Goedkoop met de trein naar maastricht

05.07.2019
Auteur: Siobhan

Dan ga ik liever met de auto, makkelijker en maar weinig duurder dan een duur treinkaartje. Korting voor maximum 1 volwassene die meereist met de houder van een geldige Carte Avantage Famille of Weekend. We 2 gaan met vliegvakantie.

Mike schreef:. U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Linksom of rechtsom is het in samenwerking met NS. Noke schreef:. Ze hebben nooit 19 euro gekost, wel Vul een geldig ondernemingsnummer in.

Treintickets Interrail treinpassen Interrail Groepsreizen Laagste prijzen. Annie schreef:. Trein Maastricht - Echt.

Je kunt daar dus gewoon je heenreis eindigen en je terugreis beginnen. Marcella schreef:. Succes ermee.

Trein Maastricht - Amsterdam. En voor de ouderen is het moeilijk. Steeds meer goedkope kaartjes hebben een vaste bestemming, bijvoorbeeld het huidige aanbod voor de Provinciehoofsteden.
  • Onbeperkt reizen met de trein door Nederland?
  • Tip : Zakelijk met de trein? Als het goed is vind je de voucher in de bevestigingsmail van de Spoordeelwinkel.

€ 2,- ticket P+R Maastricht Noord

Advertentie- en remarketingcookies. Ricklefs schreef:. Jammer dat er al een maand geen goede tickets zijn. Dus daar zit het probleem niet en zou het gewoon moeten kunnen. Goedkoopste treinen naar Sint-Truiden.

  • Guido schreef:. Amal maksoud schreef:.
  • We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites.

Ik denk dat die actie al verlopen is. Ik wil a. Damhuis schreef:. De link om het kaartje te bestellen doet het niet en wil toch graag voor overmorgen dit kaartje bestellen… Kunnen jullie me helpen?

Het is niet toegestaan. Zo verkoopt Actie van de Dag treinkaartjesnet als VakantieVeilingen.

Maastricht by train - City guide & train tickets

Vul een geldig e-mailadres in. Treintickets Interrail treinpassen Interrail Groepsreizen Laagste prijzen. Op destentor. Vlucht Rotterdam - Londen.

Trein Eindhoven - Maastricht. Selecteer een datum voor de terugreis. Je checkt niet in en uit met een e-ticket. Hier doet ie het, maar ik heb nog een optie. Boeking inzien Hebt u al een My Train account!

Vergelijk treintickets naar Maastricht

De werkelijke tijd is daarbij bepalend en dus niet de inchecktijd. Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden. Trein Rotterdam - Maastricht. Tsja, we halen acties van de site als ze niet meer beschikbaar zijn. Ik ken de actie, een enkele reis naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven via actievandedag.

Werkzaamheden bij Amsterdam op 12 en 13 oktober: een aantal IC Nederland treinen beperkt tot Shiphol. Hildebrand van Kuijeren Treinreiziger. Dat jaar werd het seizoensretour echter ook nog een keer in het najaar aangeboden. Trein Rotterdam - Parijs. Ik ga uit dat we die in weer een keer of 5 krijgen. Voor- of achteraan afhankelijk van de rijrichting, goedkoop met de trein naar maastricht. Ik heb dit jaar geen treinpakkers in de brievenbus gehad……jammer….

Eufrasia schreef:. IV schreef:. Als milieu het argument is waarom worden de NS acties dan niet gewoon via hun eigen OV automaten op de treinstations verkocht? Trein Roosendaal - Antwerpen.

Of moet je dan perse rst van Deventer naar Groningen en pas daarna terug. Trein Eindhoven - Maastricht.

 Ontdek ook...