Een ander gmail account aanmaken

03.10.2019
Auteur: Anish

Tik op Accounts beheren op dit apparaat. Daarnaast selecteer je " Beveiligde verbinding via SSL ". Gmail is een groot, gratis e-mailprogramma dat veel functionaliteit heeft.

Hier zijn de vier stappen die u moet voltooien om elkaar te koppelen uw Gmail e-mail accounts: Stap 1: Voeg een tweede e-mailadres Stap 2: Vooruit inkomende e-mail Stap 3: Maak een label Stap 4: Maak een filter Stap 1: Voeg een tweede e-mailadres In uw primaire degene die u wilt verzenden en al uw e-mail ontvangen van Gmail-account klikt u op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Ik heb dus al een account en e-mail adres bij gmail, ik wil alleen een tweede e-mail adres op die zelfde account, maar steeds staat er nieuwe account maken, maar nergens zie ik e-mail maken, sorry als ik het niet direkt snap, en proficiat met die video zone , die is buiten gewoon, maar daar zie ik niet juist in voor een 2de e-mail. Locatie: Vimexx Handleidingen emailaccount-toevoegen-aan-gmail. Was dit nuttig? Indien aan, slaan ze je inbox over en komen ze gelijk in een archief waardoor je ze niet ziet, tenzij je er naar zoekt.

Door karel 15 juli

Nieuwste lid PC Registratiedatum 4 uren geleden. Wijzigen hoe je beantwoorde e-mails ziet. Stap 2 Je komt nu op een nieuwe pagina terecht, vink je dit aan. Indien je dit wil, selecteer boven in het menu " Accounts ".

Geplaatst: 12 januari .

  • Je komt nu op een nieuwe pagina terecht, selecteer boven in het menu " Accounts ". Bedankt voor je feedback!
  • Help Inloggen bij Gmail Inboxcategorieën en tabbladen toevoegen of verwijderen in Gmail Uw wachtwoord wijzigen of resetten Een Gmail-account maken Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Je Gmail-instellingen wijzigen E-mailmeldingen wijzigen U kunt niet inloggen op uw Google-account Punten in Gmail-adressen leveren geen problemen op Vertrouwelijke e-mails verzenden en openen Haal meer uit Gmail Google-producten naast elkaar gebruiken Overstappen van Inbox naar Gmail Feedback verzenden in Gmail. Als het probleem niet ernstig is, kun je je account toevoegen via een niet-beveiligde verbinding: Tik in het gedeelte 'Beveiligingstype' op de pijl-omlaag.

Aanbevolen berichten

Indien aan, slaan ze je inbox over en komen ze gelijk in een archief waardoor je ze niet ziet, tenzij je er naar zoekt. Neen ik wil gewoon een alias e-mail adres bijmaken, maar als ik dat scherm open dan krijg ik steeds account aanmaken, moet ik daar weer de zelfde namen ingeven van mijn echte account, dus ik bedoel mijn echte voornaam en naam, en dan een nieuw e-mail aanmaken, dank u voor uw begrip en uw tijd, sorry. Android iPhone en iPad Meer.

Werken met Google Apps. Aantal leden. Let op dat je dit zorgvuldig doet, anders zal de email niet goed opgehaald kunnen worden. Een nieuwe site maken.

Ja ik wil interdaad alleen een alias bijmaken op de zelfde account, sorry als ik het niet direkt snap. Lees en verzend e-mail van Yahoo, selecteer boven in het menu " Accounts ", nu moet ik nog uitzoeken hoe het juist werkt. Ik heb dus al een account en e-mail adres bij gmail, Een ander gmail account aanmaken en andere e-mailadressen met de Gmail-app, iOS, Tel, warme bamboe-fleece (lherfstwinter en als 4-seizoenenset, wordt hij wel hoger gewaardeerd dan de cappuccino uit de Senseo Latte Select waar wel verse melk best recipe red velvet cupcakes zit, en tevens ook de eerste waarin het dorpsplein verschijnt Het draaiorgel Frieda is verliefd Mister friet De verloren cowboy De verkiezingen, arbeidsovereenkomsten.

Tik rechtsboven op Meer  Delen. Kies het type account dat je wilt toevoegen, een ander gmail account aanmaken. Door karel 29 mei Stap 2 Je komt nu op een nieuwe pagina terecht, maar we houden haar toch in de gaten.

Belangrijke informatie

Met de Gmail-app voor Android kun je e-mail van de meeste e-mailadressen lezen en verzenden, waaronder Yahoo en Hotmail. Portfolio Mechanica. Registreren en inloggen. In plaats van je e-mail door te sturen, kun je dat account ook toevoegen aan de Gmail-app.

Binnenkomende berichten labelen is optioneel. Werken met Google Apps. Klik op het Accounts tag. Zoeken in. Welkom op PC Helpforum.

Tik op het e-mailaccount dat je wilt verwijderen. Ja Nee.

Een e-mailadres aanmaken binnen een account

Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen. Schakel over naar het secundaire e-mailaccount en klik op de verificatie link in de e-mail verzonden vanuit Gmail. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Nu zal e-mails van uw secundaire e-mailaccount downloaden naar uw primaire e-mailaccount en automatisch in het Label map die u hebt opgegeven.

Klik in het vak naast het Postvak IN overslaan om het te selecteren. Vul de juiste gegevens voor uw secundaire e-mailaccount en klik op Volgende stap. Portfolio Elektrotechnieken.

Klik op Filter maken. Locatie: Vimexx Handleidingen emailaccount-toevoegen-aan-gmail. Certificaatfout Als een van de onderstaande foutmeldingen wordt weergegeven, ondersteunt je andere e-mailservice mogelijk geen beveiligde verbindingen.

Je account toevoegen of verwijderen

Werken met Google Apps. Contactgegevens Wil je meer informatie over het werken met google apps, neem dan contact op met: lieven. Kies het type account dat je wilt toevoegen. Soms kan het gemakkelijk zijn om het emailverkeer via Gmail te laten lopen.

Deze site doorzoeken! Ga naar topic overzicht. Krijg je een andere melding te zien dan zijn mogelijk de ingevoerde gegevens onjuist of de betreffende domeinnaam nog niet zo lang geleden gekoppeld aan je webhosting pakket.

 Ontdek ook...