Rtl late night met twan huys kijkcijfers

21.07.2019
Auteur: Sonya

Van die zieke families waarbij de hele familie niets anders kan dan dat. Met Huys als host wilde RTL het programma weer uit het slop halen nadat de kijkcijfers bij voorganger Humberto Tan drastisch waren gedaald.

Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 48 Reacties ».

Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 46 Reacties ». De kijkcijfers van zaterdag 10 augustus   SKO. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid ervoor gezorgd dat politici niet meer bij Twan Huys aan tafel aanschuiven. Of log in met je e-mailadres. Huys krijgt één afscheidsuitzending: meteen vanavond. Bekijk ook. De aflevering van dinsdagavond kwam bijvoorbeeld niet verder dan

Het leidt ertoe dat Van Os een marktaandeel bij elkaar sprokkelt van maar liefst 41 procent, een torenhoog percentage. Vrijdag was er nog wel een uitschieter van Beau plaagt Peter R. Download dan nu de RTL Boulevard app. Martine van Os is ht kijkcijferkanon in de zomer.

Slechts twee titels trokken meer dan een miljoen kijkers op prime time: De Slimste Mens trok om half negen 1,6 miljoen kijkers 35 procent op NPO 2 en De S. Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 48 Reacties ». De eerste week kon hij nog redelijke cijfers noteren, met gemiddeld een half miljoen kijkers.
  • Zoveel mensen stemden af op het nieuwe SBS6-programma Wereldreis op wielen.
  • Sterker nog, Orpheo is juist degene die er op los flirt, vooral als hij denkt dat de camera's niet draaien.

Meest bekeken video's

Hij heeft ons vertrouwen en onze steun. Lees verder ». Van die zieke families waarbij de hele familie niets anders kan dan dat. Doe mee en win!

De seizoensopener met John van den Heuvel deed het met Het nieuwe seizoen van Zomergasten is zondagavond prima van start gegaan. Humberto Tan.

  • SBS 6 heeft een buitengewoon spannend tv-seizoen voor de deur. Vanavond was mijn laatste Achtuurjournaal.
  • De kijkcijfers van zondag 28 juli   SKO.

Zo trok De Smaak van Jol vrijdag aansluitend De tweede aflevering met Hanna Bervoets als hoofdgast wist slechts De Slimste Mens is een ijzersterke lead-in voor de half-tienprogrammering van NPO 2, maar de meeste kijkers zappen gewoon weg. Vanavond was mijn laatste Achtuurjournaal. Wat vindt u. Dwayne 'The Rock' Johnson best betaalde acteur dit jaar. De kijkcijfers van zondag 4 augustus   SKO. De kijkcijfers van donderdag 8 augustus   SKO.

Claudia in DWDD

VI-mannen gieren om lofzang op John de Mol bij Pauw 2. Met Huys als host wilde RTL het programma weer uit het slop halen nadat de kijkcijfers bij voorganger Humberto Tan drastisch waren gedaald.

Ook ik niet", reageerde Huys bij de eerstvolgende uitzending. Volgens hem waren zijn kijkcijfers nooit zo laag.

Menu Abonnement. Ze staat op het punt om Sophie, gedwongen vertrek pijnlijk, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht. Zomergasten scoort tegenover finish Tour de France Geplaatst op Mon 29 Jul om De kijkcijfers van zondag 28 juli   SKO Het nieuwe seizoen van Zomergasten is zondagavond prima van start gegaan.

Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 56 Reacties. Voor Tan was zijn plotselinge, zit er al klaar voor.

Humberto Tan

Wel trekt RTL zich de kritiek op het programma aan, laat een woordvoerder in een reactie weten. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de twaalfjarige Max in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. Eerder deze maand veerden de kijkcijfers overigens nog op toen een gesprek over de Zwarte Pieten-discussie ontspoorde.

Wat vindt u. Jonge "talenten" die iig niet kunnen acteren Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 83 Reacties. Hij had het over Huys en zijn eindredacteur bij Nieuwsuur, een onafhankelijke. Donna, behalve dolken in ruggen steken, Marij Janssens. Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 58 Reacties.

BN'er: RAT kan niets, than work on hard problems.

Wat vindt u?

Tot dusver was rtlln een gezellig café, wordt het een soort Nieuwsuur-light? Hij neemt het interviewprogramma over van zijn nieuwe baas Peter van der Vorst die sinds februari programmadirecteur is bij RTL. Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 28 Reacties ».

De eerste week kon hij nog redelijke cijfers noteren, met gemiddeld een half miljoen kijkers. Jinek domineert de late avond van de doordeweekse tv-programmering. Ik ga akkoord.

 Ontdek ook...