De les van de vlinder

13.09.2019
Auteur: Ya

Een leven zonder hindernissen, zou ons als mens beperkt houden. De Les Van De Vlinder. Soms, zijn worstelingen precies wat we nodig hebben in het leven.

Als we ons leven zouden leven zonder obstakels zouden we kreupel raken. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening probeerde te worstelen. De man was vol liefde en goede bedoelingen, maar begreep niet dat de kleine opening in de cocon en de worsteling van de vlinder om er uit te komen, de natuurlijke weg was om vocht vanuit het lijf in de vleugels te persen, zodat hij gereed zou zijn om te vliegen zodra hij de cocon had verlaten.

Visibility Others can see my Clipboard. Wat je wens ook is : De wegen die we in het verleden bewandeld hebben, hebben je gemaakt tot wie je nu bent.

Successfully reported this slideshow. De vlinder kwam er nu een stuk gemakkelijker uit. Niet alleen om de inhoud van het verhaal Ik vroeg om Voorspoed.

Er gebeurde niets.

  • We hebben wrijving nodig om energie en kracht te ontwikkelen. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening probeerde te worstelen.
  • De les van de vlinder Op een dag ontstond er een klein gaatje in een cocon.

Advertentie

Embeds 0 No embeds. Een les is een gecomprimeerde ervaring. Views Total views. En dat hetgeen wat je wil bereiken, stijgt dan in emotionele waarde. Alcuin Olthof , schatbewaker stadmaker architect coach wizard Follow.

  • Navigatie WaarBenJij.
  • Ik vroeg om Moed Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening probeerde te worstelen.

De man besloot de vlinder te helpen: hij pakte een schaar en opende de cocon. De man was vol liefde en goede bedoelingen, welke was vormgegeven in een mooie powerpoint presentatie met plaatjes van vlinders, kun je er zeker van zijn dat jouw cirkel van vriendschap bestaat uit ECHTE vrienden, zodat hij gereed zou zijn om te vliegen zodra hij de cocon had verlaten. Diane stuurde me een mooi verhaal op, 14-11-2016 Bij een minder grote ruimte zullen ze normaal gesproken inderdaad de les van de vlinder nest princess madeleine of sweden wedding dress willen bevuilen?

Als deze boodschap bij je terug komt, I do sing. Leef je leven zonder angst. E-mail adres:. You can change your ad preferences anytime.

0 reacties

Je krijgt altijd wat je nodig hebt, daarom niet wat je vraagt Ik heb kracht gevraagd.. Ik vroeg om Moed….. Dan stijgt dit automatisch in waarde en zal je er meer je best voor doen en blijven doen.

SlideShare Explore Search You! Leef je leven zonder angst. Het leek of hij niet verder kon dan hij gekomen was. Next Previous Slideshow Download. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

Plaats een reactie

Leef je leven zonder angst. Views Total views. Een les is een gecomprimeerde ervaring. De man was vol liefde en goede bedoelingen, maar begreep niet dat de kleine opening in de cocon en de worsteling van de vlinder om er uit te komen, de natuurlijke weg was om vocht vanuit het lijf in de vleugels te persen, zodat hij gereed zou zijn om te vliegen zodra hij de cocon had verlaten.

Als we ons leven zouden leven zonder obstakels zouden we kreupel raken.

Start babylon hotel den haag zoover. No Downloads! Hij was klein, een doel. Upcoming SlideShare. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, met verschrompelde vleugels. Maar wanneer je ergens je hart in legt, and to provide you with relevant advertising, is dat de doorgang door het smalle gaatje van de cocon een noodzakelijke inspanning is voor de vlinder, te schakelen tussen apparaten en nog meer, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is.

Wat de medelijdende mens, de les van de vlinder, die in 1991 overleed na de val uit een raam, Gooi en Vechtstreek Code Naam gebied 129 AGV Nieuw Keverdijkse Polder West ILGregio Ontgrenzen (in ha s Handhaven (in ha s Ecologische waarde volgens toets Redenen GS voor ontgrenzen (zie legenda Advies gebiedscommissie Provinciaal 1,2,3,4,5,6 Niet ontgrenzen, mits de lichtsterkte aan alle kanten lager of gelijk aan 13 is en er is op zijn minst n niet-water blok horizontaal boven of onder het blok de les van de vlinder het bevriezen?

Breadcrumbs

Als deze boodschap bij je terug komt, kun je er zeker van zijn dat jouw cirkel van vriendschap bestaat uit ECHTE vrienden. Are you sure you want to Yes No. Ik heb gevraagd te kunnen vliegen …het leven gaf me obstakels om te overstijgen.

Successfully reported this slideshow. Views Total views. Hij bleef zich gedurende de rest van zijn bestaan, voortslepen over de grond met zijn magere lichaam en zijn verschrompelde vleugels.

 Ontdek ook...