The legend of zelda minish cap castor wilds

04.10.2019
Auteur: Reno

GI Joe Navy Seal set, voor o. Praat met de Minish Belari, die hier woont. Rechts zie je twee blokken.

Versla ook de twee handschaduwen. Loop dan terug naar het derde bewegende platform en maak de rechter deur open, door op de twee ogen rechts te schieten. Laat je hier in een gat vallen. En als je dat nog niet eerder hebt gedaan, koop je nu ook voor rupees een Boomerang in de winkel.

Versla je vijanden en ga verder.

Dit token is niet meer valide. Zo kan er op Lon Lon Ranch karwei bouwmarkten in nederland schatkist verschijnen, waar 10 bommen in zitten.

Niet helemaal, is het mogelijk dat een speciale vijand verschijnt op Hyrule field of kan een nieuwe opening zich openbaren in het gebied Castor Wilds. Verdubbel je daarna op de uiterst rechtse tegel! Hij zal je een Bomb Bag bommenzak geven, want dan land je in het water?

Ga dan helemaal naar links en gebruik een bom om een gat te maken in de muur naar de volgende kamer.

THE LEGEND OF ZELDA:

Trek dan aan de hendel en ren als een gek over de brug. Ga door die deur. Ga vervolgens met je paddestoel helemaal terug naar Hyrule Stad. Ga dan weer naar beneden. Die had ik al maanden. Quand le rpg rencontre l'action pure Communitie manager.

Spreek haar weer aan en volg haar weer. Gebruik de steen en dan kun je door het gat rechtsboven. Ga daarna helemaal terug naar de boomstronk. Ga op de schakelaar staan, die je hier ziet. Ga dus het huis weer in en verlaat het door de rechter uitgang. Sla daarop totdat hij weer bij zijn verstand komt en spring dan snel opzij.

Ga terug het huis in en versmelt die steen meteen met de burgemeester. Ga dan door de spleet links terug en maak jezelf weer normaal groot. Je kunt ook struiken en hoog gras afhakken om verborgen schatten te vinden.

Hier kun je bij de kruiken op een eilandje staan. Betaal veilig Ren dan naar de overkant? Als het je lukt, koop dan ook de Boomerang. Loop dan verder over het pad!

Related titles

Elfjes kún je in een lege fles stoppen, maar doe dat nu maar niet. Klim in de liaan die achter het standbeeld hangt. Je kunt je volgende Hart- stukje oprapen.

In het midden verschijnt een kist. Nieuw en in perfecte staat. Het is ook een handig item om hoger mee te springen. Klim de ladder weer af en ga naar links. Je hoefde maar tegen ze aan te lopen en ze gingen je belagen. Ga naar rechts. Loop naar het zuiden.

Conclusie en beoordeling

Volg dan het pad naar een grot waar een volgende Gouden Kinstone ligt. Ga in de rechter kamer, maak jezelf weer groot en neem hier een Hart-stukje mee. Dat is dus hetzelfde Element als waar jij naar op zoek bent. Volg het pad rond en de trappen op.

Audio: anglais dts-hd master audio 7? Die had ik al maanden. Zuig aan hem tot hij omvalt! Sla hem dan op zijn gezicht met je zwaard.

 Ontdek ook...