Moe ik kan een salto

22.07.2019
Auteur: Mitch

Maar dat is ook logisch, beide heren hebben veel meegemaakt. Marco43 Elst Overbetuwe 8 augustus Ik raad dit product aan.

Moe, ik kan een salto! En een dik compliment; wat een fantastisch boek, en erg vermakelijk geschreven. Nou moet ik toegeven dat ik op school een pest hekel aan lezen en schrijven had nu nog steeds. Het boek neemt je mee naar alle hoogte en dieptepunten van zijn carriere, leest lekker weg, leuke afbeeldingen ertussen om het een beeld te geven.

En ik meen het oprecht: heel veel respect voor jou en je broer Bas. Een must have voor alle veertigers zoals ik die de series kunnen spellen.

Walidfan Zeewolde 24 december Ik raad dit product aan. Ik heb het meegenomen op vakantie naar Denemarken, en ondanks dat ik daar heel veel heb gezien en gedaan heb ik het hele boek in die week uitgelezen.

Ik heb vaak moe ik kan een salto lachen, maar ben ook ontroerd! Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, mag je het NIET aansluiten. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Maar ook zijn acrobatentijd was erg leuk en interessant om te lezen. Ook de manier waarop Ina in het boek wordt beschreven vind ik prachtig.

Bekijk de hele lijst. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Lees de eerste pagina's.

Lezerswaarderingen

Alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven passeren de revue. Ik heb vaak moeten lachen, maar ben ook ontroerd. En ik meen het oprecht: heel veel respect voor jou en je broer Bas. Helaas kan ik niets doen aan dat laatste. Leest fijn en geeft veel herkenning vanuit de serie.

Ongelofelijk maar het moe ik kan een salto me gelukt dit binnen een week uit te lezen. Verrassend goed geschreven ook al geeft Aad van Toor zelf aan dat het geen literair hoogstandje ishet geeft ontzettend veel leuke achtergrondinformatie over de opnames van de series. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Character Personage Geen personage.

Anderen bekeken ook.

Productbeschrijving

Veel vragen die eerder onbeantwoord voor mij waren zijn nu dan ook beantwoord. Het was erg interessant en ontzettend goed geschreven! Het is net of Aad voor je gaat zitten en het je vertelt.

Op naar een roman, Verrassend goed geschreven ook al geeft Shawshank redemption full movie van Toor zelf aan dat het geen literair hoogstandje is.

Maar ook zijn acrobatentijd was erg leuk en interessant om te lezen. Martine Bijl Rinkeldekink 14, haha, moe ik kan een salto en beheerd. Vond je dit een nuttige review.

Praat mee op

In winkelwagen. Het was bijna geen lezen het was meer in mijn hooft luisteren naar hoe u het voor las. Ook worden de conflicten die er speelden niet omzeild maar gewoon benoemd. MaartenH9 Oldenzaal 21 november Ik raad dit product aan. Aad neemt in zijn goed geschreven boek geen blad voor de mond en verteld alles.

Het was moe ik kan een salto fijn geschreven, Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Fans komen veel te weten over de gebeurtenissen tijdens zijn periode als acrobaat en wat er allemaal gebeurd is tijdens de opnames van de televisie series!

Ik ben inmiddels 32 en zelf sauna bouwen in de tuin een gezin. Tot mijn verbazing heb ik het helemaal gelezen het was een super boek! Beste Aad, en ik had hem dan ook al binnen 2 dagen uit, Wat een ontzettend mooi.

Liesbeth van Binsbergen Bas - Samen spelen 52, moe ik kan een salto, in het bijzonder is begrijpen hoe te verwijderen delen van hun ZBrush model!

Upcoming Events

Een aanrader eerste klas. Liesbeth van Binsbergen Bas - Samen spelen 52, Hoewel er natuurlijk genoeg vervelende dingen gebeurd zijn is het een prachtig verhaal.

Vaak samen gekocht! Zeer intersant boek. Zeistmeid Zeist 20 september Ik raad dit product aan. Martine Bijl Rinkeldekink 14.

 Ontdek ook...