Activer adobe flash player google chrome

01.10.2019
Auteur: Kaya

Als de Flash-versie te oud is, kan Chrome de verouderde plug-in blokkeren. Klik rechtsboven op Meer.

Schakel nu de Adobe Flash Player optie in indien deze op uit staat. Internet Explorer. De software werkt mogelijk niet normaal zonder aanvullende programma's en hulpprogramma's. Hoe Flash Player in Google Chrome in te schakelen? Dubbelklik hiervoor op het pictogram Verwijderen en volg het pad dat is aangelegd met behulp van aanwijzingen. Als Flash niet werkt of de volgende foutmeldingen worden weergegeven, probeer je de onderstaande stappen voor probleemoplossing. Dit zal u beschermen tegen ongewenste gevolgen.

Als Flash niet werkt of de volgende foutmeldingen worden weergegeven, activer adobe flash player google chrome, gaat de gebruiker over naar de downloadpagina van het hulpprogramma. Meestal moeten eenmalige mislukkingen geen reden tot bezorgdheid zijn. Nadat u erop hebt geklikt, probeer je de onderstaande stappen voor probleemoplossing. In feite is dit niet de enige oplossing voor het probleem. Ze kunnen een preview of releaseversie van Flash Player installeren of debugversies voor ontwikkelaars van Flash Player uitvoeren.

Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid.
  • Adobe raadt Chrome-gebruikers die geen ontwikkelaar zijn echter aan om de Flash Player te gebruiken die met hun browser is geïntegreerd. Als de ingebouwde Flash Player in Chrome is uitgeschakeld, gebruikt Chrome de gedownloade plug-inversie van Flash Player als het op het systeem van de gebruiker is geïnstalleerd.
  • Installatieproblemen voor Mac OS. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid.

Opties voor het inschakelen van Adobe Flash Player in Google Chrome

Klik op het nieuwe tabblad rechts van 'Flash' op de pijl-omlaag Toestaan. Natuurlijk is er ook het feit dat het helemaal gratis is, ondanks dat het een zeer betrouwbaar platform is. Cookies zijn bestanden die gecreëerd worden door een bepaalde website die je bezocht hebt. Het zal u onmiddellijk op de hoogte brengen van de aanwezigheid van archaïsche versies van browsers, spelers, enz.

Wat de installatie zou maken, moet u toegang hebben tot een computer die niet onder de beheerder staat.

  • Flash Player Handboek. Meestal moeten eenmalige mislukkingen geen reden tot bezorgdheid zijn.
  • Wat de installatie zou maken, moet u toegang hebben tot een computer die niet onder de beheerder staat.

Het volgende dialoogvenster verschijnt. Als dit beleid niet is geconfigureerd, raadpleegt u de Flash Player-help. Dit zal u beschermen tegen ongewenste gevolgen, activer adobe flash player google chrome.

Ze blijft altijd actief. Hoogstwaarschijnlijk wordt het hulpprogramma na installatie automatisch geactiveerd. Om te controleren of de juiste versie van Flash Player momenteel in uw browser wordt uitgevoerd, moeten Chrome-gebruikers Flash activeren voor elke site waar ze naartoe gaan waarvoor Flash is vereist.

Google Help. Sommige IT-beheerders willen echter zelf bepalen hoe hun gebruikers Flash gebruiken. Flash Player Help Zoeken.

Wat is hier voor nodig. Schakel nu de Adobe Flash Player optie in indien deze op uit staat. Schakel bovenaan  Eerst vragen uit. Als de ingebouwde Flash Player in Chrome is uitgeschakeld, gebruikt Chrome de gedownloade plug-inversie van Flash Player als het op het systeem van de gebruiker is genstalleerd. Vind Flash door naar beneden te scrollen.

Toestaan dat sites Flash-video's, -animaties en -games afspelen

Gebruik altijd officiële bronnen voor het downloaden van programma's. In dergelijke gevallen moet u overgaan tot handmatige instellingen. U kunt nu games spelen, naar muziek luisteren of video's bekijken! DisabledPluginsExceptions : Met dit beleid heeft u meer controle over welke plug-ins worden geblokkeerd.

Voor Firefox op elk type besturingssysteem raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Firefox. Ga naar stap 2, activer adobe flash player google chrome. Als u verder wilt aanpassen hoe plug-ins worden uitgeschakeld, kunt u dit beleid instellen: DisabledPlugins : Met dit beleid kunnen uw gebruikers Flash helemaal niet gebruiken.

Klik rechtsboven op Meer. Het is het meest begrijpelijke, en al helemaal wanneer het om video games gaat. U kunt een browser starten en controleren of FlashPlayer is ingeschakeld.

Om deze reden is het de standaard software waar de meeste ontwikkelaars hun projecten op baseren, klik je op Klik om Adobe Flash Player in te schakelen.

Bijna elke internetgebruiker is bekend met activer adobe flash player google chrome onderdeel. Wanneer je een vertrouwde pagina met Flash-content bezoekt, eenvoudige en multifunctionele. Nadat de gebruiker op de link heeft geklikt, kan deze op Toestaan klikken.

Je Flash-instellingen wijzigen

Wanneer cookies zijn toegestaan, slaan deze informatie op zoals profiel informatie, website voorkeuren, en andere informatie over het online surfen. Anders wordt het programma voor het verwijderen niet gestart. Installeer Flash Player Nadat u Flash Player hebt gedownload, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina. Als je beheerder voor een bedrijf, school of andere groep bent, kun je meer informatie bekijken over het beheren van de standaard Flash-instellingen voor je organisatie.

Selecteer 'Plug-in: Shockwave Flash'. Deze verbeteringen worden vaak geassocieerd met fouten die Google-programmeurs voortdurend proberen te vinden en op te lossen. Eerst moet je het programma downloaden naar je telefoon!

 Ontdek ook...