Apple store zonder creditcard

17.09.2019
Auteur: Tori

Het is dus niet mogelijk om met iDeal te betalen, wat logisch is omdat het om een online betaalmethode gaat. Zo kun je een Apple ID voor kinderen tot 13 jaar aanmaken. Als u gezinshoofd bent van een Delen met gezin-groep en aankopen wilt delen met uw gezin, moet u minimaal één betaalmethode hebben opgegeven.

Eventueel kun je een deel van het bedrag met tegoedbonnen voldoen en de rest met creditcards of betaalkaarten. Kies 'Geen' als betaalmethode wanneer u wordt gevraagd uw betaalgegevens in te voeren. Zodra je bestelling is verzonden wordt het bedrag afgeschreven.

Gebruik je Apple Watch om deze te vinden Bekijk alle iPhone tips. In de fysieke Apple Stores kun je betalen met creditcard, pinpas, contant geld en Apple Store-cadeaubonnen. Ik heb het jaren niet gezien, maar gelukkig heb ik ook niet standaard mijn kaart gekoppeld gehad, want ik dacht dat dit een nadeel was. Aan sommige passen is geen mobiel telefoonnummer gekoppeld.

Kies 'Geen' als betaalmethode wanneer u wordt gevraagd uw betaalgegevens in te voeren! Het is n van de toegestane drie betaalmethoden waaruit je kunt kiezen: iDeal Creditcard Apple Store-cadeaubonnen dus geen iTunes-cadeaubonnen Per bestelling kun je slechts n betaalwijze gebruiken. Sama apple store zonder creditcard, in belgie is pay pal nog niet beschikbaar als betaalmiddel in de app store. Ik denk niet dat een debitcard een toegelaten betaalmiddel is in de app store of iTunes store.

Open nu een directe Amerikaanse iTunes-link naar een gratis app die alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar is. U moet mogelijk het volledige nummer van uw Chinese nationale identiteitsbewijs opgeven.

Je account is nu geactiveerd. Ga dus niet te vroeg naar de winkel en wacht op het afhaalbericht. Mogelijk moet u ook bevestigen dat het telefoonnummer dat aan uw betaalmethode is gekoppeld, correct is.

Apps downloaden kan op drie manieren

Apple raadt u aan om maar één Apple ID te gebruiken om toegang te krijgen tot iTunes, iCloud en andere Apple voorzieningen. Is dat niet het geval, dan kun je de factuur handmatig opzoeken in je account.

De iTunes cadeaubon kunt u kopen bij de supermarkt bij de kassa of de service balie , elektronicawinkels of de kiosk bijvoorbeeld de Primera.

Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app te herkennen aan 'Download'. Latijns-Amerika en de Caraïben.

Papoea-Nieuw-Guinea De meeste creditcards en betaalkaarten   Filipijnen De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Singapore Apple Pay 1 De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via bus from amsterdam to eindhoven aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van  cadeaubonnen   Salomonseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Zuid-Korea De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders kakaopay 7   Sri Lanka De meeste creditcards en betaalkaarten   Taiwan Apple Pay 1 De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Thailand De meeste creditcards apple store zonder creditcard betaalkaarten TrueMoney 8 Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Vietnam De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen, apple store zonder creditcard.

Mogelijk moet u ook bevestigen dat het telefoonnummer dat aan uw betaalmethode is gekoppeld, correct is? De Apple ID moet je vervolgens bevestigen via de bevestigingsmail die je op het opgegeven e-mailadres ontvangt. Hieronder vind je alle info op een rij.

Volledige tekst van video "Apps kopen zonder creditcard"

Mogelijk moet u ook bevestigen dat het telefoonnummer dat aan uw betaalmethode is gekoppeld, correct is. Zo kun je een Apple ID voor kinderen tot 13 jaar aanmaken. Je keert dan automatisch terug naar de Nederlandse App Store.

Meer informatie Meer informatie over hoe aankopen worden gefactureerd  wanneer u meerdere betaalmethoden hebt. Ja Nee. Per aankoop kun je maximaal 8 cadeaubonnen inwisselen, apple store zonder creditcard. Heb je iets online besteld, dan ontvang je binnen 2 tot 3 werkdagen nadat de bestelling is verzonden via e-mail een officile factuur. Ik had deze tip van iemand op One More Thing, maar ik weet niet wie of waar, en ze apple store zonder creditcard al snel dat ze met hun gewicht op de ene ski sentido gran canaria princess dreizen de ene kant draaien.

Apple wil ook je geboortedatum weten.

Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV

Als u van plan bent ook betaalde apps te kopen dan kunt u een iTunes kaart gebruiken om uw nieuwe Apple ID aan te maken. Er zijn genoeg mensen die in de problemen komen door een creditcard bijvoorbeeld door meer geld uit te geven dan er is. Geen probleem!

  • Het product ligt dan pas klaar zodra je betaling bevestigd is.
  • Informatie Laatst bijgewerkt februari Categorie iTunes Onderwerpen apple id , itunes.
  • In dit artikel leert u hoe u een Apple ID zonder creditcard aan kunt maken en hoe u apps kunt kopen in de app store zonder creditcard.
  • Weet iemand nog of HEMA die kortingsacties nog heeft?

Safari pushberichten. Het is dus niet mogelijk om met iDeal te betalen, wat logisch is omdat het om een online betaalmethode gaat. Het is dan niet nodig om een betaalmethode te koppelen aan je account. Voor Alipay wordt u gevraagd om uw account te verifiren in de Alipay-app of via sms. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er tarieven gas en stroom vergelijken apple store zonder creditcard reparaties.

Deze website maakt gebruik van cookies. Amerikaanse Apple ID aanmaken op de computer Je kunt ook deze stappen volgen op de computer: Ben je nog ingelogd met een ander account, apple store zonder creditcard, log dan eerst uit. Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Vul apple store zonder creditcard de drie beveiligingsvragen en een optioneel hersteladres in.

Advertenties en adblockers

Het verbaast mij nog steeds dat sommige mensen altijd denken dat andere mensen een beetje dom zijn ……. Colombia De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Costa Rica De meeste creditcards en betaalkaarten   Dominica De meeste creditcards en betaalkaarten   Dominicaanse Republiek De meeste creditcards en betaalkaarten   Ecuador De meeste creditcards en betaalkaarten   El Salvador De meeste creditcards en betaalkaarten   Grenada De meeste creditcards en betaalkaarten   Guatemala De meeste creditcards en betaalkaarten   Guyana De meeste creditcards en betaalkaarten   Honduras De meeste creditcards en betaalkaarten   Jamaica De meeste creditcards en betaalkaarten   Mexico De meeste creditcards en betaalkaarten PayPal 2 Apple ID-saldo afkomstig van cadeaubonnen of eigen stortingen.

Omdat de App Store vanaf iTunes

Kies voor Maak nieuwe Apple ID aan, apple store zonder creditcard. Heeft u geen creditcard maar komt het vaker voor dat u er eigenlijk wel een zou kunnen gebruiken! Als je gebruik maakt van iTunes-cadeaubonnen dan kun je op nog veel meer manieren betalen: sommige online aanbieders accepteren iDeal, terwijl je in de winkels kunt afrekenen met Apple Pay, were laughing; were sitting here watching and laughing.

 Ontdek ook...