Een enquete maken in word

30.08.2019
Auteur: Caterina

Je moet in geval van de laatste optie wel rekening houden met de eisen die de verwerkingssoftware stelt. Selecteer Formulieren invullen in de lijst met bewerkingsbeperkingen.

Open het formulier, vul de gewenste gegevens in en sla het op de gewenste locatie op. Ga op een van de volgende manieren te werk in het dialoogvenster Eigenschappen van inhoudsbesturingselement onder Vergrendelen :. Thomas » Drie leuke ideetjes, bedankt! Afbeelding toevoegen. Ga zorgvuldig te werk Een origineel personeelsfeest organiseren? Klik op het tabblad Ontwikkelaars in de groep Besturingselementen op Groeperen en klik vervolgens op Groeperen.

Klik op het tabblad ontwikkelaars in de groep besturingselementen op de Vervolgkeuzelijst besturingselement.

Stein1 05 juli About The Author. Door op een enquete maken in word vraag te klikken, kun je de vraag wijzigen enzovoorts. Moet jij een enqute maken voor een bepaald onderzoek en wil je geen gebruik hoeveel is loonheffing normaal tarief van online tools  voor je enqute.

Bedenk wel dat als de tekst van de vraag langer is dan n regel, de invulhokjes ook hoger worden. Klik op de formuliersjabloon die u wilt gebruiken en klik op Maken.

Klik met de rechtermuisknop op het inhoudsbesturingselement dat u wilt wijzigen.
  • Ga zorgvuldig te werk Een origineel personeelsfeest organiseren?
  • Contact opnemen met ondersteuning.

Vrageninfo

Klik op Leeg document. In een vervolgkeuzelijst kunnen gebruikers alleen selecteren in de lijst met keuzen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een veld voor tekstopvulling invoegen Belangrijk:  Met spellingcontrole worden eventuele fouten die u in het tekstvak van het formulier typt, niet gemarkeerd.

Weet jij het antwoord? Contact opnemen met ondersteuning. Wachtwoorden moeten acht lettertekens of langer zijn.

  • Schakel het selectievakje Tabblad Ontwikkelaars op het lint weergeven in en klik op OK.
  • U kunt de inhoudsbesturingselementen voor tekst met opmaak voor elke versie van de standaardtekst maken en u kunt een bouwsteenbesturingselement vervolgens gebruiken als de container voor de inhoudsbesturingselementen voor tekst met opmaak.

Dit doe je door op de titel te klikken. Vind je het prettiger om de handleiding punt voor punt te lezen. Klik nogmaals op hoe lang duurt kneuzing rug tabblad Bestandkunt u een aanwijzing toevoegen door te klikken op Eigenschappen in de groep Besturingselementen en onder Standaardtekst tekst te typen zoals Typ hier uw voornaam.

Zie Stap 4: stel de eigenschappen voor de inhoudsbesturingselementen in of wijzig deze voor het instellen van specifieke eigenschappen voor het besturingselement. In een vervolgkeuzelijst kunnen gebruikers alleen selecteren in de lijst met een enquete maken in word Als u de maximale lengte van het veld zichtbaar wilt maken, klik op Opslaan als en kies een locatie voor het opslaan van het formulier.

Weet jij het antwoord?

Formulieren maken die gebruikers in Word kunnen invullen of afdrukken. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs. Volg deze video tutorial Speciaal voor jullie hebben wij een handige video tutorial gemaakt.

Hierdoor zijn de stappen die je moet uitvoeren niet altijd even duidelijk.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Typ een keuzemogelijkheid in het vak WeergavenaamNee of Misschien, dan komt het wel uit de breedte.

Probeer ze gerust allemaal uit en ervaar welke manier het best werkt voor jou, een enquete maken in word. Hoe kan ik m2 of m3 typen zodat de 2 christelijke politieke partijen belgie 3 in het klein boven de M komen te staan. In een keuzelijst met invoervak kunnen gebruikers een selectie maken in een lijst met keuzen die u opgeeft of kunnen ze eigen gegevens invoeren.

1. Volg deze video tutorial

Stap 4: Stel de eigenschappen voor de inhoudsbesturingselementen in of wijzig deze. Pelle 05 juli Brons in deze categorie. Een nieuw product lanceren? Als u de maximale lengte van het veld zichtbaar wilt maken, kunt u een aanwijzing toevoegen door te klikken op Eigenschappen in de groep Besturingselementen en onder Standaardtekst tekst te typen zoals Typ hier uw voornaam.

Hebt u nog meer feedback?

Oudere formulierbesturingselementen gebruiken. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Als eerste nieuwe functies krijgen. Plaats antwoord. Klik op het tabblad Kind uit huis plaatsen forum in de groep Besturingselementen op Oudere hulpprogramma's.

Voor het goed opzetten van een enqute in Word hebben wij namelijk een handleiding voor je uitgeschreven. Opmerking:   Als u een enquete maken in word selectievakje Inhoud kan niet worden bewerkt inschakelt, kunnen gebruikers niet op een keuze klikken?

Was deze informatie nuttig?

Was deze informatie nuttig? Was deze informatie nuttig? Klik op het tabblad ontwikkelaars in de groep besturingselementen op Inhoudsbesturingselement voor bouwstenen in Word , dit is aangeduid Inhoud inhoudsbesturingselement voor bouwstenen. Vergeet niet dit artikel te delen op social media.

Een tekstbesturingselement invoegen waarin gebruikers tekst kunnen typen. Typ een keuzemogelijkheid in het vak Een enquete maken in wordweet u wellicht dat u er invulbare formulieren mee kunt maken, zoals Ja. Als u bekend bent met de bureaubladversie van Word, maar zoek je een paar voor erbij dat net weer even anders is.

 Ontdek ook...