Danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics

19.09.2019
Auteur: Juri

Wil je optimaal gebruik maken van Errday? Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Songteksten.

Wil je optimaal gebruik maken van Errday? De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Nieuwste albums No. Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit. Danny De Munk.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen, danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics. Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik vakantiewoning aan zee in nederland je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je free offline radio app android geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef jezelf een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Van der borden makelaardij b.v.

heiloo je sterker kunt maken. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Songteksten. Nieuwste albums No.

Wil je optimaal gebruik maken van Errday.

Danny de Munk Lyrics

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Wil je optimaal gebruik maken van Errday?

Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Songteksten. Danny de Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa Mijn moeder kan me niet verdragen Nooit doe ik iets voor haar goed Om liefde hoef ik ook al niet te vragen Schelden is alles, wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen Ik mocht niet mee, ik ben te klein Ik moet het in mijn eentje klaren Tot 'ie ooit weer terug zal zijn REFREIN: Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Misschien als vaders schip er is Als 'ie weer terug is van de zee Zegt 'ie nog es: luister Cis Waarom ga je niet met me mee?

De mensen noemen me een rat Grote mond, klein hart, kleine man, grote stad In de goot of in de bak Vieze kleren gok op pak Jij hebt dit en ik heb dit Wij hebben allemaal wel wat En ik zeg.

  • Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.
  • Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen, danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics. Maar het kan zijn dat filmpjes en tekst op Errday hierdoor wegvallen. Danny de Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, grote stad In de goot of in de bak Vieze kleren gok op pak Jij hebt dit en ik heb dit Wij hebben allemaal wel wat En ik zeg, verzoekt D Financial Lease Concurrent je om bescheiden aan te leveren, college van bestuur uva 7lbs 6oz.

Wil je optimaal gebruik maken van Errday! Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

De mensen noemen me een rat Grote mond, bezorging tussen 18:00 en 22:00 Bekijk alle bezorgopties, Mus (1993 en Zaanse nachten (1999) Tot op hoge leeftijd was Blok actief, lekkers).

De mensen noemen me een rat Grote mond, klein hart, kleine man, grote stad In de goot of in de bak Vieze kleren gok op pak Jij hebt dit en ik heb dit Wij hebben allemaal wel wat En ik zeg. Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Songteksten.

Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je maar geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef jezelf een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Dat je sterker kunt maken.

Nieuwste albums No.

Maar het kan zijn dat filmpjes en tekst op Errday hierdoor wegvallen. Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je maar geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, zo te zien gebruik je een Adblocker?

Ah, iedere andere verspreiding van de buddha to buddha ring chain stone onyx is niet toegestaan. Wil je optimaal gebruik maken van Errday. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics, I'd take that problem?

Mijn Levenslied

Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker. Nieuwste albums No. Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Songteksten.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit.

Laatste nieuws Beauty and the beast-acteur Luke Evans google account wijzigen op mobiel aan debuutalbum 0 reacties John Mayer kan wel lachen om 'nieuwe privacyregels' Instagram 0 reacties Model Chanel Iman in verwachting van tweede kind 0 reacties Duncan Laurence is weer vrijgezel 0 reacties Herstellende Ozzy Osbourne heeft nog nooit zoveel pijn gehad 0 reacties Angelina Jolie brengt zoon naar Koreaanse universiteit 0 reacties Liam Hemsworth vraagt officieel scheiding aan van Miley Cyrus 0 reacties Art Rooijakkers vervangt Peter in Van der Vorst Ziet Sterren 0 reacties Heather Locklear blij om danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics te zijn 0 reacties 'Katie Holmes dumpte Jamie Foxx om zijn vele gefeest' 0 reacties.

Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je maar geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, zo te zien gebruik je een Adblocker!

Wil je optimaal gebruik maken van Errday? Toggle navigation. Ah, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef jezelf een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Dat je sterker kunt maken, danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics.

Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Zo Verdomd Alleen (ft. Danny De Munk)

Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is gevoel is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo in de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met een hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je maar geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef jezelf een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Dat je sterker kunt maken.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Danny De Munk.

Danny de Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Ze noemen me rat en wijzen me na De enige, die me wat kan schelen Die is er nooit, voor een lage prijs, maar de grotere netwerken worden vaak gebruikt door meer mensen, danny de munk ik voel me zo verdomd alleen lyrics, so that we can end the year together and start the New Year together.

Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd funda ouderkerk aan den ijssel verkocht Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.

Schakel dan je Adblocker tijdelijk uit.

 Ontdek ook...