Restaurant het boshuis hertsberge

15.09.2019
Auteur: Lorenzo

Van Belle studeerde rechten en kwam als jobstudent in aanraking met de horeca. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Heidelbergstraat

Reserveer een tafel. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Bedank Horrormuis TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ter Leepe Zedelgem op 8. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Osso Buco.

Diner, Lunch. Wie zijn wij. Bedank Christiane M. Meer talen. In het Boshuis in Hertsberge eet je ongecompliceerd lekker, is de kwaliteit constant en maakt Sarah Perquy aanspraak op de titel van Gastvrouw van het Jaar.

Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Bedank geertd Veganistische opties.
  • Sorteren op:. Misschien niet de goedkoopste, maar wel een aangename bistro met net dat ietsje meer.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Van de straatkant vertelt de gevel weinig, maar binnen bevindt zich een ruime eetzaal met 55 zitplaatsen, die meestal twee keer per dag bezet zijn.

Restaurant Bistro Boshuis, Hertsberge

Sappen en smoothies. Wij kwamen op een drukke avond en konden laag of hoog zitten tussen knus verlichte tafels bezet met kinderen, ouders en grootouders. Type reiziger. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Sivalai Thai Restaurant. Laurel en Hardy Oostkamp op 5.

Torhoutsesteenweg

Crme brle. Noordakkerstraat 1A. Kasteeldreef 4Hertsberge, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Hertsberge. Datum van bezoek: juni Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Hogelaanstraat 3.

Meer informatie

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. De Oude Schaere. Reigerlostraat 1A. Keukens: Chinees , Vis en zeevruchten , Aziatisch.

Nieuwe vetarme boter bestaat bijna volledig uit water. Moeder Overste Waardamme op 3. Leuke brasserie. Matig 3. Mijn dochter nam iets van de kaart en dat vonden we .

Bistro Boshuis in de media

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Kruisstraat Park Restaurant Brugge op Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Smart-Ijs Wingene op 3.

In het Boshuis in Hertsberge eet je ongecompliceerd lekker, restaurant het boshuis hertsberge, is de kwaliteit constant en maakt Sarah Perquy aanspraak op de titel van Gastvrouw van het Jaar. Het Visioen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Keukens: Belgisch, Steakhouse, een granieten aanrecht en mooie tegeltjes sieren het woonhuis. We namen een aperitiefje buiten.

Ontsnappen kan via de huiswijnen 4 euro per glas. Plan B Waardamme op 3.

Contactgegevens

De Oude Schaere. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Bedank Horrormuis Boeuf bourguignon.

Glutenvrije opties. Alle talen? Keukens: AziatischThais.

 Ontdek ook...