Weer corfu begin september

08.07.2019
Auteur: Dagmar

Het weer in oktober: Zeker in het begin van de maand kun je doorgaans nog rekenen op fijne zomerse dagen met zon. Maar dit is redelijk en u zult er weinig last van hebben.

Achilleio in september.

Facebook Twitter Instagram Pinterest. Paleokastritsa is één van de mooiste plaatsen op Corfu. Meer informatie over het weer in Lefkimmi in september.

Het is nog steeds een aangename periode om het eiland te bezoeken. Houd je van natuur en wandelen dan is de maand mei een prima reisperiode.

Met een goed klimaat is de maand september een aanbevolen weer corfu begin september om in dat gebied te gaan in Corfu-eiland! Mei is een heerlijke reismaand voor Corfu. In juli en augustus loopt de temperatuur van het zeewater verder op en met name langs de oostkust van Corfu kan het zeewater dan 26 graden zijn. Op 4 augustus werd een maximum temperatuur gemeten van 36,2 graden.

Maar niet minder aangenaam.

Al kan het in de winter behoorlijk koud zijn als de wind waait vanaf het oosten of noordoosten. Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Corfu-eiland in september: gemiddeld weer en klimaat, waar naartoe?
  • Met 93mm gedurende 8 dagen, kan er regen vallen tijdens your trip. Deze vooruitzichten zijn statistieken voor de maand van september uit weerberichten van meer dan 10 jaar.
  • Strand geen voorkeur max m max m max 1 km max 2 km.

De temperatuur op Corfu

Gemiddeld weer in september in Agios Stefanos goed weer Het weer om 7. Gedurende de maand september, maximumtemperatuur is 28°C en minimumtemperatuur is 25°C bij een gemiddelde temperatuur van 26°C. Alsnog afwijzen. Met deze informatie heb je meteen een duidelijk beeld wat de beste maanden zijn voor je zonvakantie op het Griekse pareltje Corfu.

Bekijk hier de weersverwachtingen Overstromingen, droogte, veel regen, zware storm, hittegolven, orkanen, extreme vorst of ander weernieuws? Het weer in maart: In maart kun je een enkele keer mazzel hebben met een redelijke dag, maar doorgaans nog veel te koud.

Veel kan op Corfu met het klimaat en daarbij is het slechts twee en een half uur vliegen vanaf Nederland en België.

Beste weer corfu begin september Corfu Het klimaat op Corfu zorgt ervoor dat het gen vakantiebestemming is om het hele jaar door te bezoeken. Corfu is gezegend met een mediterraan klimaat, maar door de noordelijke ligging is het wat koeler dan op de andere Griekse eilanden. Het klimaat op het Ionische eiland Corfu is redelijk mild? Centrum geen voorkeur max 1 km max 2 km max 3 km max 4 km max 5 km max 10 km max 20 km.

We hebben de uitkomsten van de bovenstaande grafieken nog even voor je op een rijtje gezet.

Klimaat Corfu per maand toegelicht

Het weer in juli: Voor sommigen is juli te heet, maar je kunt rekenen op veel zon en hoge temperaturen. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Afhankelijk van je vakantie is ook het reisadvies naar dit Griekse eiland.

Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. Wil je binnenkort op vakantie naar Corfu dan kun je op de website Corfu voor beginners true american drinking game video veel goede informatie over Corfu halen.

Achilleio in september. Weer corfu begin september januari kan het soms een paar graden vriezen en ook sneeuw komt weleens voor.

Reis naar Corfu in September - FAQ

Klimaat Corfu in de zomermaanden Corfu is gezegend met een mediterraan klimaat, maar door de noordelijke ligging is het wat koeler dan op de andere Griekse eilanden. Baby's -2 jaar :. Meer informatie over het weer in Kavos in september.

Heenreis op:. Juli en augustus zijn de warmste maanden op Corfu en de beste periode als je een zonzekere vakantie zoekt.

Leuk dat je Waarschijntdezonwel. In september en zelfs in oktober is de zee nog lekker warm en als je dan op vakantie gaat naar Corfu kun je zeker nog in de zee zwemmen. In de avond en nacht zorgt een zeebries voor de nodige verkoeling, weer corfu begin september. Paleokastrtsa in september. Om je beter van dienst centrale bibliotheek den haag feestdagen kunnen zijn maakt griekenland.

Bekijk de cookievoorwaarden hier. Ben je een natuurliefhebber of kom je voor een strandvakantie.

Beste reistijd Corfu

Juli en augustus staan in het teken van de Meltemi wind, een sterke noordelijke wind die over de Egeïsche Zee waait terwijl het gewoon stralend weer is, zonder een wolkje aan de lucht.

De wintermaanden zijn er koel maar aangenaam en temperaturen onder het vriespunt zijn hier een zeldzaamheid. Actueel weer.

Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Corfu-eiland Beste reistijdKlimaat Reisbudget. Calamiteitenfonds per boeking 0.

 Ontdek ook...