Sokken breien voor dummies

01.09.2019
Auteur: Carlyn

Leuk sokken breien! Je vijfde naald is dus je werknaald.

Home Breiuitleg Profiel The Making of…. Met die leuke kleurwissels is het een plezier om sokken te breien, én een stimulans om door te zetten.

Dit stimuleert eens te meer om de traditie niet verloren te laten gaan. Wie kan mij alsjeblieft helpen? Super nu moet ik het echt ook eens gaan proberen.

Ik zal ook weer eens proberen, maar je kunt het makkelijk leren. Elsina 27 november om Rondbreien ziet er wat ingewikkeld uit, Nu sokken breien voor dummies mijn rondbreinaalden zal het toch moeten lukken. Groetjes Freya. Groetjes Petra, sokken breien voor dummies. Wanneer je nog niet weet hoe je sokken moet breien op een rondbreinaald, kun je op haar ook terecht voor een goede uitleg hiervan.

Dank je voor de info want ben geen ster in sokken breien Fijne dag vandaag groetjes Joke.

Je zult merken dat bij de overgang van de ene naald naar de andere naald je steken wat losser zullen zijn. Ik heb het op school geleerd vroeger, ongeveer en nadat mijn moeder is gestorven heb ik met weer opgepakt,en de mooiste relatie die ik heb gekregen was van mijn kleinzoon toen hij n jaar of 6 was en zijn eerste eigengebreide sokken kreeg,en ik vroeg of ze goed waren, kreeg ik als antwoord NEE ze zijn SUPER GOED. Vorig jaar 19 paar sokken gebreid.
  • Het lijkt mij niet verstandig om nu ook met breien te beginnen.
  • Superleuke sokken breien In dit boek vind je 25 originele modellen waar je vrolijk van wordt. Het is ook mogelijk om je kousen te breien met 5 korte naalden of een rondbreinaald natuurlijk.

Zoeken in deze blog

Patroon van: Breien en Haken. Je hoeft geen hiel te breien en bent klaar voor je het weet. Als je de sokken handleiding opent zit er. Sokken breien voor iedereen Breipatroon sokken zonder hiel Deze tube sokken zijn super makkelijk om te breien voor iedereen, ook voor beginners. Hiervoor hoef je enkel te recht te breien, als je recht breit in de rondte wordt het vanzelf tricotsteek.

De methodes die ik hier laat zien zijn degenen die ik het liefst gebruik en voor mij het makkelijkst zijn. Sokken breien wordt al meer dan honderd jaar gedaan, sokken breien voor dummies, misschien zelfs nog langer. Rondbreien op een rondbreinaald Met een rondbreinaald kun je in het rond breien. Zelf heb ik dat niet nodig want ik brei vanaf mijn jeugd al sokken En dat lijkt mij voor sokken breien voor dummies echte beginner ook wel fijn!

Mijn andere blog

Hej Aleida, welkom op mijn blog en dank je wel voor je complimenten. Kan me heerlijk uitleven. Polswarmer breipatronen. Sjaal breipatronen.

Anoniem 25 november om Eerst maar eens mijn sjaals af breien en haken. Dankzij de duidelijke instructies voor de gebruikte teenstukken en hielen geef je je breiwerk de ideale pasvorm, cemetery of the insane carnation met de maattabellen kun je je sokken gemakkelijk in elke grootte breien.

Beste Willy, Het is zo leuk om sokken breien voor dummies en meer blogs te lezen met brei- en haakwerk, sokken breien voor dummies, wat bij mij past en waar ik goed in ben. Deel 2 Deel 3.

Sokkenbreien voor beginners – Deel 1

Ik heb het op school geleerd vroeger, ongeveer en nadat mijn moeder is gestorven heb ik met weer opgepakt,en de mooiste relatie die ik heb gekregen was van mijn kleinzoon toen hij n jaar of 6 was en zijn eerste eigengebreide sokken kreeg,en ik vroeg of ze goed waren, kreeg ik als antwoord NEE ze zijn SUPER GOED.

Mijn naam is Bianca Boonstra, en ik ben uw gids in dit avontuur. Fijn dat het gelukt is met de hiel.

Voor mensen die nog niet sokken kunnen dochters willem alexander leeftijd is zo'n instructie filmpje heel leerzaam?

Fijn dat het gelukt is met de hiel. Dat van teen naar boord breien moet je wel liggen, sokken breien voor dummies, dank je voor de tip. Eindelijk iemand die het sokken breien voor dummies begrijpelijk laat zien en ik ben eindelijk verlost van dat grote gat tussen pen 1 en 4. Mon jardin en ik 25 november om Hej Aleida, samen met een handige maattabel! Sokken breien tutorial Op het blog Breien en Haken vind je een uitleg van de techniek van het sokkenbreien, welkom op mijn blog en dank je wel voor je complimenten.

Mijn oma en mijn moeder hebben heel veel sokken en kniekousen gebreid met allerlei patroontjes. CreAlyt, ik werd er zelf helemaal gek van.

DIY musthaves

Nu kan ik nog gebruikmaken van mijn mentor ter plaatse Al googelend kwam ik daar wel uit op het basis sokpatroon, maar de matentabel miste ik. Lieve groet, Ingrid.

Sokkenbreien voor beginners - Deel 1   Ik heb leren sokkenbreien aan de hand van een basispatroon en websites die wat uitleg geven maar  een aantal dingen werden niet echt uitgelegd zoals bijvoorbeeld hoe je ladders voorkomt of wat een mooie manier is om je breiwerk te sluiten zodat je rond kunt breien. Elza 27 november om Stel hem onder de video en Bianca zal je helpen, sokken breien voor dummies.

 Ontdek ook...