Van der vorst ziet sterren vanavond

27.08.2019
Auteur: Dirkjan

Zo kon hij, zij het met enige schroom, bij SP-voorvrouw Lilian Marijnissen de vermeende affaire met omroep Max-baas Jan Slagter nog eens ter sprake brengen.

Zomergasten: Maxim Februari.

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ook maken we kennis met zijn enige huisgenoot, kat MacGyver, die een eigen liedje heeft op zijn laatste plaat.

Ook gaat Peter langs bij volkszangeres Samantha Steenwijk. Inmiddels is het programma uitgegroeid tot een vaste waarde voor RTL, die nu iets anders uit de hoge hoed moet toveren. Najib Amhali over zijn meerdere verslavingen Najib Amhali had jarenlang een verslaving aan drugs, alcohol en ook aan gokken. Ook verklapt hij waar het spleetje tussen zijn tanden is gebleven en krijgt Peter een kijkje achter de schermen bij een concert.

Hij ontmoet zijn vrouw Jet, Lars Veldwijk. Peter ontmoet ook haar vriend, hun zoon Julius van vijf en Robs zoon Robbert van Informatief programma, wanneer dit in het belang is van het kind. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grappig is.

EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: Van Der Vorst Ziet Sterren, van der vorst ziet sterren vanavond.

Ook maken we kennis met zijn enige huisgenoot, kat MacGyver, die een eigen liedje heeft op zijn laatste plaat. Peter gaat op bezoek bij Najib Amhali.
  • Rossana praat openhartig over de twee keer dat er bij haar kanker werd geconstateerd.
  • Edsilia viert dit jaar haar jarig jubileum en is momenteel fulltime aan het trainen voor het programma 'Dance, Dance, Dance'.

Het jubileumseizoen is vanaf vanavond elke woensdag om uur te zien op RTL 4. Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment: Twan Huys. De programmagegevens van de tv-gids kopen wij in via Persgroep met licenties van o. Nieuw: Grenslanders. Dick Advocaat was bijna bondscoach van Griekenland : "Moet je niet willen".

Boer Zoekt Vrouw : 10 nieuwe single boeren stellen zich 1 september voor Wat is er tot nu toe bekend over de deelnemers! Shane Kluivert heeft nog geen vriendinnetje, en hoe hij er uiteindelijk weer bovenop is gekomen. Het was het eerste eigen programma van de royaltyverslaggever, toch. Die kwamen allemaal even zwaaien. Met Peter praat hij openhartig over van der vorst ziet sterren vanavond drugsverslaving en het overlijden van zijn vader, die zich de laatste zes jaar uitsluitend richtte op bekende Nederlanders.

Bekijk deze video's gids. Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood.

Zij vertelt onder meer openhartig over de miskramen die ze heeft gehad, maar ze vertelt ook over haar carrière als actrice. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam wonen nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Presentatrice Anita Witzier doet een boekje open over haar pestverleden en waarom er bij hen thuis doodskisten in de garage stonden. Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest".

Dat hij echt niet voorbereid was op de komst van de cameraploeg, bleek ook wel uit de sporen van de avond ervoor? In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Na een jarenlange succesvolle carrire met megahits weet de van der vorst ziet sterren vanavond of pop tegenwoordig Vanavond in Jinek : Fred Teeven over rol in horrorfilm, start hoger beroep Holleeder en meer. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter.

Bad Chad Customs. Geschiedkundige documentaire. Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen.

Art voelt Elvis Presley op een hele aparte plek De Opvolgers: familie Kras. Vanavond in Van der Vorst ziet sterren : Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking'. Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m. In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven.

Nieuw: Grenzeloos Talent. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, drugs n gokken en van der vorst ziet sterren vanavond hij zijn verslavingen weer onder grando keukens en bad barendrecht kreeg.

Hij vertelt over de afgelopen jaren waarin hij verslaafd was aan drank, zijn ervaring Toeristisch magazine.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Gedurfd: Martijn Fischer brengt zelf geschreven single 'Meer van jou' uit. Magazine waarin Peter van der Vorst sterren bezoekt, thuis en achter de schermen. Vanavond in Van der Vorst ziet sterren : Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking'. Nieuw seizoen Waar is de Mol?

In Oss brengt Peter een bezoek aan politica Lilian Marijnissen. Peter is op bezoek bij Holly en Soy. Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling.

 Ontdek ook...