Wat is de zuinigste auto op benzine

06.07.2019
Auteur: Mohammad

Zonder NCAP sterren en stickers scheelt ook zo maar 40 gram. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook gunstiger voor je portemonnee.

Bynco heeft naar alle opgaven gekeken en aan de hand daarvan een onderverdeling, gerangschikt op de fabrieksopgave, gemaakt. Met een topsnelheid van km per uur schaft u hier een pittig zuinig kleine auto mee aan. Bereid je vast voor op een depressie.

Deze betaalbare en zuinige Japanner is al ruim twee decennia in productie en wereldwijd miljoenen keren verkocht. Facebook 0 0 Whats App Mail 12 Mail Van hetzelfde automerk en type zijn meerdere uitvoeringen en dan is het ook nog van belang wanneer de auto is aangeschaft. Dat die oude fiat dit lijstje haalt zeg, best knap!

Zelfs het gemiddelde verbruik zit buiten de bebouwde kom op iets meer dan 4 liter en daarbinnen heel dicht tegen de fabrieksopgave aan. Wie is Mark. Alles Laatste galleries Laatste foto's. Verbruik volgens fabrieksopgave 3,6 liter per km De zuinigste van de zuinigste auto is volgens diverse bronnen de Suzuki Celerio. Voor het verbruik zou ik ze dus links laten liggen.

Naar de wasstraat? Zo wordt je auto pas echt schoon

Een greep uit ons aanbod. Dan stuit je ongetwijfeld op veel nieuwigheden. Fiat Punto 74 kW, 3. Heb er gelijk een hele doos van gekocht. Ten opzichte van de Smart Fortwo Coupé die het hoogst gemiddelde gebruik heeft, veroorzaakt doordat deze meestal in de stad rijdt.

Zoek je een zuinige auto, maar is elektrisch rijden nog niet aan jou besteed?

  • Een nieuwe auto die vandaag 5 sterren haalt, haalt die over 10 jaar niet meer. Met 80 84 op de snelweg achter een paar vrachtbakken hangen om zoveel mogelijk kilometers uit de tank te hypermilen en dat soort fratsen.
  • Houd er wel rekening mee dat deze modellen door het accupakket zwaarder wegen, en daardoor duurder in de wegenbelasting zijn. Een nieuwe auto die vandaag 5 sterren haalt, haalt die over 10 jaar niet meer.

Net als zijn voorganger is de Celerio compact en betaalbaar. Klik hier om je aan te melden! We baseren ons op cijfers van de RDW linkdie nog op de oude verbruikscyclus gebaseerd zijn? Vanwege de hoge aanschafprijs van een elektrische auto zullen de meesten onder ons voorlopig nog in een gewone benzine- wat is de zuinigste auto op benzine dieselauto rondrijden!

Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Auto.

74 reacties

Wel pittig motortje trouwens! Fiat Punto 74 kW, 3. Pijltje omlaag.

Wij helpen u met het vinden van een occasion die het beste bij u past. De 1 op 33 haal ik dan ook bij lange na nooit haha. Dikke Berta, mijn Chrysler Stratus 2. Net als zijn voorganger is de Celerio compact en betaalbaar. Pijltje omlaag.

Top 10 auto‘s met het zuinigste praktijkverbruik

Suzuki met vrachtwagen gevoelens. Aanvankelijk kostte de Volkswagen Lupo 3L circa Volgens de rdw? Er is pas een halfe tank doorheen gegaan dus nog ff afwachten. Dat is te danken aan de hybride techniek die - bij de laatste generatie - een 1.

  • Met veel ervaring op het gebied van E-commerce zorgt Mark voor het uitbouwen van het merk Bynco.
  • Ding blijft maar nieuw verkocht worden in West-Europa.
  • Met de aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacy Policy.
  • Dat komt mede door het chassis van aluminium en de lage luchtweerstand.

Al moet ik zeggen dat mijn nieuwste aanwinst misschien wel relatief zuinig is. Kia Rio 1. Suzuki met vrachtwagen gevoelens. De fabrieksopgave kan aardig afwijken van het daadwerkelijke verbruik. Met de aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacy Policy. Op zoek naar een zuinige auto. Maar er zijn mensen die ontzetten warm worden van een auto met een laag verbruik?

Het model werd in geïntroduceerd en is in feite de opvolger van de Suzuki Alto. Deze tweedehands diesel- en benzineauto's zijn het overwegen waard voor wie wil besparen aan de pomp. Heb je nog geen profiel?

Opel Karl 1. Volgens de fabrieksopgave behoren deze merken en modellen hiertoe: Citron C1is met rijden op stroom zonder meer goedkoper uit. Prijs: vanaf Wie thuis of op het werk de mogelijkheid heeft om zijn auto op te laden, afhankelijk van type en bouwjaar schommelt het gemiddelde gebruikers verbruik tussen de 4,5 en 5,5 per km.

 Ontdek ook...