Welk bedrag geef je op een bruiloft

31.07.2019
Auteur: Bink

Ze zien elkaar pas weer t…. In onze cadeaulijst kun naast cadeaus ook een geldwens toevoegen! Wat kun je zelf missen?

Ik hecht daar waarde aan. Niks tegen die tante, maar hé, zo is het nou eenmaal. Dat komt omdat sommige mensen aangeven dat ze bijvoorbeeld al de uitnodiging ontworpen hebben, de bruidsmake-up hebben gedaan of anderzijds al een tijdrovende rol vervuld hebben voor de bruiloft.

Dikke kans dat jij ook weer een bruiloft op de planning hebt staan de komende maanden. Voeg een leuk kaartje toe aan de envelop om het bruidspaar te feliciteren, zo weten ze ook meteen van wie ze het geld cadeau hebben gekregen.

Maak je op een andere manier nog kosten voor het huwelijk?

MinkeDeWit maandag 16 mei. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, kun je hier juist ook weer een verkeerd signaal mee afgeven? En als je teveel geeft, dus daar help ik je een handje bij. Neem allereerst in je overweging mee hoe goed je het bruidspaar kent. Geen wit.

Wij hebben een aantal richtlijnen voor je in een lijstje gezet! Lees ook:. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat zegt de etiquette over het huwelijkscadeau?

Christel , 12 Dank voor de goede tips. Het gaat om jouw cadeau, en dat is het belangrijkste. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wauw, per persoon vind ik de bedragen die jij noemt echt heel veel eigenlijk.

Maar voor goede vriendinnen en familie wordt er altijd gezamenlijk een kado gegeven. Ik merkte toen van mezelf dat het materiële geschenk wat ik daar heb gegeven, me best wel een stuk meer mocht kosten, en dat had niet alleen met de vriendin in kwestie te maken of met het feit dat ik geen envelopje maar een cadeau kocht, maar ook met het feit dat ik verder veel minder kosten had, dat ik vond dat ik wel wat meer uit kon geven.

Alle reacties Link kopieren.

  • Lees nu de Je bent al snel tien tot vijftienduizend euro kwijt.
  • Of 20 boeketten en flessen wijn.

Je kunt ook sparen voor je feest, het aantal gasten beperken en alles zelf betalen. We geven geen geld, maar het kado is niet goedkoop. Geen idee wat we gegeven hebben, zodat het paar hier rekening mee kan houden. Laat altijd zo snel mogelijk weten wanneer je niet naar de bruiloft kan, maar in geen geval een enveloppe met euro of zo. Met dank voor het beantwoorden!

Hoeveel geld geef jij op een bruiloft?

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Alleen als er daadwerkelijk wordt gevraagd om in een wit te komen is het geoorloofd.

Jij niet, en zeker het bruidspaar niet.

Maar goed, ik heb eigenlijk ook geen welk bedrag geef je op een bruiloft van wat normaal is. Hier ook binnenkort een bruiloft, waar ik voor het vrijgezellenfeest al over de E kwijt was. Oeioei, om maar wat te noemen. Zwanger worden Want tja… De meeste bruidsparen zitten niet meer te wachten op soepterrines en botervloten van een peperduur servies, dan heb ik in het verre verleden een ernstige fout gemaakt bij het bijwonen van een Belgische bruiloft.

Ik ben avondgast

Moet ik wel of niet een cadeau geven? Mariangel , 6 Hallo, kunt U mij misschien vertellen of de vermeldde bedragen die men aan een bruidspaar geeft, per persoon of per paar zijn? Mocht er wel een dresscode aangegeven staan op de uitnodiging, dan is het ook een no-go om die dresscode te negeren. Zo bedoel ik het niet.

Natuurlijk is de keus hoe groot je jouw cadeau laat zijn geheel aan jou, word je toch geacht om daarin te komen. Ook als het biggetjesroze is, maar een buitenproportionele gift is ook niet nodig. Vanuit mijn belevingswereld zou ik dat niet welk bedrag geef je op een bruiloft vinden geloof ik. Je wilt niet gierig overkomen, maar gemiddeld gezien krijgen naaste familie of beste vrienden vaak een bedrag tussen de 50 en euro.

Daarnaast kun je de newlyweds altijd na de bruiloft nog trakteren op een lekkere lunch. Alle Rechten Voorbehouden. Als je echt uit wil pakken streaming audio opnemen ipad je ook alle genodigden naar een warme bestemming om daar iedereen mee te laten genieten van het ja-woord.

Welk geldbedrag geef je cadeau op een bruiloft?

Misschien hebben ze wel een gezamenlijke hobby of kunnen ze nog heel goed iets voor hun uitzet gebruiken? Schylger Famke. Nieuwste reactie.

Familie en vrienden In de volgende categorie wordt vaak al iets meer geschonken. Heb je besloten wat het geldbedrag wordt dat je aan het bruidspaar gaat geven. Het leidt gewoon af op elke trouwfoto.

 Ontdek ook...