Campings aan het water friesland

01.07.2019
Auteur: Gideon

U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees: Ik accepteer de privacyverklaring. Dit samen maakt het een uniek vaargebied. Kamperen bij Beleef Lauwersoog is voor verschillende budgetten mogelijk.

Er is een eigen haven met trailerhelling. Schreiershoek Recreatie — Oostrum Schreiershoek Recreatie valt officieel onder het dorpje Oostrum, maar ligt zo dichtbij Dokkum dat je het gevoel hebt in de Elfstedenstad te zijn.

Er zijn ook grotere kampeerplaatsen, geschikt voor caravan of camper. Een aanrader, nu, in het najaar en zelfs in de winter… Cool! Hier kun je onder andere op snoek, brasem, paling en zeelt vissen. Els Cramer.

Meer info en boek!

Back to basic of zo luxe als kamperen maar kan zijn: kamperen is weer helemaal terug van misschien wel nooit echt weggeweest. Kamperen bij Beleef Lauwersoog is voor verschillende budgetten mogelijk. Vakantiepark Bergumermeer - Sumar Een zeer kindvriendelijke camping met talloze mogelijkheden ter vermaak, direct gelegen aan het Burgumermar, campings aan het water friesland. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees: Ik accepteer de privacyverklaring.

Sommige kampeerders vermaken zich de hele dag met alleen maar het kijken naar bootjes die voorbij varen, maar je kunt zelf ook gemakkelijk vanaf de camping het water op!

Een zeer kindvriendelijke camping met talloze mogelijkheden ter vermaak, direct gelegen aan het Burgumermar. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bespreken graag samen met jou hoe wij je een topvakantie kunnen geven.
  • Er zijn ook grotere kampeerplaatsen, geschikt voor caravan of camper.
  • Er zijn maar liefst kampeerplaatsen. De grote waterspeeltuin is een paradijs voor grote en kleinere kinderen.

Watersportcamping Heeg is een groene boutique  camping aan open vaarwater met kampeerplaatsen én meer. Mocht het slecht weer zijn, dan kunnen de kinderen zich uitleven op de speelzolder bij Restaurant Het Booze Wijf. Gelegen aan de Swemmer staat de camping garant voor veel waterplezier. Minicamping Uit en Thuis is gevestigd in Kollum, aan open vis- en vaarwater. Bootjes zijn o.

  • De camping is dagen per jaar geopend. Blog door  Johanna Kommerie.
  • Met prachtig waterzicht, lekker beschut of dicht bij de faciliteiten. Onze camping ligt op loopafstand van het toeristische dorpje Heeg, midden in het Friese merengebied.

Social media Facebook Instagram. Watersportcamping Heeg is een groene boutique  camping aan open vaarwater met kampeerplaatsen n meer. Dit samen maakt het een uniek vaargebied. De camping is gevestigd aan het riviertje de Lits, direct gelegen aan het Burgumermar! We hebben veel tips en geheime adresjes om je een leuke dag te bezorgen.

Daarom De Veenhoop

Er is een eigen haven met trailerhelling. Social media Facebook Instagram. Benieuwd wat je allemaal kunt doen als je naar Lauwersoog gaat? Watersportcamping Heeg is een groene boutique  camping aan open vaarwater met kampeerplaatsen én meer.

Kortom, campings aan het water friesland, voor een ultieme watersport beleving in Friesland bent u op De Kuilart aan het juiste adres. Meer info en boek. De camping is het gehele jaar geopend. Er is een zandstrand waar je urenlang zandkastelen kunt bouwen. Een camping met een bijzonder verhaal op een bijzondere locatie.

Watersport

Meer info en boek! Meer over Friesland. De camping van De Schreiershoek ligt aan het water met de vaarverbinding tussen de Friese Meren, het Lauwersmeergebied en de Wadden. Camping De 4 Elementen — Stroobos Een camping met een bijzonder verhaal op een bijzondere locatie.

  • De camping is het gehele jaar geopend.
  • Veel gestelde vragen Privacy Policy.
  • Vakantie aan het water in Friesland.
  • We hebben een heerlijke voorjaarsvakantie gehad op Watersportcamping Heeg.

Bekijk onze verblijfopties. Dit alles kan vanaf De Kuilart door de directe ligging aan de Fluessen kun je volop genieten van sloepvaren, waar verschillende vissoorten leven. Centraal glow in dark midgetgolf spijkenisse en beschikken standaard over 6 ampre stroom, zeilen of een rondvaart op een zeilpraam, met eigen strandje, campings aan het water friesland.

Er zijn ook grotere kampeerplaatsen, voor kinderen is er een zeilschool en ook het uitwerpen van je hengel kan prima vanaf deze camping! In het midden van het prachtige Heeg De camping ligt nog net binnen de bebouwde kom van het toeristische en fotogenieke Friese dorpje Heeg en direct aan het water, geschikt voor caravan of camper. Voor visliefhebbers is deze plek tevens een prima uitvalsbasis, 13 of 16 ampre stroom, we waren voor campings aan het water friesland verandering met zijn vieren was lekker en vers.

Johanna is tekstschrijver en inwoonster van Noordoost Friesland.

Friese meren

Op 29 en 30 juni wordt…. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees: Ik accepteer de privacyverklaring. Want je weet dat Heeg het Watersportmekka is van Europa. Ze heeft een passie voor het water, de bossen, de Fryske Wâlden, de elf steden en de Waddeneilanden, maar ook met name de mensen die deze provincie kleur geven.

Lees dan deze blog. Vakantie aan het water in Friesland! Vakantiepark Bergumermeer - Sumar Een zeer kindvriendelijke camping met talloze mogelijkheden ter vermaak, direct gelegen aan het Burgumermar.

 Ontdek ook...