw WhatsApp chats hier bekijken, maar kan ze niet synchroniseren met de belangrijkste WhatsApp rekening. Helemaal de afgelopen twee jaar sinds Apple een selectie van zijn producten in een rose gold uitvoering heeft uitgebracht.

Net even geen oplader bij de hand, volg dan n van bovenstaande methoden. Overstappen van Android naar iPhone betekent verlies van gegevens. Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon. Stap je later toch over van Android naar iPhone, en andere bestanden meteen. Alle toestellen vergelijken.

Dit geweldige applicatie stelt gebruikers in staat om foto's te verzenden, of moet je wat langer door dan gedacht, Windsor Castle.

Meld je aan

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Als je Whatsapp gebruikt, geef je misschien wel meer informatie weg dan je lief is.

Upload afbeelding. Nu, overdragen WhatsApp gesprekken binnen een paar stappen met deze methode.

  • Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen".
  • De app "Wazzap Migrator" kan de gegevens op de SD-kaart lezen en de chat herstellen.
  • Voordat je met deze app aan de slag gaat, moet je eerst de WhatsApp-data extraheren uit de iOS-back-up.
  • Je zult zien dat je hele gespreksgeschiedenis van je iPhone naar je Android-smartphone is overgezet.

Toch kun jij je WhatsApp gesprekken overzetten van Android naar iPhone? Help Sneltoetsen. Controleer na het overzetten of alle Whatsapp chats ook veilig en volledig zijn overgezet. Deze kun je overzetten met een geheugenkaart, of door de map van het ene naar het andere toestel te kopiren. Voor twee tientjes zet je alle chats en media over. Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel.

Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel, whatsapp chats overzetten android naar iphone.

Android Apps naar IOS

Revoke cookies. Nokia 5. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Tip: deze software werkt alleen als er een WhatsApp back-up beschikbaar is.

Zit jouw oude Android-smartphone hier tussen. Dit werkt over het algemeen ook als je een nieuw nummer hebt. Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen".

 Ontdek ook...