Landleven aan zee dagelijkse missie

03.10.2019
Auteur: Resi

Beschrijving Speel het leukste boerderijspel! Dat kan gewoon, je kunt ons een bericht sturen vanuit je huidige spel Help - Instellingen en we helpen je graag verder met dit verzoek. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Prijs Gratis. Landleven aan Zee brengt jou de volgende functies en verbeteringen: Ruil vissen in voor vissen die je graag wil hebben met Schelpen in de Vismarkt. Landleven Aan Zee January 21 at Extra fornuizen om meer gerechten te koken. Richt je boerderij opnieuw in en gebruik de extra ruimte. Idle Farming Empire. We zullen continu nog nieuwe updates uitbrengen, dus we hopen we je zult blijven genieten van ons spel.

Cleymaet I. Heb dit altijd een leuk spel gevonden. Alien54 ! Hierdoor hebben we meteen inzage in jouw gegevens en kunnen we je sneller van dienst zijn? Maak je geen zorgen, verwelkomingsmissies leggen je alles uit.

App Store Preview. Informatie Provider DianDian Interactive. Ik heb dit al 2x gedaan en nog steeds lukt het niet!!!

Update dagelijkse missies

Informatie Provider DianDian Interactive. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Op de boerderij is altijd werk, je zal je nooit vervelen! Neem contact met ons op als je problemen hebt met updaten. Je kunt nu materialen samenvoegen om nieuwe producten te maken en zelfs huisdier accessoires creren die je huisdieren kunnen dragen. Halloween op een grotere boerderij! Excuses voor het ongemak!

  • Moet voor een opdracht op het eiland een kastanjeboom registreren in de galerij ; als ik wil registeren komt er op dat ik een kastanjeboom moet kopen!
  • Nu kun je Poetsdozen, Tafeltje Dekje Zakken, Buur beloning verzamelen en jouw buren helpen met één druk op de knop! Halloween op een grotere boerderij!

Creer je eigen unieke boerderij in Landleven aan Zee en strijd met je vrienden om de titel van beste boer, landleven aan zee dagelijkse missie. Texas Poker Pro. Sausjesmachine Upgrader en de Suikermachine Upgrader. Informatie Provider DianDian Interactive. Kook Gekte - Meester Chef. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Account Options

Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid. Suggesties voor jou Bekijk alles. Het is een heel leuk spel met heel veel vrienden je kan mekaar helpen en berichtjes sturen en nog heel veel meer.

Excuses voor het ongemak. Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 5! Klik hier. Creer je eigen unieke boerderij in Landleven aan Zee en strijd met je vrienden om de titel van beste boer. Wat is jouw favoriete stekje in de Gemeenschap. Compatibiliteit Vereist iOS 8. Creer je eigen unieke boerderij in Landleven landleven aan zee dagelijkse missie Zee en strijd met je vrienden om de titel van beste boer.

Landleven aan Zee 5.7.000 Update

Kampshavenfarm , Search in titles only. Landleven aan Zee is een mooi en leuk boerderij simulatie spel. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

  • Sommige items in het spel kunnen met echt geld aangekocht worden.
  • Compatibiliteit Vereist iOS 8.
  • Tijd vliegt, en onze Sofie is enorm gegroeid, maar ze heeft nog altijd een hart van goud.
  • Excuses voor het ongemak!

Sausjesmachine Upgrader en de Suikermachine Upgrader. App Store Preview. Copyright FunPlus. Search in titles only. Oogst gewassen en verkoop ze vers op de markt voor een goed prijsje. Schermafbeeldingen iPhone iPad iMessage. Landleven Aan Zee January 21 at. Maak je geen zorgen, Wat fijn om te horen dat je ons spel zo leuk vindt. The Tribez: Build a Village?

Schermafbeeldingen

FarmVille 2: Tropic Escape. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Voltooi bestellingen en word de kampioen.

Copyright FunPlus. Hoi Alien, Jammer om te horen dat je niet meer in het spel kunt komen. Informatie Provider DianDian Interactive.

 Ontdek ook...