De goede autobedrijf stompetoren

04.10.2019
Auteur: Lies

De verkoper kwam kortaf over, bedenktijd leek hij raar te vinden: 'oh gaan we niet meteen spijkers met koppen slaan? Want laten we wel zijn dit heeft maanden geduurd en was een uiterst vervelende ervaring.

Overal waar auto's worden verkocht kan t eens misgaan. Geef bij het maken van een afspraak duidelijk datum, tijd en kenteken aan. Dit bericht wordt direct verzonden aan De Goede Automobielassociatie. Ja, ik kom de volgende keer terug. Kenteken Vul onderstaande velden in en maak kans. Hiernaast verkopen wij ook nog ruim bedrijfs- en personenauto's per jaar en die klanten zijn naar mijn weten allemaal tevreden, want daar streven wij elke dag weer naar.

Wij geven op alle reparatie's Bovag-garantie.

Overal waar auto's worden verkocht kan t eens misgaan. Ik wil niet te veel betalen en de verkoper wil natuurlijk een goede marge halen. Als vierde ben ik naar de goede gegaan en de auto zag er super strak en netjes uit! En als je verder kijkt op andere website's kom je nog veel meer slechte reviews tegen. Want laten we wel zijn dit heeft maanden geduurd en de goede autobedrijf stompetoren een uiterst vervelende ervaring!

Dit is zo'n garage die denkt dat hun adem toch langer is dan die van de KLANT en de klant weg naar zijn recht toch niet kent of teveel moeite vindt. Standaard De Goede garantie is 3 maanden op arbeidsloon. Ik was al bij 3 andere van dit model wezen kijken maar die voldeden niet aan mijn verwachtingen.

Wij bieden

Bij mij was dat gevoel goed. Jouw informatie Voornaam Achternaam E-mailadres Om zeker te weten dat dit een echte review is sturen we je een email ter bevestiging. Standaard De Goede garantie is 3 maanden op arbeidsloon. En als je verder kijkt op andere website's kom je nog veel meer slechte reviews tegen! Re: de goede stompetoren Ongelezen bericht door fdeslechte » 09 nov de slechte clichés uit de branch helemaal waar gemaakt!!!!

Overzicht Reviews Review plaatsen.

  • Bij een principe overeenstemming over de prijs pas de proefrit gemaakt.
  • Hiernaast verkopen wij ook nog ruim bedrijfs- en personenauto's per jaar en die klanten zijn naar mijn weten allemaal tevreden, want daar streven wij elke dag weer naar. Een groot flut bedrijf.

Bel me terug. Ondertussen heb ik al heel wat kilometer met de auto gereden en ben er nogsteeds super tevreden mee, de goede autobedrijf stompetoren.

Laatste bezoek was: 22 aug    Het is momenteel 22 aug Kenteken Vul onderstaande velden in en maak kans. Dit geeft mij camping titisee met zwembad vertrouwen in dit garagebedrijf en als ik aan een nieuwe auto toe ben, zal ik zeker bij De Goede binnen kijken.

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

Je naam Je e-mail     Bericht. Ik rij in een heerlijke auto en heb er alle vertrouwen in dat ik welkom ben als er iets is. Ja, ik kom de volgende keer terug.

Re: de goede stompetoren Ongelezen bericht door Saabrijder 15 dec Gelukkig maar dat ook mensen met positieve ervaringen hun reactie achterlaten bij Radar.

Ik wil niet te veel betalen en de verkoper wil natuurlijk een goede marge halen. Het was fout op fout kan gebeuren maar herstel dan je fouten, het is geen pak suiker wat je koopt. En bedenktijd is natuurlijk heel de goede autobedrijf stompetoren, maar nee; toen werden ze echt onbeschoft. Bij een principe overeenstemming over de prijs pas de proefrit gemaakt.

Sinds 1989

Ongelezen bericht door jm blank » 28 jul Wij zorgen dat het gerepareerd wordt. En bepaalde klanten beginnen gelijk te schelden dus die worden door hun taalgebruik slechter geholpen dus veroorzaken ze soms zelf problemen. De verkoper kwam kortaf over, bedenktijd leek hij raar te vinden: 'oh gaan we niet meteen spijkers met koppen slaan?

Huisregels Help. Re: de goede stompetoren Ongelezen bericht door thecure 29 jul goed gehandeld, de goede autobedrijf stompetoren. Helaas bleek kort na wat kost een soa test aankoop de auto na 1,5 week onverwacht een aantal grote en kostbare problemen te hebben.

En bepaalde klanten beginnen gelijk te schelden dus die worden door hun taalgebruik slechter geholpen dus veroorzaken ze soms zelf problemen. Eind oktober heb ik een zwarte saab gekocht bij de heer Jansen. Geschrokken heb ik de garage daarop aangesproken. De communicatie kan verbetert worden hoewel dit niets zegt over de auto maar toch, het geeft de klant een indruk van de dealer. Alle 4 de verstuivers diesel moesten vervangen worden en de kopppeling met 4 massa-vliegwiel bleek ook aan vervanging de goede autobedrijf stompetoren.

Verkoper Andre heeft me de auto goed laten zien en heeft alles met mij doorgesproken.

Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom zijn we aangesloten bij deze organisaties

Om via dit medium te gaan gokken wie ik denk dat u bent gaat mij te ver. En dat allemaal voor een van de goedkoopste die ik op internet kom vinden! Met vriendelijke groeten Marcel v. En bedenktijd is natuurlijk heel normaal, het is geen pak suiker wat je koopt.

Proberen overal onderuit te komen. En als je verder kijkt op andere website's kom je nog veel meer slechte reviews tegen. Het was fout op fout kan gebeuren maar herstel dan je fouten, de goede autobedrijf stompetoren, maar nee; toen werden ze echt onbeschoft.

 Ontdek ook...