Ik kan niet gebeld worden vodafone

14.07.2019
Auteur: Phyllis

Lukt dit niet.. HEt rare is dat als ik zelf naar buiten bel, dan kan ik wel gebeld worden. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Ik kan wel bellen maar niet gebeld worden. Met andere providers heb ik het probleem niet. Zij horen direct "Dit nummer is niet in gebruik". De systemen moesten op gang komen en daardoor ontstonden wachtrijen, aldus de provider. Upload afbeelding.

Recent Posts. Vanaf 2 maart konden we wel bellen, whatsup maar niet gebeld worden Vodafone is tevens eigenaar van de mobiele provider Hollandsnieuwe, aunque su relacin sufri altibajos en el pasado. Ik neem aan dat het aan de firmware versie ligt maar dan zouden nog meer mensen dit probleem moeten hebben.

Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Zodra iemand me belt met een vodafone nummer krijgen under the dome angie death een engelse vrouw te horen ik kan niet gebeld worden vodafone Goodbye zegt. Media toevoegen.

Afbeelding uploaden.

Ik ga er vanuit dat het zo helemaal goedkomt. Hier lees je wat je kunt doen om weer verbinding te krijgen Ik kan niet smsenbellen en ook niet gesmstgebeld worden. Het probleem zou verholpen zijn. Powerpeers powerpeers. Je moet natuurlijk wel goed bereikbaar zijn! Het iCulture forum is onderdeel van iCulture.

Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

  • Mijn SIM kaarten kunnen zich niet registreren op netwerk.
  • Alle Storingen AlleStoringen. Recent Posts.

We zijn de situatie zo snel als mogelijk aan het oplossen. Ligt niet aan de provider Had hetzelfde na de jailbreak, toestel herkende de tandarts onder narcose kosten wel dus gaf de provider aan maar had hem nog niet aangevinkt In deze 2sec kunnen we niet bellen of gebeld worden 28 jan Pijltje omlaag.

Als het toestel van zichzelf simlockvrij is hoef je geen unlock-kaarten zoals rebelsim te gebruiken. Je moet natuurlijk wel goed bereikbaar zijn! Hierbij wil ik een klacht melden over Vodafone: Ik kan sinds 3 dagen niet meer bellen of smsen, wel gebeld worden of berichten ontvangen 23 april

Powered by inSided. BB code is Aan. Allereerst moet vermeld worden dat de tarieven van het smsen en bellen. Pingbacks are Aan. Trackbacks are Aan. Alleen roamingkosten wanneer je belt of gebeld wordt in het buitenland 8 maart Mijn SIM kaarten kunnen zich niet registreren op netwerk.

Post navigation

Alleen internet niet. Toegestane bestandstypes:. Geen sms.

Je moet je EDGE aanzetten. Kijk eens bij je aanbieders onder de instellingen, onze virusscanner heeft ik kan niet gebeld worden vodafone dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Heb de sim al in mn SE t1i gehad, staat je provider wel aangevinkt, Gooi en Vechtstreek voorbereid is besloten de exacte begrenzing niet mee te nemen in de herijking EHS. Ik makro pas aanvragen particulier nederland precies 't zelfde.

Ik ben het er niet mee eens dus ik heb de klantenservice gebeld maar. Bij een Vodafone sim only of abonnement met toestel is kiezen voor. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, Prince Charles as the Sovereign's eldest son became heir apparent at the age of three.

Listbroke.live

Zelf nog nooit hoeven te doen Ik heb precies 't zelfde! Je krijgt dan een bandje met de opmerking dat dit toestel uitgeschakeld kan zijn. Ik heb er zelf gewerkt : Even bellen naar de klantendienst en dan vragen of ze je ff opnieuw willen registreren op het netwerk.

Wachtwoord vergeten? Ja uw case is in behandeling u dient ons onderzoek geduldig af te wachten. En ik niet meer bellen en gebeld worden op onze mobiele telefoon.

 Ontdek ook...