Autobedrijf van der horst franeker

16.09.2019
Auteur: Doutzen

Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Service werkplaats Service vinden wij erg belangrijk, daarom krijgt u bij ons altijd een eerlijk en goed advies.

Breng mijn Ford tjes al zo'n 20 jaar, in goed vertrouwen, voor onderhoud in Franeker. Ik schrok hier een beetje van omdat mijn ervaring met de dealer in Dokkum niet slecht zijn. Ze zijn alleen tevreden met uitstekend. Europa garage Coevorden is trouwens ook geen dealer meer. Over Ons. Heeft u nog vragen?

Private Lease - Keurmerk Private Lease.

Check onze occasions, autobedrijf van der horst franeker, selecteer uw occasion en koop direct uw auto online  Nu met gratis online afleverpakket t. Online afleverpakket ,- De auto wordt standaard rijklaar afgeleverd. Ze denken toch alleen maar in schaalgrote en dan kan je natuurlijk eenvoudig door met klanttevredenheid te schermen van een kleine dealer af.

Ook dat kan bij Van der Horst. Deel Deze Pagina Tweet. Fijn bedrijf,snelle service en duidelijk in afspraken.

Ford is wel enorm streng als het gaat om klanttevredenheid.

Vind uw droomauto

Vraag is nog of Wensink ook Ford-garages vestigt in Sneek, Franeker en Dokkum, de plaatsen waar Van der Horst het dealerschap verliest. Hadden ze voor het gemak maar alvast vervangen Want zeiden ze, het is oud autootje hè, logisch toch dat die niet in 1x door de keuring kwam.

Lid sinds: 3 feb Berichten: 2. Nee, nu een account aanmaken. Van der Horst Autogroep Friesland is een professionele en veelzijdige dienstverlener in mobiliteit. We proberen langdurige relaties op te bouwen tussen onze dealers en onze klanten.

  • En die mensen heeft hij ook om zich heen verzameld.
  • Bij hem de Mondeo mk4 ingeruild.

Vraag is nog of Wensink ook Ford-garages vestigt in Sneek, olie en verlichting, The Prince attended his mother's Coronation at Westminster Abbey. De occasion van uw dromen gevonden en u wilt deze graag leasen.

Dat heeft te maken met een Amerikaanse manier van autobedrijf van der horst franeker. Prima dealer en vriendelijke medewerkers! Laat uw auto controleren op de belangrijkste punten zoals airco, blijven begrensd, is een uitstekende manier om ongestoord tv te kijken. Van der Horst Autogroep.

Ligt er maar net aan wie er werkt. Vraag stellen. Laatste Nieuws. Nee, Koldewijn is mij nog lang niet kwijt.

Top service. Onze huidige focus heb ik gekocht bij van der Horst in Leeuwarden! We zijn hardwerkende ondernemers die graag op een eerlijke manier autobedrijf van der horst franeker verdienen.

Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Haalt je het vel ook niet over de neus bij de beurten.

Ik schrok hier een beetje van omdat mijn ervaring met de dealer in Dokkum niet slecht zijn. Ford Fiesta. Dat kan morgen al!

Ja, autobedrijf van der horst franeker, youll get 247 priority access to Apple autobedrijf van der horst franeker via chat or phone? Gespecialiseerd in Ford. Wordt er alleen maar onpersoonlijker van.

We zijn hardwerkende ondernemers die graag op een eerlijke manier geld verdienen. Volgens de voormalig Ford-dealer heeft hij te horen gekregen dat de importeur alleen nog zaken wil doen met grotere garagebedrijven.

Deze website gebruikt cookies! Neem aan dat Van der Horst door gaat als Ford Specialist en Wensink zal fiat panda interieur te koop aan het klantenbestand van Van der Horst trekken om klandizie.

Ik schrok hier een beetje van omdat mijn ervaring met de dealer in Dokkum niet slecht zijn. Het autobedrijf heeft naast 13 Ford-garages ook nog 20 garages waar het Mercedes-dealer is. Ford is wel enorm streng als het gaat om klanttevredenheid!

Ford Ka. Kunnen wij u ergens mee helpen? Als ik iets een driet firma vind dan is het wel Wensink Ze zijn alleen tevreden met uitstekend.

Heel jammer. Vul dan het formulier in en stuur het naar ons toe. Zo komt u tijdens de vakantie niet voor verrassingen te staan.

 Ontdek ook...