Fault in our stars amsterdam quote

12.08.2019
Auteur: Inga

Sommige humor is wel morbide, maar het is ook helemaal echt en ik kan het me voorstellen dat het een vrij gevoel geeft voor die zieke tieners om de dood te bespotten, om hun sterfelijkheid te bespotten. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn.

Riek Gorle 16 juni Ik raad dit product aan.

Zeker weten een aanrader! Laat je lachen en huilen tot je denkt dat je het niet meer aan kan om verder te lezen, maar je moet het van jezelf.

Het boek verrast, heeft goede hoofdpersonen, laat je lachen en ook huilen. Het is een verhaal voor jong en oud, meiden en jongens. Dit doe je via de e-mail die we je gestuurd hebben toen je je profiel hebt aangemaakt. De personages zijn perfect uitgewerkt, en de situaties worden verder erg gedetailleerd beschreven waardoor je echt helemaal "in" het verhaal zit.

Some infinities just are bigger than others and they had a shorter one. In het begin is Hazel erg sceptisch over de groep, maar wanneer ze Isaac en Augustus ontmoet verandert dat? Ze heeft het boek in twee dagen uitgelezen. Augustus, Gus, 14-11-2016 Het klopt dat er besmettingsgevaar is van allerlei parasieten. The fault in our stars.

Het is een supergoed boek, het heeft een goede verhaallijn.

Met The Fault

Vanaf zo ongeveer bladzijde 1 wordt je in het verhaal gezogen en een dag later had ik het boek al uit. And guess what, Gus died. Ik als tiener vindt het Engels soms wat lastig, maar met de woorden eromheen leer je het beter begrijpen.

Read this book, for your own good :. Heel bijzonder verhaal over een relatie tussen twee jonge mensen die door ziekte wordt beproefd.

  • But in that moment, I swear, they are infinite. Ietan België 29 juli Ik raad dit product aan.
  • Ik heb het boek in het Engels gelezen en dat is prima te doen. At some points I could almost feel the pain as if it were my own.

Ze staan in ieder geval vereeuwigd in mijn notitieboekje. Het pakt je vanaf de 1e bladzijde en je zit er meteen in. Goede verhaallijn Meeslepend verhaal Grappig emotioneel goed gevormde karakters? Zeker weten. Het Engels is goed te lezen en ik vind dat de schrijfstijl zo beter tot zijn recht komt.

Samenvatting

Ontroerend en aangrijpend. De droge humor en grove grappen helpen daarbij, maken het draagbaar, zowel voor de hoofdpersonen in het verhaal als voor de lezer zelf. Angelaatje19 boven leeuwen 22 november Ik raad dit product aan. It arrived on a Wednesday and I had it finished by Saturday.

Ernstige ziekte Het is lastig fault in our stars amsterdam quote een thema voor het boek te kiezen omdat het zowel echt over de liefde als over ziekte gaat. Het zit vol met humor, maar dit boek heeft me echt ontroerd. Ze weet goed wat ze wel en niet wil en kan prima voor zichzelf opkomen!

Het is misschien vreemd om benieuwd te zijn Misbruik melden. Ik ben niet zo heel snel emotioneel, maar ook heel wat emotionele momenten.

Recensie(s)

Het is een grappig maar ook serieus en verdrietig verhaal. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Erg leuk geschreven boek, vlot verteld, mooi verhaal.

Vlotte stijl, mooie thematiek.

Ik vond de film al erg goed, maar het boek is nog veel beter? Ik zag gewoon elke keer die stukken uit de film voor me? Zij bestaan niet buiten het boek. Daarom 4 steren. Je voelt mee met haar worstelingen en de belevenissen die ze aangaat. Mocht je twijfelen: lees het, fault in our stars amsterdam quote. Dit boek is een pakkende en emotionele achtbaanrit waarbij je op het einde helemaal ondersteboven rem koolhaas oma de rotterdam stapt.

De personages werden goed uitgewerkt en er de verhaallijn was erg sterk. Optimaal gebruik maken van Scholieren.

The fault in our stars is een echte aanrader! Het is een ontzettend meeslepend boek met een zeer sterke verhaallijn en sterke personages. Het is vreselijk mooi geschreven, soms hilarisch, soms heel treurig.

Zeker Weten Goed. Ontzettend mooi boek en ook heel meeslepend. I know because airplanes are mentioned in the novel, and cars and cellphones.

 Ontdek ook...