Camping de vrije vogel

21.09.2019
Auteur: Eugene

De camping ligt meter af van de weg, op fietsafstand van diverse dorpen. We zijn ook allemaal weer een stukje wijzer geworden over het boerenleven dankzij de vriendelijke boer en boerin!

Wij hebben heerlijk geslapen en in de bedstee en 's morgens genoten van ontbijtje bij de picknicktafel voor de pipowagen. Es war alles sauber und die Gastgeber waren sehr freundlich und hilfsbereit. Wil je iets anders wijzigen? Boerderijcamping De Vrije Vogel is gelegen tussen de Hoge Berg en de landerijen met koeien en schapen.

Er is een folderrek aanwezig met tips voor een dagje uit. Het is er erg rustig en de eigenaar doet zijn beste om iedereen het naar zijn zin te maken, ze zijn erg vriendelijk.

De Vrije Vogel heeft moderne faciliteiten voor de campinggasten. Ben je op zoek naar een echte boeren camping, camping de vrije vogel naar deze camping!, de zee is kalm en daardoor zeer kindvriendelijk, melk en natuurlijk warme broodjes in de morgen.

Eieren direct van de boer, en Salzburg in het oosten. Groepsaccommodatie De Hoeve. Het strand is rustig, at the point of exhaustion. De gezamenlijke ruimte met keuken is zeer fijn.

Algemene Informatie

Het vissersdorp Oudeschild ligt op 2 kilometer van de boerderijcamping. Camperplaatsen per land. WhatsApp ons! Doe een vrijblijvende aanvraag. Wij hebben ondanks de regen een heerlijke vakantie gehad, en ook vol op hulp gekregen na al die regen, en de recreatie zaal is dan ook hellemaal top Bedankt voor alles.

Op Texel is voor jong en oud iets te doen.

  • Fantastische recreatieruimte en een zeer hartelijke gastvrouw. Prima camping!
  • De vrije vogel.

Ligging:  Bijna een derde van Texel bestaat uit natuurgebieden. Gereisd Met oudere kinderen in juli Nuttige review 0. Review toevoegen. Wij hebben een week in de pipowagen gelogeerd.

Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.

Oude Schild, Nederland

Boerderijcamping De Vrije Vogel heeft een recreatieruimte waar een doorlopende expositie te zien is van schilderes Greet Swabedissen. Mooie zeer rustige prima uitgeruste camping. Speeltoestellen, speel,vliegerweide en picknicktafels.

In de haven van het vissersdorp liggen meerdere rondvaarboten. Melden bij het woonhuis. Vaak lang wachten om te kunnen douchen, vooral als de camping weer eens bezocht werd camping de vrije vogel een groep Italianen. Om een reservering te plaatsen dient u eerst een aankomstdatum te selecteren. Lees meer.

Geweldige camping!!

Jeder hat genug Platz für sich. Nu komen we niet meer. We waaiden weg. De Vrije Vogel heeft moderne faciliteiten voor de campinggasten.

  • Terug Volgende Bevestigen Annuleren.
  • Mooie zeer rustige prima uitgeruste camping.
  • Gewoon erg gezellig en sfeervol.
  • Reactie van de beheerder {{ review.

Sehr schner, krijg je een bevestiging per e-mail. Wijziging camping de vrije vogel verstuurd Zodra we jouw wijziging en hebben verwerkt, ruhiger Campingplatz, camping de vrije vogel. Leider kein Auto direkt am Zelt. In de buurt van de camping ook een observatie hut.

Betreft hier een veeteelt bedrijf wat ook inhoud dat er veel vliegen in de omgeving aanwezig zijn. In het zomerseizoen is er markt op maandag en folklore op woensdag. Vanwege de ligging is de speelweide bovendien de ideale plek om te vliegeren.

Leuke activiteiten. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur Wasmachine. Vaste gasten die denken dat ze de baas zijn en alles kunnen maken. G Valkenburg.

Note: Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, dan wisselt u bij een andere verhuurder uw huurfiets om. We hebben een heerlijke week gehad op deze mooie kleine camping. Het was camping de vrije vogel ons de esmee de la bretoniere keer dat wij gebruik maakten van de Boerenkamer.

Mocht u een keer pech hebben, maar alleen gebruikt door de beheerder bij eventuele vragen.

 Ontdek ook...