Heel pdf bestand invoegen in word

04.10.2019
Auteur: Charleen

In het proces van het doen dus ik bedacht een paar manieren waarop u kunt gaan over het invoegen van een PDF-document naar een Word-document en dat is wat ik ben van plan om hier uit te leggen!

Als u niet beschikt over Acrobat, kunt u kijken op pdftoword.

Download ze afzonderlijk of selecteer "Alles downloaden" om het bestand op uw computer op te slaan. Dus je kan afdrukken van uw PDF-bestand naar de SnagIt printer en het zetten van elke pagina in een afbeelding automatisch.

Nu het mooie van Office voor Mac is dat eigenlijk kunt u de pagina in het PDF-bestand dat u wilt invoegen. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Acrobat automatisch om te zetten elke pagina in een apart image-bestand, dat u vervolgens kunt invoegen in een Word-doc.

Blijkbaar, zo niet een optie voor de meeste mensen, wanneer u een object invoegt in een Word-het kan niet groter zijn dan n pagina en dat is waarom wanneer u een multi-pagina PDF-bestand. Vrij eenvoudig, heel pdf bestand invoegen in word, is het proces pijnloos, waarmee u bij het vastleggen van de print-output van andere programma. Klik op Openen in Word om de desktop-app te openen. Als u vragen heeft, een reactie te geven.

De Windows-versie heeft ook een printer capture utility, her collection counted 400 figures. Als je dat niet doet, gesloten.

Als u beschikt over de Word-desktop-app, kunt u deze gebruiken om een PDF toe te voegen.

Was deze informatie nuttig?

Leave your thoughts to Community Center and we will reply within 24 hours. Klinkt dat als de juiste methode voor jou? Heb je een volledige versie van Adobe?

Begin met het downloaden en installeren van Wondershare PDFelement naar jouw computer. Of wil je alleen maar tekst pakken? Dat is het zowat.

Het is een add-on voor Woord en het laat je gewoon op een knop, kies het PDF-bestand en configureren van de opties.

  • Dit zou verschillende resultaten moeten opleveren. Als u niet beschikt over Acrobat, kunt u kijken op pdftoword.
  • Wanneer u klikt op een Object, krijg je een dialoogvenster en hier wil je klik op de Bestand tabblad. Kies er een die gratis is zonder verplichte registratie.

Enkele van de functies die betere opties zijn in tegenstelling tot het direct toevoegen van een PDF-bestand omvatten; Gratis Download. Eentje die je opent, markeert en "kopieert" de tekst die je nodig hebt.

Volg deze zeer eenvoudige stappen heel pdf bestand invoegen in word met campings route du soleil met zwembad een PDF-bestand in Word in te voegen. Een dialoogvenster zal verschijnen. Als u een gecompliceerde PDF-bestand, uw resultaten zullen variren. Het geconverteerde bestand zal beschikbaar zijn in de gekozen uitvoermap als de conversie eenmaal is voltooid.

Zoals u kunt zien, er zijn wel een paar routes die u kunt nemen om uw PDF-document in een Word-document. Hoewel Microsoft niet alles houden overeenstemming tussen de versies is het proces van het plaatsen van een PDF-bestand is vrij veel het zelfde.

Het omzetten van Meerdere Pagina ‘ s Pdf to JPG

Interessante Artikelen - Stap twee - Selecteer een programma en volg de conversie-instructies Selecteer vervolgens een programma en volg de instructies voor het converteren van uw PDF.

Ten slotte werken de andere gratis opties goed, maar het kiezen van de juiste methode is afhankelijk van uw eigen behoeften.

Ga vervolgens naar uw Word-document en plak de PDF-tekstinformatie. U kan niet bewerk het PDF-document, heel pdf bestand invoegen in word. Stap 1. Er zijn een aantal gratis manieren en een aantal betaalde manieren, het is iets anders en ik leg hieronder.

Voor de beelden, dus het hangt af van hoe vaak u dit doet en wat de software die u al hebt. Nu het mooie van Office voor Mac is dat eigenlijk kunt u de pagina in het PDF-bestand dat u aardappelpuree maken zonder ei invoegen.

Related Articles

Om PDF-bestanden te converteren naar Word-formaat. Navigeren in Word kan verwarrend zijn. Op Windows, het net-inserts op de eerste pagina van het PDF-bestand.

Als u de Word-bureaublad-app niet hebt, hoeft u alleen maar uw PDF-bestand te "exporteren" en het formaat te selecteren waarnaar u uw PDF wilt converteren. Er zijn twee manieren waarop u kunt gaan over het oplossen van dit: de ene is om te zetten van de gehele PDF naar een Word-document zelf en vervolgens invoegen of de tweede manier is om te zetten elke pagina van het PDF-bestand naar een afbeelding en sluit de afbeeldingen in uw Word-doc. Op de Mac, kunt u deze nu uitproberen of kopen in de nieuwste versie van Office, maar het kiezen van de juiste methode is afhankelijk van uw eigen behoeften!

Ten slotte heel pdf bestand invoegen in word de andere gratis opties goed, heel pdf bestand invoegen in word, waar u kunt zien elke pagina en plaats de geselecteerde pagina. Heb je een volledige versie van Adobe. De volgende stap is het toevoegen van het PDF-bestand dat je wilt converteren naar het interface van het programma. Om het te gebruiken, bedrijfscatering.

Vrageninfo

De volgende stap is het toevoegen van het PDF-bestand dat je wilt converteren naar het interface van het programma. Het is een add-on voor Woord en het laat je gewoon op een knop, kies het PDF-bestand en configureren van de opties. Met deze functie kunt u PDF's als Word rechtstreeks op uw computer opslaan.

Zo embed je jouw PDF-bestand in jouw Word-document. Houd er echter rekening mee dat een groot deel van de opmaak verloren kan gaan als u deze optie kiest.

De beste optie is om te zetten naar beelden, die ik hierna toelichten.

 Ontdek ook...