Bed and breakfast omgeving kampen

27.09.2019
Auteur: Linne

Op Stal. Dan is "Landelijk Meppel" de juiste plek voor u! Tuinhuis Sonnenberg is gelegen aan de rand van de Mastenbroeker polder in het weidse landschap van de IJsseldelta.

Bant 10 km from Lemmer: Comfortable holiday development "Eigen Wijze". Helemaal niks. Mooie badkamer en ruime woonkamer met zithoek, inclusief tv. Meer informatie nodig voordat u gaat boeken? Sfeervolle in boerenstijl ingerichte chalet.

Ook qua recreatie zijn er voldoende mogelijkheden voor zowel jong als oud. Wi-fi is aanwezig en uiteraard gratis. Geheel pension 4 bedden. U kunt op eenvoudige wijze betalen per overboeking of contant bij aankomst. Geniet van onze prachtige omgeving. Opgemaakte bedden bij aankomst.

Appartement, 2 tot 6 pers. Gast aan het woord.

Redenen om bij ons te boeken. Niets Ontbijt, maar ook een gezellige zitkamer appart van de slaapkamer. Contante betaling. Bed en breakfast Kampen. Overnachten in een voormalige sigarenfabriek. Uitzicht Uitzicht op de tuin. Tuinhuis Sonnenberg is gelegen aan de rand van de Mastenbroeker polder in het weidse landschap van de IJsseldelta.

Veel activiteiten te ondernemen zoals het maken van mooie fietstochten. Preference bookings for bungalows are subject to availability and include an extra charge of EUR 13,00 payable locally. Wat is een Bed and Breakfast. Vlakbij Giethoorn. Cultuur is te vinden in de steden Kampen, Zwolle.

Soorten bijzondere overnachtingen - een nachtje weg, een weekendje weg of meer

Gastbeoordeling 8,9. De Mollestee Giethoorn Room nr. Accommodatie gelegen in een rustige omgeving.

Sfeervolle in boerenstijl ingerichte chalet. In hebben wij het pand naast ons erbij aangekocht. Dwarsgracht hoort bij Giethoorn, bed and breakfast omgeving kampen, maar ligt er een paar kilometer vandaan. Algemeen Alleen volwassenen Niet-roken in gehele accommodatie Houten vloeren of parketvloeren Verwarming Eigen ingang Rookvrije kamers. Tot in het midden van de vorige eeuw waren deze boerenbedrijven in gebruik.

Overnachtingsadressen in Kampen in de gelijknamige gemeente Kampen - provincie Overijssel

De kamers grenzen aan een aparte badkamer en toilet. Kies uw voorkeurstaal. Geen kookgelegenheid Gratis Wi-Fi. Tuinhuis Sonnenberg is gelegen aan de rand van de Mastenbroeker polder in het weidse landschap van de IJsseldelta.

Vanaf het domein wandelt u direct de diepe bossen in die tot de mooiste van de Veluwe behoren. Longstays longer than 21 nights on request. Locatie 9,2. Chalet ligt in een mooie tuin. Op Stal. Beleef bijzondere overnachtingen op onze Bed en Breakfast in Kampen. Niets eigenlijk.

Wat is een Bed and Breakfast?

It is not allowed to exceed the maximum occupancy. You will come in the old part of Giethoorn with the little canals en bridges.

Babies count in the maximum occupancy.

Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan.

Het huisje ademt een knusse en landelijke sfeer uit. StationKampen Zuid wordt er opgestapt en in een goed uur sta je in het centrum van Amsterdam.

 Ontdek ook...