Strandpaviljoen de kust wijk aan zee

01.09.2019
Auteur: Kornelia

Lijst wordt bijgewerkt Ben jij flexibel, spontaan, gastgericht en hou je van aanpoten dan zijn wij op zoek naar jou! Beachclub Oost 3 is de perfecte locatie voor uw feest of andere bijeenkomst.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Nu gesloten: Alle tijden bekijken. In Nederland zijn we in overgegaan van de milieubarometer sinds naar Green Key.

Als u ervoor heeft gekozen om uw gelegenheid bij Het Strandhuis te houden is de kans groot dat u uw gasten lekkere zoetigheden wilt voor schotelen. Email beachcluboost3 gmail. Bel: Ben jij flexibel, spontaan, gastgericht en hou je van aanpoten dan zijn wij op zoek naar jou!

Laat de verzorging maar aan ons over. Bedank josetBDT. Wij hebben meerdere vacatures beschikbaar, prachtig paviljoen en goed bereikbaar. Uniek uitzicht, niet meer wat het was sinds nieuwe stijl. Wij bieden je een plaats in een jong team in een fijne en gezellige werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien, strandpaviljoen de kust wijk aan zee. Ongezellig en duur, maar zorg dat je er snel bij bent.

Meer informatie

Beachclub Oost 3 is de perfecte locatie voor uw feest of andere bijeenkomst. Geselecteerde filters. Neem plaats op het terras of binnen in ons restaurant en geniet van het prachtige uitzicht op zee. Home evenementen Contact. Nederlands, Europees.

Kom dan Aan Zee Slapen. Bekijk wat reizigers erover zeggen:! Het is weer tijd voor ons favoriete seizoen; de zomer.

Show options Hide options Additionele opties. Accepteert deze gelegenheid creditcards.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Van bittergarnituur tot cocktails. Lijst wordt bijgewerkt

Geselecteerde filters. Het strand van Wijk aan Zee is n van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse kust? Beoordelingen filteren. Bekijk ons menu Bekijk ons kindermenu    Contact opnemen. Datum van bezoek: juli Bekijk alle 4 hotels in de buurt Bekijk alle 23 restaurants in de buurt Bekijk alle 9 attracties in de buurt!

Werken op het strand

Heeft nu uitstraling van een grote snackbar. Wij hebben meerdere vacatures beschikbaar, maar zorg dat je er snel bij bent. Daarmee gaan Green Key bedrijven net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Bij Oost 3 is er ruimte voor genoeg activiteiten!

  • Taal Nederlands.
  • Zo genieten we deze zomer van heerlijk frisse hangop of een frisse sorbet.
  • Een maaltijdsalade waar veel te veel dressing in zit en Griekse burger met een druppeltje tzatziki op een olijfhouten plank met een papiertje eronder, supertrendy en oneindig onhandig en onhygiënisch bovendien.
  • Tijd van het jaar.

Van de strandtenten in wijk aan zee de Beste Parkeren kan gratis aan de Dorpsduinen, ongeveer meter lopen vanaf De Kust.

Welkom bij Strandrestaurant Het Strandhuis - dagen per jaar genieten Het Strandhuis madonna like a prayer vertaling gelegen op het strand van Wijk aan Zee, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, strandpaviljoen de kust wijk aan zee. Beachclub Oost 3 is de gezelligste strandtent van Wijk aan Zee!

Graag ook dit seizoen weer tot ziens op het strand van Wijk aan Zee. Datum van bezoek: april Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de plek aan zee om heerlijk te eten en drinken.

Ontbijten, lunchen, dineren én slapen!

Beachclub Oost 3 zorgt voor een heerlijk kopje koffie, een lekkere lunch. Geniet van onze overheerlijke menukaart op een prachtige locatie direct aan het strand. Vorige Volgende 1 2 3.

Parkeren kan gratis aan de Dorpsduinen, ongeveer meter lopen vanaf De Kust. Beachclub Oost 3 is de perfecte locatie voor uw feest of andere bijeenkomst. Ben jij de persoon met deze vaardigheden en ben je minimaal 15 jaar.

 Ontdek ook...