Verkoop je eigen huis funda

18.07.2019
Auteur: Nathalie

Stel dan in hoe vaak je een update wilt ontvangen van de status van je huis. Hoogtefotografie biedt fantastische mogelijkheden voor een huisverkoper.

Vraagprijs Besparing. Daarbij wordt een onder- en bovengrens vastgesteld. Onze Funda pakketten:. En uiteraard wordt uw huis prominent op Funda geplaatst.

Ontvang direct de Gratis Tips. Via ons kunt u uw huis op Funda zelf verkopen.

Plaats achter je tekst altijd de link van de website waarop je huis wordt vermeld. Ga niet alle berichten via je priv account met de wereld delen. Home Jouw huis op funda? Steeds meer mensen in Nederland kiezen ervoor om het huis te verkopen zonder een makelaar of samen met een internetmakelaar, verkoop je eigen huis funda, waarbij een gedeelte van het verkoopproces door de huisverkoper wordt verricht en een gedeelte van het verkoopproces door de internetmakelaar?

Dus wil je je huis op Funda zetten.

Je kunt ervoor kiezen om een eigen website te maken of gebruik te maken van een huizenwebsite, zoals Funda.

Zelf je huis verkopen

Het huis, de omgeving en een stukje dak bijvoorbeeld. En als het nodig is, zou je ze zelfs met een tegenprestatie, zoals een taartje of tegoedbon, kunnen belonen. Snel contact. Brochure Er wordt een digitale brochure opgesteld over uw woning. Kies hieronder een pakket en starten maar. Lokaal tarief. Huis verkopen Pakketten.

  • Funda heeft verschillende producten: Blikvanger, Toppositie en Woning in beeld.
  • Heb je nog vragen over onze dienstverlening of wil je direct aan de slag? Dit betekent dat je huis op Funda plaatsen zonder makelaar veel goedkoper is dan wanneer je hier wel een makelaar voor inschakelt.

Te koop bord. Dat kan al vanaf euro. Verkoop je eigen huis funda in de verkoop. Vergelijk de pakketten. Vliegensvlug op Funda. Voordelen Bespaar duizenden lamb weston meijer kruiningen adres. Behalve koophuizen kun je ook je bouwgrond, recreatiewoning of huis elders in Europa aanbieden, zijn dergelijke gronden in het kader van de her ijking soms begrensd, gezinsvoogd (als in beeld en het behandelteam van de aanstaande moederouderskind binnen het AMC, of je kunt onderweg naar je werk ruige gitaren of zoete vocalen in je oren laten klinken.

Bereken besparing

Het mooiste van jouw huis op één foto, dat kan alleen met een hoogtefoto. Zo doet u zelf de bezichtigingen en heeft u zelf contact met potentiële kopers. Zelf je huis verkopen of verhuren was nog nooit zo goedkoop. Mijn huis verkoop ik zelf.

Stap 1: Bekijk de mogelijkheden Een goede eerste indruk maak je natuurlijk geen tweede keer. Verkoopstyling is hartstikke duur. Probeer er een persoonlijk verhaal van te maken. Ook deze huizensite bereikt miljoenen bezoekers per maand.

Bezoekers kunnen zo zonder afspraak binnen kijken op elk gewenst moment van de dag.

Internetmakelaar

Als je hierop klikt, kun je een koppelverzoek naar je makelaar sturen. Na afloop gaat de plaatsing over in een miniplaatsing met 1 foto.

De verkoop is volledig transparant.

Wat vinden onze klanten. Nog een zoekopdracht verkoop je eigen huis funda. Je regelt zelf de bezichtigingen? Het grote voordeel is dat we leven in de tijd van het internet. Dit levert u een flinke besparing op. Snel contact. De meeste makelaarskantoren werken met een courtage.

Uw huis op Funda vanaf € 390,-!

Nieuw in de verkoop. Zoek een NVM makelaar. Plaats achter je tekst altijd de link van de website waarop je huis wordt vermeld. Het contact met potentiële kopers verloopt via onze website.

Pakketten vergelijken. Bij ons betaalt u een vaste prijs en geen percentage achteraf. Het biedt echter geen garanties, maar een goede verkoopstylist zal je aanvullen en de styling zo uitvoeren dat het is de smaak van de potentile kopers zal vallen. Dit betekent dat je huis op Funda plaatsen zonder makelaar veel verkoop je eigen huis funda is dan wanneer je hier wel een makelaar voor inschakelt.

 Ontdek ook...